Albatros Travel

Carpe Diem Spain

BioNatura

Unioptica

Advokat Mona Davidsen

Arctic Group

Solaga

Nordic Muebles

Centro Sanum

Kaarsberg Real Estate

SolarVenti

Kaas & Kirkemann

BoConcept

Rincón Rent

SelectedHomes

Clinica Dental

Advokatspanien.dk

Kiropraktisk klinik

Energynordic

Victoria

Casa Danesa

Intercargo Scandinavia A/S

Autocares Diego Moral

Caixa Bank

Vikingos

Helle Hollis car rental

Nykredit

Da Bruno

Los Robles de León

AR-CO

Loft Roomers

Blacktower

Private investment

Ubrique by Carlsson

Bikestardo

Hotel Tamisa Golf

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Ny striker på trapperne

1

Efter overbud og bund-drama

 SponsorBanner3

Euforien i Malaga CF over at have erhvervet den uortodokse argentinske angriber Centurion på en lejekontrakt i den italienske Serie A-klub Genoa lagde sig hurtigt. Vel ville denne Neymar-type gerne til Malaga og vel accepterede Genoa lejemålet, men så dukkede Victor Blanco, formanden for den argentinske storklub Racing Club, op på scenen. Racing Club ejede 30 % af spilleren og købte de resterende 70 for 4 mio. euro. Malaga CF og sportsdirektør Mario Husillos, som forestod forhandlingerne med Genoa, sad tilbage med håret i en af de efterhånden sjældne postkasser.
Til gengæld kom en ny træner på plads i den andalusiske bundklub i La Liga. Straks Michel fik silkesnoren efter fire nederlag på stribe kunne Husillos præsenterer den 52-årige Jose Gonzales fra Cadiz, redningsmanden i Granada for to sæsoner siden.
Han debuterede med ny energi, da Malaga CF – bundproppen i La Liga – fik et point på den vanskelige udebane i Eibar i baskerlandet. En acceptabel start på anden turneringshalvdel.

2

Og Gonzales havde et nyt forward-emne med til Malaga på sin notesblok: Den 29-årige Brown Ideye, landsholdsspiller fra Nigeria, som nu forlader kinesisk fodbold, hvor Gonzalez selv har ageret som træner. Ideye skulle være parat til at gå ned i løn for spilletid i Malaga, så han kan bevare sin forhåbninger om at blive en del af Nigerias landshold til VM i Rusland til sommer.
1-1 i Eibar, hvor begge mål kom til efter forsvarsfejl. Malagas CFs scoret af den akavede 20-årige marokkaner En-Nesyri i denne hans 17. La liga-match. Blot hans andet mål, med det første for Malaga siden 10. december sidste år.
Slutningen på opgøret blev det store drama, da Malagas bænke-spiller Kuzmanovic udvistes efter to advarsler, han straks pådrog sig efter have afløst anfører Recio. Men Malaga-holdet red stormen af med en stor præstation af målmand Roberto.
Gonzalez vil fast anvende spillesystemet 4-4-2. I Eibar var det velorganiseret med disse hårdt fightende spillere:
Roberto – Rosales, Luiz Hernandez, Ignasi Miquel og Ricca – Keko, Recio (Kuzmanovic 83. min.), Iturra og Chory Castro (Mula 80. min.) – Adrian og En-Nesyri (Borja 60.min.)
På bænken uden af komme i kamp:
Prieto (målmand),Diego Gonzalez, Juanpi og Bueno.
Skadede:
Torres, Juan Carlos, Roland og Penaranda.
Ikke udtaget:
Cengo (målmand), Cifu, Rolon, Ontiveros og Jony (nu udlejet til hans oprindelige klub Sporting Gijon).
Næste La Liga-match lørdag hjemme på Estadio La Rosaleda mod denne sæsons store overraskelse, nyoprykkede Girona fra Catalonien. Kick off kl. 18.30.

3Kuzmanovic og Eibars Bebe i karambolase- kort tid efter udvistes Kuzmanovic.

Øverst Brown Edey, der nu skulle være parat til at rykke ud for Malaga CF.

I midten træner Jose Gonzalez, som opnåede et point i hans første kamp i spidsen for Malaga.