Helle Hollis car rental

Casa Danesa

Rincón Rent

Ubrique by Carlsson

SolarVenti

Los Robles de León

Hotel Tamisa Golf

Jyske Bank

Scan Dental

Scan Transport

Unioptica

Nykredit

i-charge

Simzar Estates

Advokatspanien.dk

Cayet

Pulzrejser

Evergreen Eléctrica

European Life- and Pension Services

Caixa Bank

Boconcept

Vitafakta Health Clinic

Dancon

Energynordic

Private investment

Kaas & Kirkemann

Kiropraktisk klinik

Autocares Diego Moral

moneycorp

Danelca

DaniaCare

RSB Golf

HolaBank

Muebles Piramides Puerto

Runway

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Sheikens idioti

1

Nu en forstærkning over hans aldersgrænse

 SponsorBanner4

Det fremstår nu klarere og klarere, at Malaga CF største problem er klub-ejer sheik Al-Thani. Han sagde før sæsonen nej til træner Michels ønskede forstærkninger, forsvareren Garcia, tidligere Real Madrid, Benfica, Sevilla og Zenith i Rusland, og forwarden Adrian, tidligere Malaga-spiller, med begrundelsen de var for gamle. De havde passeret de 30 år. Nu bliver sidste øjebliks-forstærkningen her i januars transfervindue den 33-årige Manuel Ittura, midtbaneslider for klubben i Champions League-sæsonen 2012-13. Han er sportsdirektør Mario Husillos opfindelse og er ankommet til Malaga. Blot mangler et OK fra Al-Thani. Efter sin tid i Malaga gik Iturras karriere videre i Granada, Udinese i Italien og senest i Necaxa i Mexico. Og han er åbenbart ikke for gammel!
Garcia røg i stedet til Betis og kom i 2. halvleg af opgøret Malaga CF – Betis ind for at stabilisere Betis- forsvaret, og Adrian, der nu efter en skadespause gør det godt i Deportivo La Coruna. De,kunne begge have gjort underværket på Malaga-holdet. I hvert fald det, der nu tabte 2-0 til Betis på Estadio La Rosaleda – kampen, hvor Malaga-spillerne efter to sejre og en uafgjort hjemme samt den overraskende udesejr mod Real Sociedad skulle fortsætte sin march væk fra bundregionen.

2

Men ak sådan gik det ikke. På to forsvars-blottelse og et ikke ekstisterende angreb blev det til Betis-gevinst – Sevilla-holdets første udesejr siden den sensationelle 1-0 over Real Madrid på Bernabeu den 20. september.
Malagas træner Michel var den første efter blamagen til at indrømme at indstillingen var den forkerte hos flere af hans spillere.
Hans egen søn på holdet, Adrian, måtte i øvrigt udgå med en skade.
Og i det 61. minut udvistes backen Gonzalez.
Holdet, der blev besejret af Betis:
Roberto – Rosales, Luis Hernandez, Baysse og Diego Gonzalez - Recio og Adrian Rolan 39.min.) – Keko (Ontiveros 55. min.) , Penaranda (En Nesyri 67. min.) og Chory Castro – Borja Baston.
På bænken uden at komme i kamp:
Prieto (målmand), Miquel, Kumanovic, Rolon og Juanpi.
Skadede:
Ricca, Torres og Juan Carlos.
Ikke udtaget:
Gönen ( målmand), Cifu, Cecchini, Jony og Mula.
Næste match allerede torsdag ude mod et andet bundhold i La Liga, Alaves. Her vil Malaga have to mand i karantæne. Den udviste Gonzales og Rosales, der pådrog sig sin 5. advarsel i sæsonen.
Skidt, skidt for en klub i knibe.

3Adrian udgik med en skade og blev erstattet af Rolan.

Øverst en medlevende træner Michel var ikke tilfreds med dit hold.

I midten Manuel Iturra i kamp, da han sidst spillede for Malaga CF. Nu er de lange lokker røget, men ihærdige spillestil på midtbanen den samme.