Rincón Rent

Helle Hollis Parking

HolaBank

Simzar Estates

Advokatspanien.dk

Hotel Tamisa Golf

Nykredit

Scan Transport

SelectedHomes

Unioptica

Energynordic

M21

Clinica Dental

Casa Danesa

Autocares Diego Moral

Da Bruno

Intercargo Scandinavia A/S

AR-CO

Private investment

Kiropraktisk klinik

Dancon

Jyske Bank

DaniaCare

Kaas & Kirkemann

Pulzrejser

Kaarsberg Real Estate

Vitafakta Health Clinic

BoConcept

Arctic Group

Albatros Travel

Advokat Mona Davidsen

Bikestardo

Cayet

SolarVenti

Ubrique by Carlsson

BioNatura

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.