HolaBank

BoConcept

Doctor Reinhard

Kaas & Kirkemann

Clinica Dental

M21

SelectedHomes

Solaga

Rincón Rent

Loft Roomers

Vitafakta Health Clinic

Bikestardo

Caixa Bank

Albatros Travel

Casa Danesa

Arctic Group

Da Bruno

AR-CO

Hotel Tamisa Golf

Simzar Estates

Advokatspanien.dk

Victoria

Scan Transport

Blacktower

Los Robles de León

Ubrique by Carlsson

Dancon

Jyske Bank

Unioptica

Private investment

Energynordic

Centro Sanum

SolarVenti

DaniaCare

Carpe Diem Spain

Intercargo Scandinavia A/S

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

m21logo

Marbella 21 – Din livsstilsekspert på Costa del Sol

Marbella 21 står for luksus og livsstil og blev grundlagt i år 2017 efter henvendelser fra kunder, der bad om vores hjælp til at købe fast ejendom og til at bosætte sig i Marbella.
M21 står for det nye Marbella; en af verdens mest kosmopolitiske landsbyer, der – omgivet af andalusisk kultur – ligger i Europas bedste klima. Her er der varmere om vinteren og koldere om sommeren sammenlignet med fastlandet.

Untitled collage2

Med hovedkontor i både Marbella og centralt i København er M21 tæt på sine nordiske kunder. Udover sine egne eksklusive ejendomslistninger med speciale i luksussegmentet, har M21 også adgang til en omfattende database med over 25.000 boliger på Costa del Sol.

Vores fokus er, baseret på skandinaviske standarder, at yde en professionel og personlig rådgivning. Vi finder dét hjem i Marbella, der passer til dig og din livsstil! Uanset budget.

Grundlæggerne er de to jyder Jackie Phillip og Martin Juncher. Jackie Phillip er advokat og kendt fra flere succesrige virksomheder: fra sit eksklusive advokatfirma i København til sit engagement i fast ejendom, restauranter, natklubber og landbrug i Sydamerika. Jackie Phillip har selv sit second home i Marbella. Martin Juncher, M.A. (Statskundskab) har et stærkt internationalt netværk og 10 års erfaring inden for forretningsudvikling og handel med fast ejendom. Martin Juncher har sammen med sin familie boet permanent i Marbella i 6 år.

partners

Udover juridisk ekspertise adskiller M21 sig ved at have en optimal databaseadgang til second homes i Marbella kombineret med en erfaringsbaseret metode til at matche den helt rigtige ejendom til din livsstil, vision og budget. Ønsker I at optimere jeres afkast på boligen ved at udleje den, når den ikke er i brug, kan M21 være jer behjælpelige. Der er stor efterspørgsel efter lejeboliger i området. Vores anbefaling af bolig kan derfor tage hensyn til, at det skal være en mulighed at kunne udleje boligen.

På baggrund af de højeste standarder inden for byggeerfaring og finansiel soliditet har M21 udvalgt de mest pålidelige partnere inden for udvikling af boliger på Costa del Sol. Vi giver derfor vore kunder mulighed for at købe moderne luksuslejligheder og villaer i de mest up-market-boligprojekter, der nogensinde er opført i Marbella. Vi garanterer maksimal værdi for pengene, god kvalitet og en totaloplevelse.

Untitled collage

Filosofien bag M21 er, med det ene ben i Danmark og det andet i Marbella, at favne hver enkelt kundes behov. Vi tager højde for den livsstil kunden ønsker at skabe, før vi anbefaler konkrete boliger. For os er kernen i handel med luksusejendomme markedskendskab, diskretion og tillid. Som skandinavere, der bor permanent i Marbella, har vi kendskab til både den nordiske mentalitet og markedet, hvilket har vist sig nyttigt for vores kunder. Indsigt i hvor vores kunder kommer fra, og hvor de er ankommet til, er afgørende for at finde den helt rigtige løsning og sikre et effektivt og behageligt møde med det nye både før, under og efter etablering af et første eller andet hjem i Marbella.

Læs meget mere om M21 her.