Kaarsberg Real Estate

Muebles Piramides Puerto

Clinica Dental

Ubrique by Carlsson

Scan Transport

Caixa Bank

Victoria

Autocares Diego Moral

Pulzrejser

Intercargo Scandinavia A/S

Helle Hollis car rental

SolarVenti

Los Robles de León

Advokat Mona Davidsen

Advokatspanien.dk

Albatros Travel

Nykredit

SelectedHomes

M21

Vitafakta Health Clinic

Casa Danesa

Cayet

HolaBank

Kiropraktisk klinik

Loft Roomers

Unioptica

BioNatura

Rincón Rent

Jyske Bank

DaniaCare

Energynordic

Simzar Estates

Private investment

Centro Sanum

AR-CO

Dancon

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.