Doctor Reinhard

BioNatura

Caixa Bank

Muebles Piramides Puerto

Victoria

Advokatspanien.dk

Nykredit

Advokat Mona Davidsen

Kaarsberg Real Estate

SolarVenti

Carpe Diem Spain

HolaBank

Private investment

Kiropraktisk klinik

Jyske Bank

Albatros Travel

Nordic Muebles

Loft Roomers

Los Robles de León

Simplysun

Ubrique by Carlsson

Intercargo Scandinavia A/S

Scan Transport

DaniaCare

Dancon

Energynordic

Vitafakta Health Clinic

Hotel Tamisa Golf

AR-CO

M21

Cayet

Designa

Helle Hollis Parking

Helle Hollis car rental

Vikingos

Autocares Diego Moral

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.