Dancon

Malaga Holiday Homes

Designa

BoConcept

Autocares Diego Moral

Private investment

Bikestardo

Arctic Group

Caixa Bank

Muebles Piramides Puerto

BioNatura

Clinica Dental

Solaga

Centro Sanum

Energynordic

Cayet

Villa Paradiso

Los Robles de León

Victoria

Simzar Estates

SelectedHomes

Silkeborg Flytteforretning

Kiropraktisk klinik

Unioptica

Albatros Travel

Vitafakta Health Clinic

Kaarsberg Real Estate

Helle Hollis Parking

Kaas & Kirkemann

Simplysun

Advokatspanien.dk

Helle Hollis car rental

HolaBank

Loft Roomers

Vikingos

Da Bruno Mijas Restaurant

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.