Casa Danesa

Private investment

HolaBank

Pulzrejser

Jyske Bank

Runway

Albatros Travel

Ubrique by Carlsson

Scan Dental

Kiropraktisk klinik

Nykredit

Caixa Bank

Hotel Tamisa Golf

Clinica Dental

Simzar Estates

Intercargo Scandinavia A/S

Loft Roomers

moneycorp

BioNatura

Advokatspanien.dk

DaniaCare

Los Robles de León

Cayet

Unioptica

OmegaZen

Arctic Group

Vitafakta Health Clinic

Bikestardo

Rincón Rent

Team Nordic

Kaas & Kirkemann

Da Bruno

Scan Transport

Advokat Mona Davidsen

Helle Hollis car rental

Boconcept

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.