FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Hotel Tamisa Golf

Da Bruno

Casa Danesa

HolaBank

DaniaCare

OmegaZen

Scan Dental

Scan Transport

Jyske Bank

M21

Cayet

Bikestardo

Los Robles de León

Boconcept

RSB Golf

Private investment

Team Nordic

Advokatspanien.dk

Pulzrejser

Vitafakta Health Clinic

Caixa Bank

Loft Roomers

Energynordic

Nykredit

Helle Hollis car rental

Kaas & Kirkemann

Unioptica

Arctic Group

Albatros Travel

Dancon

moneycorp

Rincón Rent

SolarVenti

i-charge

Kiropraktisk klinik

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Husillos: Michel er fredet

1

Og ny forward er kommet til Malaga CF

 SponsorBanner

Torsdag den 4. januar skulle Malaga CF have tørnet ud mod Real Madrid på Estadio La Rosaleda i Malaga i den spanske pokalturnering Copa del Rey. Men det forhindrede Numancia – nr. 5 i den andenbedste spanske række - ved i efteråret at eliminere det kriseramte mandskab fra Solkysten.
I stedet spillede Malaga-holdet en testkamp mod Hamborg SV fra den tyske Bundesliga i Linea ved Gibraltar. De to hoold havde det til fælles, at de begge ligger nummer andensidst i deres hjemlige række – Hamburg dog sine med 15 point fire flere end Malaga CF i La Liga.
Resultatet:
Malaga CF – Hamborg SV 1-2 med Malaga-scoring af den akavede forward En-Nesyri, som klubben ønsker at leje ud.
Det tyske mandskab er her i vinterpausen i Bundesligaen i træningslejr i Marbella.

2

Uroen omkring Malaga CF, hvor de mange fans af to omgange på Estadio La Rosaleda højlydt og larmende har krævet klub-ejer, Sheik Al-Thanis, afgang og enkelt gang træner Michels er her ved starten på træningen til 2018 blev fuldt op ved Malaga-spillernes træningsanlæg.
Her mødte 200 fans – meget ungdommelige - for at tage imod Michels, da han ankom i bil og ytre deres utilfredshed med såvel ham som spillerne. Af sidstnævnte kom anfører Recio, Adrian og Juanpi frem for at berolige dem.
Michel er fredet for fyring. Det har sportsdiretør Mario Husillos fastslået på et pressemøde. Bliver det aktuelt med et trænerskifte i klubben skal Michel selv sige op!
Disse står nu bag ideen om at leje forwarden Alberto Bueno, spanier med en tilværelse på andetholdet i den portugiske storklub Porto med et tidligere forsøg i engelske Derby County med fem scoringer i 29 opgør. Størst målfarlighed viste Bueno fra 2013-15 med 28 fuldtræffere i 72 kampe for Madrid-klubben Rayo Vallecano.
Nu skal Malaga CFs utilregnelige klub-ejer, sheik Al-Thani, blot sige ok for leje-aftalen for resten af sæsonen med Porto. Men han har før forpurret ønsker fra Michel!
Hermed synes alle Malaga CFs bestræbelser på at få sidste sæsons topscorer i Malaga, Sandro, tilbage at løbe ud i sandet. Henholdsvis Villarreal og Sevilla ønsker ham.
I La Liga spiller Malaga CF sin første kamp i 2018 mandag aften hjemme mod Espanyol fra Barcelona. Et vigtigt bundopgør.

3Alberto Bueno, der skal sætte fut i målscorimngen i Malaga CF.

I midten den udsatte Malaga-træner Michel.

Øverst sportsdirektør Mario Husillos sammen med Malaga CFs advokat Joffre(tv) og den nye chef for klubbens sportsakedami, Tapia.