Vitafakta Health Clinic

Albatros Travel

European Life- and Pension Services

Da Bruno

Zafo Law

Energynordic

Private investment

Autocares Diego Moral

Hotel Tamisa Golf

Boconcept

Los Robles de León

Loft Roomers

SolarVenti

Kiropraktisk klinik

Unioptica

DaniaCare

Rincón Rent

Muebles Piramides Puerto

Ubrique by Carlsson

Evergreen Eléctrica

Runway

Scan Dental

Arctic Group

Bikestardo

Advokatspanien.dk

moneycorp

HolaBank

Helle Hollis car rental

Nykredit

Simzar Estates

Caixa Bank

Intercargo Scandinavia A/S

OmegaZen

Dancon

i-charge

Clinica Dental

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

European Life- and Pension Services

ELPS logo marts2013

ELPS…

Bor du i Danmark og vil blive der. Er du er på vej ud af landet, eller måske på vej hjem. Overvejer du at foretage ét generationsskifte eller er der andre store beslutninger under opsejling, så er vi den helt rigtige partner for dig. Vi har et meget stort og uvildigt netværk, så du opnår den bedste og mest optimale formue-løsning for dig og din familie. 

WHAT

ELPS (European Life- and Pension Services TM S.a.r.l.) er godkendt af de Luxembourgske forsikringsmyndigheder som forsikringsagent for OneLife i Luxembourg. Se mere på http://www.onelife.eu.com.

ELPS fik godkendelsen til at udføre agent-virksomhed den 1. april 2012. Licens-nummer hos de Luxembourgske forsikringsmyndigheder (kaldet CAA) er 2011AG237 og kan findes på CAA’s hjemmeside http://www.commassu.lu. 

WHY

ELPS har et igennem mere end 30 år arbejdet med formuende privatpersoner, og derigennem opbygget et ganske stort og internationalt netværk indenfor Wealth Management. Netværket er naturligvis ganske stærkt indenfor det skandinaviske som er vores ”varemærke”, med fokus på velhavende skandinaviske klienter.

Vores primære fokus er i kraft af vores danske oprindelse naturligvis de velhavende danskere, dvs. rådgivning af danske klienter der bor i Danmark, overvejer flytning til udlandet, bopæl i udlandet eller hjemflytning til Danmark. ELPS samarbejder med mere end 40 depotbanker - alle uafhængige forvaltere samt ”family offices” i Danmark, Luxembourg og Schweiz. 

HOW

ELPS er uafhængig i rådgivningen. Ofte bliver vi refereret direkte fra vores samarbejdspartnere, advokater, revisorer og ikke mindst vores nuværende klienter.

Vi arbejder sammen med de bedste skatteeksperter i de pågældende lande.

www.elps.lu