Doctor Reinhard

Kaas & Kirkemann

Vikingos City

Sanum Physiotherapy

CCTL Home Stores

M21

BoConcept

Helle Hollis car rental

Energynordic

Designa

Malaga Holiday Homes

Arctic Group

Muebles Piramides Puerto

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

CC Ejendomme

Holbæk Caranvancenter

Private investment

Viking IPTV

Advokatspanien.dk

Albatros Travel

Silkeborg Flytteforretning

La Cuenta Vinos

Los Robles de León

Casa Danesa

Rincón Rent

Nordic Muebles

HolaBank

Advokat Mona Davidsen

Caixa Bank

Hello Sun

Dancon

Clinica Dental

Autocares Diego Moral

Kaarsberg Real Estate

Unioptica

Advice Spain

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.