Solaga

Blacktower

Kaarsberg Real Estate

Helle Hollis Parking

Casa Danesa

Scan Transport

BoConcept

SelectedHomes

Hotel Tamisa Golf

Centro Sanum

Vikingos

Carpe Diem Spain

Nordic Muebles

Dancon

HolaBank

Advokatspanien.dk

Doctor Reinhard

AR-CO

Kaas & Kirkemann

Advokat Mona Davidsen

Energynordic

Los Robles de León

Victoria

Ubrique by Carlsson

Vitafakta Health Clinic

Rincón Rent

Designa

Muebles Piramides Puerto

SolarVenti

Helle Hollis car rental

Da Bruno

Albatros Travel

Intercargo Scandinavia A/S

Cayet

Unioptica

Private investment

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Blandt ligesindede

Når man som fodboldentusiast slår sig ned på Costa del Sol - hvad enten det er for kortere eller længere tid - er det skønt at erfare, at der er mange ligesindede i området.
Med formand Morten Møller som primus motor er foreningen La Peña de Dinamarca, Malaga CF´s danske fanklub som følger Málaga CF i alle hjemmekampene på La Rosaleda fra faste pladser på tribunen, blevet skabt.  Men også til flere udekampe arrangeres der ture som kombineres med bl.a. kulturelle indslag.

niels-yde2

Niels Yde – fin service i La Peña de Dinamarca

Også ikke-medlemmer kan gennem La Peña de Dinamarca på en nem og bekvem måde få  billet til fodbold i Málaga på et højere niveau end vi er vant til i DK. Konceptet synes at fungere rigtig godt. Og det gør ikke sagen mindre interessant, at Malaga i denne sæson er kommet meget højere i tabellen og i Champions League. Endelig kan det nævnes, at jeg selv til lokalopgør hverken har hørt om eller set ballade, som det desværre alt for tit er tilfældet i Danmark..

 

Niels Yde,
tandlæge og tidligere landsholdsspiller