Hello Sun

Designa

Los Robles de León

Silkeborg Flytteforretning

Advokatspanien.dk

Viking IPTV

M21

CC Ejendomme

Casa Danesa

Autocares Diego Moral

Advokat Mona Davidsen

Holbæk Caranvancenter

Private investment

Advice Spain

Hotel El Puerto

Helle Hollis Parking

Dancon

Cafe La Vida

Vikingos City

Malaga Holiday Homes

Nordic Muebles

Clinica Dental

Sanum Physiotherapy

Energynordic

Cayet

Helle Hollis car rental

Muebles Piramides Puerto

BoConcept

FHC-BOXTV

La Cuenta Vinos

HolaBank

Kaarsberg Real Estate

Victoria

Rincón Rent

Unioptica

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.