Centro Sanum

Designa

Advice Spain

FHC-BOXTV

M21

Blacktower

Silkeborg Flytteforretning

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Da Bruno Mijas Restaurant

Victoria

Villa Paradiso

Nordic Muebles

Casa Danesa

Helle Hollis Parking

Vitafakta Health Clinic

Rincón Rent

Solaga

Kaas & Kirkemann

Malaga Holiday Homes

Albatros Travel

Kaarsberg Real Estate

Vikingos

La Cuenta Vinos

DaniaCare

SelectedHomes

Unioptica

Advokat Mona Davidsen

Simplysun

Advokatspanien.dk

Private investment

Loft Roomers

Simzar Estates

Cayet

Muebles Piramides Puerto

Energynordic

Los Robles de León

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.