RSB Golf

Boconcept

i-charge

Ubrique by Carlsson

Clinica Dental

Nykredit

Los Robles de León

Unioptica

Cayet

Pulzrejser

Simzar Estates

Casa Danesa

Energynordic

Scan Transport

Caixa Bank

Private investment

Dancon

Helle Hollis car rental

Runway

Jyske Bank

Loft Roomers

Danelca

Albatros Travel

Advokatspanien.dk

SolarVenti

Rincón Rent

DaniaCare

Vitafakta Health Clinic

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Muebles Piramides Puerto

Evergreen Eléctrica

Autocares Diego Moral

Arctic Group

moneycorp

Bikestardo

Kaas & Kirkemann

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Al-Thani: Vis os respekt!

1

Recio tilbage med mål , men nyt nederlag

 SponsorBanner2

Efter flere ugers tavshed på twitter dukkede Malaga CFs klubejer, sheik Al-Thani, på ny op her fra hans domicil i Doha i Qatar. Dommerne i den spanske La Liga har han ikke den store respekt for.
Og de har da så sandelig heller ikke været Malaga venlig stemt i den lidet opmuntrende start i La Liga. Såvel Girona som Leganes skulle have haft mål underkendt for off-side, da disse hold besejrede Malaga CF og helt galt på Camp Nou i lørdags, da FC Barcelona scorede på en aflevering fra ude bag baglinjen.
”Vi os respekt”, siger Al-Thani på twitter.
Tirsdag aften gik det så løs for det hårdt ramte Malaga-team på udebane i den spanske pokal-turnering Copa del Rey mod et af topholdene i 2. division, Numancia, hvor 3.400 tilskuere troppedde op på Estadio Los Pajaritos i det nordlige Spanien. På to mål i overtiden sejrede hjemmeholdet 2-1.

2

Målscorer for Malaga den 26-årige midtbane-fighter Recio, der mod FC Barcelona afsonede en spilledags karantæne efter fem advarsler. En sådan fik han også i Numancia, men længe så det ud til, at han ville blive matchvinder, men så svigtede Malaga-forsvaret. Så nyt nederlag. Nu ni La Liga-opgør med blot et point og kun en gevinst i 11 testkampe (mod Villareal i Cadiz). Besværlighederne fortsætter uformindsket – og skal de fortrænges for en stund behøves La Liga-sejr søndag aften på Estadio la Rosaleda mod danskeklubben Celta Vigo.
Holdet, der smed alt væk på Estadio Los Pajaritos i Numancia:
Prieto – Cifu, Luis Hernandez, Baysse og Alex Robles – Cecchini Rolon 68. min.), Recio og Adrian – Ontiveros (Rosales 84. min. , Borja Baston og Jony (Mula 75. Min.)
På bænken uden at komme i kamp:
Cengo (målmand), En-Nesyri, Roll, Pino og Penaranda.
Skadede:
Roberto ( målmand), Ricca, Juan Carlos, Gonzales, Kuzmanovic, Torres og Rolan.
Ikke udtaget:
Juanpi, Keko og Chory Castro.
Returopgør i Copa del Rey mellem Numancia og Malaga CF spilles i Malaga den 29. november. I de seneste sæsoner er Malaga CF blev elimineret af andre 2. divisionshold, Mirandes og Cordoba.
Lad det ikke ske igen!

3Malaga CFs nye argentiner Cecchini i kamp.

Øverst hyldes Recio for hans scoring af holdkammerater.

I midten klubejer Al-Thani, der på ny har udtrykt sig mod de spanske dommere.