La Cuenta Vinos

Doctor Reinhard

Kaas & Kirkemann

M21

Nordic Muebles

Arctic Group

Silkeborg Flytteforretning

FHC-BOXTV

CCTL Home Stores

Energynordic

Malaga Holiday Homes

Vikingos City

Clinica Dental

Caixa Bank

Viking IPTV

Bocaccio

Albatros Travel

Advokat Mona Davidsen

Sanum Physiotherapy

Helle Hollis car rental

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Muebles Piramides Puerto

Holbæk Caranvancenter

Hotel El Puerto

Dancon

Los Robles de León

BoConcept

Advokatspanien.dk

Unioptica

Unik Care

Casa Danesa

Cafe La Vida

Hello Sun

Helle Hollis Parking

Autocares Diego Moral

Kaarsberg Real Estate

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

kblogo2

Om os Kaarsberg Real Estate

Vi er et professionelt team af skandinaviske ejendomsmæglere med mere end ti års erfaring i ejendomshandel i Marbella og Costa del Sol. Ud over ​​de skandinaviske sprog taler vi engelsk, spansk og fransk.

download

Vi anerkender og respekterer det faktum, at købe en ejendom i udlandet er en livstids beslutning. Derfor bestræber vi os efter at hjælpe og lede dig gennem processen. Vi er meget stolte af opgaven med at matche den rigtige ejendom med dine specifikke ejendoms behov.

Med os vil du blive omhyggeligt styret gennem de forskellige stadier af købsprocessen. I samarbejde med dig finder vi ud af dine specifikke ejendomsbehov og krav.

download 3

Så præsenterer vi dig for et udvalg af matchende ejendomme. Så Du kan træffe dit endelige valg af ejendom. Men hvis dette ikke opnåes mens du er hernede, fortsætter vi søgningen, og sender dig forskellige forslag,
indtil den egnede ejendom er fundet. Vær opmærksom på at dette måske ikke sker på den første visningstur, men vi finder altid den rette ejendom.

Når ejendomsvalget er blevet gjort, kan vi anvise dig en god advokat, og vi kan også hjælpe dig med finansiering af købet.

Med Kaarsberg Estate er du hjulpet sikkert igennem dit ejendoms køb på Costa del Sol.

download 1

Læs meget mere om Kaarsberg Real Estate her.