Nordic Muebles

Loft Roomers

Bikestardo

Muebles Piramides Puerto

M21

Advokatspanien.dk

Scan Transport

Caixa Bank

Energynordic

Kaarsberg Real Estate

Victoria

Kaas & Kirkemann

Carpe Diem Spain

Advokat Mona Davidsen

Helle Hollis car rental

Ubrique by Carlsson

BoConcept

Intercargo Scandinavia A/S

Vitafakta Health Clinic

Blacktower

Rincón Rent

Helle Hollis Parking

AR-CO

SolarVenti

Casa Danesa

Unioptica

Simzar Estates

HolaBank

Private investment

Dancon

Simplysun

Vikingos

Kiropraktisk klinik

DaniaCare

Los Robles de León

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.