Clinica Dental

Vitafakta Health Clinic

Hello Sun

Los Robles de León

M21

Arctic Group

Simzar Estates

Vikingos City

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Malaga Holiday Homes

Unioptica

Nykredit

Hotel El Puerto

HolaBank

BioNatura

Simplysun

Villa Paradiso

Da Bruno Mijas Restaurant

SelectedHomes

Cayet

Private investment

Kaas & Kirkemann

La Cuenta Vinos

Advokat Mona Davidsen

Helle Hollis Parking

Kaarsberg Real Estate

Helle Hollis car rental

Unik Care

BoConcept

Viking IPTV

FHC-BOXTV

Loft Roomers

Casa Danesa

Albatros Travel

Rincón Rent

Muebles Piramides Puerto

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

KB logo

Om os Kaarsberg Real Estate

Vi er et professionelt team af skandinaviske ejendomsmæglere med mere end ti års erfaring i ejendomshandel i Marbella og Costa del Sol. Ud over ​​de skandinaviske sprog taler vi engelsk, spansk og fransk.

download

Vi anerkender og respekterer det faktum, at købe en ejendom i udlandet er en livstids beslutning. Derfor bestræber vi os efter at hjælpe og lede dig gennem processen. Vi er meget stolte af opgaven med at matche den rigtige ejendom med dine specifikke ejendoms behov.

Med os vil du blive omhyggeligt styret gennem de forskellige stadier af købsprocessen. I samarbejde med dig finder vi ud af dine specifikke ejendomsbehov og krav.

download 3

Så præsenterer vi dig for et udvalg af matchende ejendomme. Så Du kan træffe dit endelige valg af ejendom. Men hvis dette ikke opnåes mens du er hernede, fortsætter vi søgningen, og sender dig forskellige forslag,
indtil den egnede ejendom er fundet. Vær opmærksom på at dette måske ikke sker på den første visningstur, men vi finder altid den rette ejendom.

Når ejendomsvalget er blevet gjort, kan vi anvise dig en god advokat, og vi kan også hjælpe dig med finansiering af købet.

Med Kaarsberg Estate er du hjulpet sikkert igennem dit ejendoms køb på Costa del Sol.

download 1

Læs meget mere om Kaarsberg Real Estate her.