Muebles Piramides Puerto

Loft Roomers

Simzar Estates

Kiropraktisk klinik

RSB Golf

Ubrique by Carlsson

BioNatura

M21

Vitafakta Health Clinic

Advokatspanien.dk

Private investment

Runway

Helle Hollis car rental

i-charge

Casa Danesa

Bikestardo

Scan Transport

Jyske Bank

Scan Dental

SolarVenti

Pulzrejser

Caixa Bank

Kaas & Kirkemann

Energynordic

Team Nordic

Albatros Travel

Hotel Tamisa Golf

Dancon

Rincón Rent

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

OmegaZen

Nykredit

Boconcept

Cayet

Da Bruno

Intercargo Scandinavia A/S

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Ferieboliger udlejes!

Ferieboliger ved Málaga på Costa del Sol, Solkysten og Andalusien, Spanien.

rinconrentfront

Udlej din bolig

At udleje din private bolig til andre kan være en svær afgørelse og du har måske mange overvejelser og ved ikke rigtig hvordan du skal starte. Rincón Rent har i mange år hjulpet boligejere i gang med udlejning og det er vores ekspertise at rådgive dig bedst muligt.

Rincón Rent

Centro Idea
Carretera de Mijas, km 3,6 (A-387)
29650 Mijas

Telefon: (+34) 607 377 499
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om os

 
Vi sætter kvalitet, tryghed og service overfor kunder og boligejere højest. 
 
Vores formål er at skabe en sikker kontakt imellem boliglejer og udlejer. 
 
Rincón Rent er en servicevirksomhed på Costa del sol, der skaber en sikker kontakt imellem lejere og udlejere. Hos os får du sikkerhed for service, ikke kun når du bestiller din bolig, men også under og efter dit ophold. Vort flerårige ophold på kysten giver dig et lokalkendskab, du kan benytte dig af både før og under opholdet, og du vil til enhver tid under opholdet, kunne kontakte os for diverse hjælp, råd og vejledning. 
 
Vi bestræber os hele tiden til at have et stort udbud af boliger samt services. Hvis du ikke lige finder, det du søger hos os som enten lejer eller boligejer, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den helt rigtige løsning, der passer lige netop dig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joan Hansen
 
 
Et firma med en høj integritet er nødvendigt for en holdbar løsning i længden!
 
Rincón Rent er en del af Rincón Service Group, der er en paraplyorganisation hvor alle nødvendige funktioner omkring boligudlejning, -vedligeholdelse, -opsyn og administration er tilkoblet.
 
For at kunne give vore kunder den bedste oplevelse har vi en række standard serviceydelser, som vi tilbyder, og samtidig er vi meget åbne og lydhøre overfor kundernes enkelte behov, så vi i samarbejde kan skræddersy den bedste løsning, om man vil leje bolig, udleje bolig, ønsker opsyn med sin bolig eller noget helt andet.
 
Selv om vi har en løbende kvalitetskontrol af vore serviceydelser, forventer vi også samtidig af vore kunder, at de straks henvender sig til os, hvis vi ikke lever op til, hvad vi lover eller beskriver i vort markedsføringsmateriale, da vort ord - både det skrevne som sagte, er alle vore kunders garanti for service og kvalitet, og vort firmas garant for en høj integritet.
 
 
 
 
 
 
 
 
Michael Kolodnicki