Victoria

Dancon

Advokatspanien.dk

Helle Hollis car rental

Silkeborg Flytteforretning

Nordic Muebles

Cafe La Vida

Autocares Diego Moral

Advokat Mona Davidsen

Muebles Piramides Puerto

Malaga Holiday Homes

Unik Care

Helle Hollis Parking

Vikingos City

Viking IPTV

Advice Spain

Kaas & Kirkemann

CCTL Home Stores

FHC-BOXTV

Holbæk Caranvancenter

Albatros Travel

Doctor Reinhard

Hotel El Puerto

Kaarsberg Real Estate

CC Ejendomme

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Arctic Group

Clinica Dental

Los Robles de León

Casa Danesa

HolaBank

La Cuenta Vinos

Energynordic

Rincón Rent

Private investment

BoConcept

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

vinos

La Cuenta Vinos blev grundlagt af Viggo Bjørn og Birte i 1996, hvor de fra deres spanske lager eksporterede til flere lande i Europa, blandet andet Danmark. De solgte også vin på Costa del Sol.

Viggo Bjørn har i mange år arbejdet for et dansk vinfirma, før han søgte til Spanien. Fra 2012 og et par år frem, stod det stille pga. helbredsproblemer, men blev senere startet op igen. I 2018 overtog Frederike, Ivan, Brian og Henrik virksomheden og kører den videre med hjælp fra Viggo Bjørn og Birte. Frederike står for styringen af forretningen i Spanien, sammen med Viggo Bjørn og Birte. Ivan, Brian og Henrik står for det danske marked.

FotoFrederik2

Vores passion er spanske vine og det er det vi er gode til. Derfor finder man kun spanske vine i vores forretning og kun gode spanske vine, for vi er enige om at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, så den sure konfirmationsvin skal du købe et andet sted.

Du finder os her:

 

Adresse: La Cuenta Vinos Fundado en 1996 SL, Poligono La Morena, Nave 8, Camino Selene, Las Lagunas de Mijas Costa, Spanien
Tlf: +34 722 613 882 

Læs mere om La Cuenta Vinos her.