Loft Roomers

Carpe Diem Spain

Ubrique by Carlsson

DaniaCare

Advokatspanien.dk

Energynordic

Helle Hollis Parking

Kaarsberg Real Estate

Jyske Bank

Albatros Travel

Solaga

Simplysun

Autocares Diego Moral

Victoria

Clinica Dental

Kiropraktisk klinik

Nykredit

Scan Transport

Casa Danesa

Doctor Reinhard

AR-CO

Centro Sanum

Arctic Group

Bikestardo

Cayet

SolarVenti

Da Bruno

Intercargo Scandinavia A/S

Vitafakta Health Clinic

Rincón Rent

Private investment

Muebles Piramides Puerto

Caixa Bank

Simzar Estates

Hotel Tamisa Golf

Unioptica

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Recio på ny i karantæne

1

Anfører er ude – og psykolog nu ansat

 SponsorBanner3

Det er vist ikke set før:
At en anfører for et La Liga-mandskab er i karantæne for anden gang i blot 11 kampe. Men sådan er det for Malaga CFs 26-årige Recio efter han i det 83. minut af den tabsgivende udematch mod Villareal (0-2) pådrog sig en advarsel – den femte i turneringen.
Hermed skal han sidde over med karantæne i næste opgør mod Deportivo La Coruna søndag den 19. november på Estadio La Rosaleda. Efter netop at have udstået sin første karantæne mod FC Barcelona på Camp Nou den 21. oktober. Idømt efter at have været blev vist ud i opgøret forinden mod Leganes.
Absolut ikke ideelt for Malaga-holdet med disse afsagn af kaptajnen, der altid kæmper vildt og inderligt, men som har vanskeligt ved at styre sit temperament. Torres, der har status af 2. anfører, var ude med en skade i Villarreal, men bliver nok klar mod Deportivo.
Villarreal var uden den tidligere Malaga-spiller Castillejo (skadet), men med Fornals, der i sommer forlod Malaga til fordel for Villarreal (købspris 12 mio. euro). Han spillede central offensiv rolle lige bag frontløberne Bacca og Bakambu.

2

Han og holdkammeraterne er inde i en forrygende periode med succes i Europa League, hvor Villarreal fører sin gruppe efter en flot 2-0 sejr over Slavia i Prag. En præstation, der tydelig vis bekymrede Malaga-spillerne og træner Michel, der vandrede hvileløst og nervøs rundt ved sidelinjen.
Malaga-præstationen i 1. halvleg tilfredsstillende og det var den såmænd også det meste af 2., men så kiksede forsvaret i nogle afgørende situationer, men det væsentligste problem: Holdet tilspillede sig ikke en reel målchance.
Med nederlaget indtager Malaga CF på ny sidstepladsen i La Liga. En sportspsykolog, Fernando Gonzales, er nu hyret for at bringe spillernes mentale situation i bedring. De skal rustes til de kommende bundgys.
Malaga-teamet på Estadio La Ceramica i Villarreal:
Roberto – Rosales, Luis Hernandez, Baysse og Juan Carlos – Recio og Adrian – Keko (Borja Baston 80.min.), Juanpi (En-Nesyri 69. min.) og Chory Castro (Jony 75. min.) – Penanranda.
På bænken uden at komme i kamp:
Prieto (målmand), Cifu, Rolon, Diego Gonzales og Mula.
Skadede:
Gönen (målmand), Miguel Torres, Ricca, Kuzmanovic og Rolan.
Ikke udtaget: Cecchini
Nu landskamps pause i hele Europa. I næste match for Malaga CF i La Liga mod Deportivo ventes målræven Rolan at være klar efter en skadespausen siden Barcelona-kampen. Her gik han ud med en muskelskade i låret.

3Rosales i kamp mod Bacca.

Øverst Recio i Malaga CFs match mod Leganes, hvor han udvistes og pådrog sig sin første karantæne.

I midten dyster den tidligere Malaga-spiller Fornals om bolden med Penaranda.