Kaarsberg Real Estate

SolarVenti

Vitafakta Health Clinic

Muebles Piramides Puerto

Autocares Diego Moral

Private investment

Centro Sanum

Advokat Mona Davidsen

Solaga

Rincón Rent

Arctic Group

Loft Roomers

Carpe Diem Spain

Helle Hollis car rental

Simplysun

Ubrique by Carlsson

Da Bruno

SelectedHomes

Albatros Travel

Victoria

Cayet

Helle Hollis Parking

DaniaCare

Jyske Bank

Unioptica

Scan Transport

BioNatura

Blacktower

Doctor Reinhard

Nordic Muebles

BoConcept

Casa Danesa

Advokatspanien.dk

M21

AR-CO

Kiropraktisk klinik

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.