Kaas & Kirkemann

Simzar Estates

Nykredit

Hello Sun

Sanum Physiotherapy

Caixa Bank

Private investment

Designa

Helle Hollis Parking

Rincón Rent

Nordic Muebles

Villa Paradiso

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Muebles Piramides Puerto

FHC-BOXTV

Unioptica

Victoria

Advokatspanien.dk

Malaga Holiday Homes

Advice Spain

Arctic Group

Blacktower

M21

Holbæk Caranvancenter

Viking IPTV

Doctor Reinhard

Dancon

Autocares Diego Moral

Helle Hollis car rental

Vitafakta Health Clinic

Kaarsberg Real Estate

Unik Care

BoConcept

Hotel El Puerto

Clinica Dental

Cafe La Vida

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.