Kiropraktisk klinik

Da Bruno

Scan Dental

Los Robles de León

Cayet

Runway

Kaas & Kirkemann

Team Nordic

RSB Golf

Advokatspanien.dk

Private investment

Hotel Tamisa Golf

Boconcept

Simzar Estates

Intercargo Scandinavia A/S

Autocares Diego Moral

Unioptica

Arctic Group

Loft Roomers

Dancon

i-charge

Nykredit

Ubrique by Carlsson

SolarVenti

DaniaCare

Bikestardo

Caixa Bank

Energynordic

Casa Danesa

Helle Hollis car rental

HolaBank

Pulzrejser

BioNatura

Muebles Piramides Puerto

Rincón Rent

Jyske Bank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

golf logoRSB Golf

RSB Golf tilbyder gode golfoplevelser for seniorer, avancerede spillere og begyndere.

  • Ubegrænset golf på nogle af de mest populære baner på Costa del Sol.
  • Dansktalende personale på vores kontor på Golf Club “El Chaparral”.
  • Lejlighed med 1 eller 2 soveværelser tæt på golfbanen.
  • Reducerede green fees på mange andre golfbaner.
  • Valgfrit: 2 timers træning med pro.
  • Valgfrit: Kursus for at opnå det internationale handicap (HCP 36).
  • Valgfrit: Handicap-administration inden for det anerkendte spanske golf forbund.
  • Rabat på biludlejning.
  • Mulighed for leje af golfudstyr.

 

Om RSB Golf

golf ownerRSB Golf er ejet og drevet af Pia Carlsson, som har boet i Marbella i over 20 år, er spansk resident, taler sproget flydende, og har arbejdet i ejendomsbrancen i ca 18 år, og har derfor stor erfaring på det spanske marked, og nu er det golfgæsterne der har fået prioriteten, de bliver serviceret og får rådgivning vedr baner og lejligheder, så opholdet bliver optimalt for hver enkelt. Vi får hele tiden nye private lejligheder og resorts ind, hvor vi indkvarterer golfgæsterne i vinterperioden, og alt er arrangeret vedr opholdet inden ankomsten til Spanien.
Der bliver lagt stor vægt på service og personlig kontakt, både før og under opholdet, så gæsterne trygt kan rejse til Spanien og spille golf, selvom de ikke kender området eller taler sproget.
Vores motto er ” REJS SPIL & VÆR TRYG” . Vi forsøger at give vores gæster en god oplevelse hver gang de home imgkommer til Spanien, og opfylde de fleste individuelle ønsker vedr bolig, baner og billeje m.m under opholdet er det altid muligt at komme i kontakt med en af vores repræsentanter, og få hjælp hvis der skulle blive brug for det.
Der bliver arrangeret fælles middage og en ugentlig golf match, man kan deltage I hvis man ønsker det, og derved møde andre golfere, og knytte nye golfvenskaber, og skulle det være sådan at kun den ene part spiller golf, kan det sagtens lade sig gøre, og der bliver beregnet en rabat for den part der ikke spiller, og vi får den ”ikke spillende” part med i det sociale efter matchen osv, og hvis der er andre ”ikke spillene” på samme tid, at de sammen bliver aktiveret med noget andet.Vi har kontor på El Chaparral Golf i det hyggelige klubhus, hvor vi gerne byder på en kop kaffe og en ”golfsnak”. Vores repræsentanter vil også være tilstede på de forskellige andre golfbaner, og vi besvarer med glæde jeres spørgsmål.
Vi er altid parate til at skræddersy jeres ophold, så finder I ikke lige den pakke I ønsker her på hjemmesiden, så kontakt os gerne for et uforbindende tilbud.

Kontakt os

Telefon: +45 – 20 84 62 13
Telefon: +34 – 722 49 00 13
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Website: www.rsb-golf.com
Skype: RSB-Golf

Hole 11 Fairway2