AR-CO

SolarVenti

Kaas & Kirkemann

Vitafakta Health Clinic

Clinica Dental

Doctor Reinhard

Da Bruno

Cayet

Helle Hollis car rental

DaniaCare

M21

Kiropraktisk klinik

Arctic Group

Hotel Tamisa Golf

Loft Roomers

Dancon

Autocares Diego Moral

Albatros Travel

Muebles Piramides Puerto

Kaarsberg Real Estate

Nordic Muebles

Rincón Rent

Casa Danesa

Nykredit

Private investment

Blacktower

Scan Transport

Intercargo Scandinavia A/S

Solaga

Helle Hollis Parking

Unioptica

HolaBank

BioNatura

Simplysun

Simzar Estates

Caixa Bank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.