Viking IPTV

FHC-BOXTV

Arctic Group

M21

Unioptica

Los Robles de León

Cayet

Clinica Dental

Rincón Rent

Dancon

Nykredit

Caixa Bank

La Cuenta Vinos

Energynordic

Blacktower

Albatros Travel

Unik Care

BioNatura

Victoria

Designa

SelectedHomes

Doctor Reinhard

Advokat Mona Davidsen

Loft Roomers

Silkeborg Flytteforretning

Hello Sun

Simplysun

Da Bruno Mijas Restaurant

Kaas & Kirkemann

Helle Hollis Parking

BoConcept

Vikingos City

Casa Danesa

Simzar Estates

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Advokatspanien.dk

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.