Los Robles de León

Private investment

Solaga

HolaBank

Simzar Estates

Victoria

Dancon

Muebles Piramides Puerto

Arctic Group

BoConcept

Vitafakta Health Clinic

DaniaCare

Carpe Diem Spain

Doctor Reinhard

AR-CO

BioNatura

Nykredit

Albatros Travel

SelectedHomes

Jyske Bank

Bikestardo

Autocares Diego Moral

Cayet

Helle Hollis car rental

Loft Roomers

Simplysun

Clinica Dental

Energynordic

Casa Danesa

Advokat Mona Davidsen

M21

Blacktower

Intercargo Scandinavia A/S

Centro Sanum

Caixa Bank

Nordic Muebles

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.