Clinica Dental

SelectedHomes

Kaas & Kirkemann

Jyske Bank

Unioptica

Los Robles de León

SolarVenti

Intercargo Scandinavia A/S

DaniaCare

Vitafakta Health Clinic

Designa

Da Bruno

Solaga

Blacktower

Nykredit

Advokat Mona Davidsen

Centro Sanum

Scan Transport

Muebles Piramides Puerto

Cayet

Simplysun

Private investment

Advokatspanien.dk

Doctor Reinhard

Albatros Travel

HolaBank

Loft Roomers

Arctic Group

Victoria

BioNatura

Simzar Estates

Helle Hollis Parking

Ubrique by Carlsson

AR-CO

Carpe Diem Spain

M21

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.