Advokatspanien.dk

Unik Care

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Cayet

Muebles Piramides Puerto

Blacktower

Unioptica

Malaga Holiday Homes

Vikingos City

Advokat Mona Davidsen

Energynordic

La Cuenta Vinos

Villa Paradiso

Albatros Travel

Helle Hollis Parking

Sanum Physiotherapy

Los Robles de León

Hotel El Puerto

HolaBank

BoConcept

Viking IPTV

Arctic Group

Kaas & Kirkemann

Casa Danesa

Private investment

Dancon

Doctor Reinhard

CC Ejendomme

Helle Hollis car rental

BioNatura

M21

Clinica Dental

Cafe La Vida

Nordic Muebles

Advice Spain

Hello Sun

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.