BioNatura

Hotel El Puerto

Centro Sanum

Designa

Nykredit

Helle Hollis car rental

Clinica Dental

La Cuenta Vinos

Hello Sun

Vikingos City

Doctor Reinhard

Kaas & Kirkemann

Victoria

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Advice Spain

BoConcept

HolaBank

Private investment

Vitafakta Health Clinic

Advokatspanien.dk

Viking IPTV

Unik Care

Villa Paradiso

Advokat Mona Davidsen

Simzar Estates

Cayet

Blacktower

FHC-BOXTV

Da Bruno Mijas Restaurant

Los Robles de León

Albatros Travel

Energynordic

Nordic Muebles

Kaarsberg Real Estate

Casa Danesa

Rincón Rent

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

vinos

La Cuenta Vinos blev grundlagt af Viggo Bjørn og Birte i 1996, hvor de fra deres spanske lager eksporterede til flere lande i Europa, blandet andet Danmark. De solgte også vin på Costa del Sol.

Viggo Bjørn har i mange år arbejdet for et dansk vinfirma, før han søgte til Spanien. Fra 2012 og et par år frem, stod det stille pga. helbredsproblemer, men blev senere startet op igen.I 2018 overtog Kent, Ivan, Brian og Henrik virksomheden og kører den videre med hjælp fra Viggo Bjørn og Birte. Kent står for styringen af forretningen i Spanien, sammen med Viggo Bjørn og Birte. Ivan, Brian og Henrik står for det danske marked.

Vores passion er spanske vine og det er det vi er gode til. Derfor finder man kun spanske vine i vores forretning og kun gode spanske vine, for vi er enige om at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, så den sure konfirmationsvin skal du købe et andet sted.

Du finder os her:

 

Adresse: La Cuenta Vinos Fundado en 1996 SL, Poligono La Morena, Nave 8, Camino Selene, Las Lagunas de Mijas Costa, Spanien
Tlf: +34 722 613 882 

Læs mere om La Cuenta Vinos her.