Advokatspanien.dk

Hotel Tamisa Golf

DaniaCare

Helle Hollis car rental

Intercargo Scandinavia A/S

AR-CO

Rincón Rent

Scan Transport

Los Robles de León

Vitafakta Health Clinic

Loft Roomers

Nordic Muebles

Dancon

Kaas & Kirkemann

Nykredit

Centro Sanum

Simzar Estates

Caixa Bank

Helle Hollis Parking

M21

Ubrique by Carlsson

Carpe Diem Spain

Doctor Reinhard

SelectedHomes

Cayet

Blacktower

Jyske Bank

Kiropraktisk klinik

Arctic Group

Da Bruno

Clinica Dental

Autocares Diego Moral

Private investment

Kaarsberg Real Estate

HolaBank

Advokat Mona Davidsen

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.