Helle Hollis Parking

Nordic Muebles

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

BioNatura

Caixa Bank

Viking IPTV

Arctic Group

BoConcept

Casa Danesa

Vikingos City

Cayet

Private investment

Advice Spain

Doctor Reinhard

Kaas & Kirkemann

Simzar Estates

Dancon

HolaBank

Hotel El Puerto

Silkeborg Flytteforretning

Nykredit

Los Robles de León

Rincón Rent

Albatros Travel

Victoria

Kaarsberg Real Estate

Helle Hollis car rental

Da Bruno Mijas Restaurant

Hello Sun

Malaga Holiday Homes

Vikingos

Blacktower

Centro Sanum

Advokat Mona Davidsen

Villa Paradiso

Loft Roomers

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.