Muebles Piramides Puerto

Danelca

BioNatura

Hotel Tamisa Golf

Los Robles de León

Zafo Law

Evergreen Eléctrica

Kaas & Kirkemann

Cayet

Clinica Dental

Casa Danesa

Autocares Diego Moral

Helle Hollis car rental

Rincón Rent

Da Bruno

Private investment

Energynordic

SolarVenti

moneycorp

Loft Roomers

DaniaCare

OmegaZen

Arctic Group

Ubrique by Carlsson

Dancon

Caixa Bank

Albatros Travel

Advokatspanien.dk

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Nykredit

RSB Golf

Unioptica

Pulzrejser

i-charge

Vitafakta Health Clinic

Simzar Estates

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

danelca

Velkommen til Danelca – det er os med BOX-TV

Vores patenterede tv-løsning sikrer dig nem adgang til en lang række af både danske og internationale kanaler. Alt du skal gøre, er at tilslutte boksen til og tænde dit fjernsyn – nemmere bliver det ikke.

Med BOX TV får du en fremragende billedkvalitet samt en lang række supplerende funktioner, som sikrer dig det maksimale udbytte af dit tv – heriblandt Catch-up, Tekst-TV, Video-On-Demand o.m.a.

Derudover gør BOX TV det også muligt for dig at tage din tv-løsning med dig, når du væk hjemmefra – fx i sommerhuset eller ude at rejse.

Danelca ønsker dig velkommen til fremtidens tv-løsning.

Hverdage mellem kl. 10 – 16  |  Tlf.: +34 951 242 111  |  Email:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om os

Danelca leverer IPTV systemer og relaterede produkter til erhverv eller direkte til slutkunder .

I 2005 startede Danelca deres arbejde med at hjælpe kunder med TV installationer herunder parabol installationer i Sydspanien. I 2010 påbegyndte Danelca udviklingen af IPTV og gennem de sidste år har Danelca være pionerer indenfor udviklingen af TV uden grænser.

Under produkter fra Danelca´s Datacentre kan nævnes BOX-TV som er et slutbruger produkt som tilbyder kunder adgang til TV kanaler fra Skandinavien via Internettet.

 

Udvikling af IPTV software og formidling af IP produkter for virksomheder eller andre IPTV leverandører.

Danelca er den første IPTV leverandør af Skandinaviske kanaler i Spanien, siden er der tilkommet en stor mængde Engelske kanaler, derudover leverer Danelca ydelser for andre virksomheder vedr. data og IPTV trafik specfikt til kundens formål.
 
På nuværende tidspunkt streamer Danelca over 300 forskellige kanaler og ydelser, hvoraf mange tilbydes til slutkunder / privatkunder.
 
Danelca har software til IPTV modtagere og applikationer til "standalone" produkter eller unikke IT produkter.
Via Datacentere i Europa tillader vi adgang til IPTV ydelser, disse ydelser er solgt til privat kunder såvel som erhvervs kunder.
 
Danelca er opbygget i Danelca S.C. og Grupo Danelca 2012 S.L. som begge er virksomheder registreret i Spanien med:
  • Installations tilladelser, (ansatte uddannede registrerede teknikkere og chefer).
  • Import/export tilladelser af hardware og ydelser.
  • IPTV streamning tilladelser fra Spansk Kulturministerium.
 
 
Danelca S.C. fortsætter Installations opgaver ved installation af TV installationer, levering af TV/Radio produker til kunder i lokal området som er fra Almeria til Gibraltar i Sydspanien.
 
Grupo Danelca 2012 S.L. arbejder med forsendelser og levering via postordre-produkter til slutkunder i hele verden, samt med udvikling til IT-virksomheder indenfor dataområder som indeholder IPTV streamning. Kryptering af signalet og unikke adgange til produkter/ydelser.
 
Det er Danelcas vision og mål, at udvikle og forbedre vores programmer og oplevelsen med TV og underholdning. Gennem produkter og funktioner som giver forbrugeren en oplevelse af kontrol over TV og udsendelser.
 
Danelca opgave med vores produkter er at KUNDEN er i fokus og det er kunden der bestemmer hvad der skal komme frem på TV. At udbrede forståelsen for IT transmitering og måden dette fungerer sammen med mange andre typer IT udstyr, hvor man som kunde henter signalet.
 
Unikke løsninger for transmitering af data og forsendelse via flere forskellige ISP (Internet Service Providers). Målet er en leveringstid (oppe tid) på over 99% - 2011 98,7% - 2012 99,2% - 2013 99,4% CDN levering (levering af signalet fra flere kilder/datacentre) og samarbejde med store både lokale og internationale ISP, for at tilsikre vores data er let tilgængeligt for kunderne.
 

KEY funktioner hos Danelcas IPTV produkter er:

  • Catch-up (se TV programmer med online streamning fra de sidste 2 ugers biblotek af udsendelser)
  • Programoversigt med programinformation
  • Plus funktioner som: tekst-TV og undertekster og navigation af udsendelser.
  • Flere forskellige sendeformater til at tilpasse os kundens lokale forhold.
 
Alt dette bygget op over aftaler og tilladelser i Spanien for transmitering, og levering af signaler.
 
Vi ser frem til udviklingen de næste år, og til endnu flere funktioner.