Caixa Bank

Albatros Travel

Muebles Piramides Puerto

Casa Danesa

Designa

Jyske Bank

Private investment

Intercargo Scandinavia A/S

Doctor Reinhard

Ubrique by Carlsson

HolaBank

Simplysun

Hotel Tamisa Golf

Kiropraktisk klinik

Rincón Rent

Blacktower

Kaarsberg Real Estate

DaniaCare

Vikingos

Arctic Group

Scan Transport

Nordic Muebles

Advokat Mona Davidsen

Simzar Estates

Carpe Diem Spain

BioNatura

SelectedHomes

Cayet

Energynordic

Dancon

Helle Hollis car rental

Unioptica

Nykredit

Loft Roomers

SolarVenti

Bikestardo

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.