FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Helle Hollis car rental

BioNatura

Scan Dental

OmegaZen

moneycorp

Ubrique by Carlsson

Caixa Bank

i-charge

Bikestardo

Rincón Rent

Clinica Dental

Kaas & Kirkemann

Casa Danesa

Loft Roomers

Autocares Diego Moral

Zafo Law

Dancon

HolaBank

Da Bruno

RSB Golf

Team Nordic

Runway

Albatros Travel

Los Robles de León

Arctic Group

Boconcept

Scan Transport

Muebles Piramides Puerto

Intercargo Scandinavia A/S

Jyske Bank

Unioptica

Simzar Estates

Kiropraktisk klinik

Hotel Tamisa Golf

Energynordic

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Ny striker på trapperne

1

Efter overbud og bund-drama

 SponsorBanner3

Euforien i Malaga CF over at have erhvervet den uortodokse argentinske angriber Centurion på en lejekontrakt i den italienske Serie A-klub Genoa lagde sig hurtigt. Vel ville denne Neymar-type gerne til Malaga og vel accepterede Genoa lejemålet, men så dukkede Victor Blanco, formanden for den argentinske storklub Racing Club, op på scenen. Racing Club ejede 30 % af spilleren og købte de resterende 70 for 4 mio. euro. Malaga CF og sportsdirektør Mario Husillos, som forestod forhandlingerne med Genoa, sad tilbage med håret i en af de efterhånden sjældne postkasser.
Til gengæld kom en ny træner på plads i den andalusiske bundklub i La Liga. Straks Michel fik silkesnoren efter fire nederlag på stribe kunne Husillos præsenterer den 52-årige Jose Gonzales fra Cadiz, redningsmanden i Granada for to sæsoner siden.
Han debuterede med ny energi, da Malaga CF – bundproppen i La Liga – fik et point på den vanskelige udebane i Eibar i baskerlandet. En acceptabel start på anden turneringshalvdel.

2

Og Gonzales havde et nyt forward-emne med til Malaga på sin notesblok: Den 29-årige Brown Ideye, landsholdsspiller fra Nigeria, som nu forlader kinesisk fodbold, hvor Gonzalez selv har ageret som træner. Ideye skulle være parat til at gå ned i løn for spilletid i Malaga, så han kan bevare sin forhåbninger om at blive en del af Nigerias landshold til VM i Rusland til sommer.
1-1 i Eibar, hvor begge mål kom til efter forsvarsfejl. Malagas CFs scoret af den akavede 20-årige marokkaner En-Nesyri i denne hans 17. La liga-match. Blot hans andet mål, med det første for Malaga siden 10. december sidste år.
Slutningen på opgøret blev det store drama, da Malagas bænke-spiller Kuzmanovic udvistes efter to advarsler, han straks pådrog sig efter have afløst anfører Recio. Men Malaga-holdet red stormen af med en stor præstation af målmand Roberto.
Gonzalez vil fast anvende spillesystemet 4-4-2. I Eibar var det velorganiseret med disse hårdt fightende spillere:
Roberto – Rosales, Luiz Hernandez, Ignasi Miquel og Ricca – Keko, Recio (Kuzmanovic 83. min.), Iturra og Chory Castro (Mula 80. min.) – Adrian og En-Nesyri (Borja 60.min.)
På bænken uden af komme i kamp:
Prieto (målmand),Diego Gonzalez, Juanpi og Bueno.
Skadede:
Torres, Juan Carlos, Roland og Penaranda.
Ikke udtaget:
Cengo (målmand), Cifu, Rolon, Ontiveros og Jony (nu udlejet til hans oprindelige klub Sporting Gijon).
Næste La Liga-match lørdag hjemme på Estadio La Rosaleda mod denne sæsons store overraskelse, nyoprykkede Girona fra Catalonien. Kick off kl. 18.30.

3Kuzmanovic og Eibars Bebe i karambolase- kort tid efter udvistes Kuzmanovic.

Øverst Brown Edey, der nu skulle være parat til at rykke ud for Malaga CF.

I midten træner Jose Gonzalez, som opnåede et point i hans første kamp i spidsen for Malaga.