Dancon

Scan Transport

Helle Hollis car rental

Zafo Law

Intercargo Scandinavia A/S

DaniaCare

Da Bruno

Nykredit

Scan Dental

Albatros Travel

Vitafakta Health Clinic

Boconcept

Casa Danesa

Evergreen Eléctrica

Ubrique by Carlsson

Private investment

Runway

Los Robles de León

European Life- and Pension Services

i-charge

Autocares Diego Moral

Danelca

RSB Golf

Bikestardo

Unioptica

Pulzrejser

Muebles Piramides Puerto

Jyske Bank

OmegaZen

Energynordic

Loft Roomers

Hotel Tamisa Golf

Advokatspanien.dk

Kaas & Kirkemann

HolaBank

Caixa Bank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Lyn-debut i Malaga

1

Men topscorer Rolan er på ny skadet

 SponsorBanner2

Der kan blive tale om lyn-debut for den 25-årige forsvarer Ignasi Miquel, når Malaga CF søndag middag spiller en særdeles vanskelig udematch i La Liga mod Europa League-mandskabet Real Sociedad. Miquel ankom onsdag sidst på eftermiddagen til Malaga og gennemgik det obligatoriske lægetjek torsdag formiddag for herefter at signere en 3 1/2 kontrakt med Malaga CF. Hans klausul hos topholdet i 2. division Lugo i Catalonien lød på blot 350.000 euro – fastsat af ham selv for at øge sine muligheder for at komme til en La Liga-klub.
Så sent som sidste weekend spillede han for Lugo mod Atletico Sevilla, hvor Malaga CFs sportsdirektør Mario Husillos var på lægterne.
Miquels seniorkarriere tæller klubberne Arsenal, Leicester City, Norwich City, alle i England, og Ponferradina og Lugo i Spanien.

2

Han kan spille i centerforsvaret og som venstre back, hvor Malaga CFs Juan Carlos er ude af spillet efter en alvorlig knæskade pådraget mod Real Madrid på Benabeu den 25. november. Han opereres i Madrid den 21. december.
Med to andre forsvarer, Ricca og Torres, på skadeslisten har Malaga CF fået tilladelse til her udenfor transfervinduet at købe ind. En FIFA-regel.
Ignasi Miquel er 1,93 høj og kan være løsningen på Malaga-holdets store problemer i luftrummet i det bagerste forsvar. Han er venstrebenet.
Til gengæld må Malaga CF se bort fra sin topscorer Diego Rolan i San Sebastian på søndag. Han er på ny skadet. Det er akillessenen i hans højre knæ, der volder ham voldsomt ubehag. Han kom ved sæsonstart til Malaga fra fransk Bordeaux skadet, blev det senere igen i matchen på Camp Nou i Barcelona den 21. oktober og er det altså nu igen. Det er besluttet i Malaga CF at sende ham til en specialist, som kan give en mere præcis diagnose. Valget er faldet på Lukas Weiskopf, der for flere uger siden havde Malaga-forsvareren Zdravko Kuzmanovic under behandling i Schweiz.
Kuzmanovic har i denne uge genoptaget træningen i Malaga.

3Forwarden Rolan er på ny skadet.

Øverst Ignasi Miquel i kamp for Lugo.

I midten Miquel fotograferet som Malaga-spiller.