Scan Transport

BioNatura

Helle Hollis car rental

Nordic Muebles

Clinica Dental

Vitafakta Health Clinic

Arctic Group

Caixa Bank

Blacktower

Advokatspanien.dk

AR-CO

BoConcept

HolaBank

Kaarsberg Real Estate

Nykredit

SelectedHomes

Dancon

Ubrique by Carlsson

Muebles Piramides Puerto

Helle Hollis Parking

Private investment

Unioptica

Da Bruno

SolarVenti

Simzar Estates

Energynordic

Vikingos

Carpe Diem Spain

Bikestardo

Simplysun

Intercargo Scandinavia A/S

Hotel Tamisa Golf

Victoria

Advokat Mona Davidsen

Doctor Reinhard

Solaga

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.