Doctor Reinhard

Solaga

Private investment

BoConcept

Bikestardo

Carpe Diem Spain

DaniaCare

Cayet

Simzar Estates

Casa Danesa

Kaas & Kirkemann

FHC-BOXTV

Clinica Dental

Los Robles de León

Scan Transport

Advokatspanien.dk

AR-CO

SelectedHomes

Helle Hollis Parking

SolarVenti

Caixa Bank

Vikingos

Muebles Piramides Puerto

Da Bruno

Unioptica

Vitafakta Health Clinic

Simplysun

Victoria

Dancon

Hotel Tamisa Golf

Designa

Advokat Mona Davidsen

Nykredit

HolaBank

Helle Hollis car rental

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.