Rincón Rent

Muebles Piramides Puerto

Zafo Law

Clinica Dental

Kiropraktisk klinik

Danelca

BioNatura

DaniaCare

Nykredit

Helle Hollis car rental

SolarVenti

Runway

Intercargo Scandinavia A/S

European Life- and Pension Services

i-charge

Caixa Bank

Advokatspanien.dk

Albatros Travel

HolaBank

OmegaZen

Scan Transport

Scan Dental

Pulzrejser

Casa Danesa

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

moneycorp

Da Bruno

Los Robles de León

Dancon

Evergreen Eléctrica

Ubrique by Carlsson

Boconcept

Arctic Group

Private investment

Hotel Tamisa Golf

Vitafakta Health Clinic

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Al-Thani: Vis os respekt!

1

Recio tilbage med mål , men nyt nederlag

 SponsorBanner2

Efter flere ugers tavshed på twitter dukkede Malaga CFs klubejer, sheik Al-Thani, på ny op her fra hans domicil i Doha i Qatar. Dommerne i den spanske La Liga har han ikke den store respekt for.
Og de har da så sandelig heller ikke været Malaga venlig stemt i den lidet opmuntrende start i La Liga. Såvel Girona som Leganes skulle have haft mål underkendt for off-side, da disse hold besejrede Malaga CF og helt galt på Camp Nou i lørdags, da FC Barcelona scorede på en aflevering fra ude bag baglinjen.
”Vi os respekt”, siger Al-Thani på twitter.
Tirsdag aften gik det så løs for det hårdt ramte Malaga-team på udebane i den spanske pokal-turnering Copa del Rey mod et af topholdene i 2. division, Numancia, hvor 3.400 tilskuere troppedde op på Estadio Los Pajaritos i det nordlige Spanien. På to mål i overtiden sejrede hjemmeholdet 2-1.

2

Målscorer for Malaga den 26-årige midtbane-fighter Recio, der mod FC Barcelona afsonede en spilledags karantæne efter fem advarsler. En sådan fik han også i Numancia, men længe så det ud til, at han ville blive matchvinder, men så svigtede Malaga-forsvaret. Så nyt nederlag. Nu ni La Liga-opgør med blot et point og kun en gevinst i 11 testkampe (mod Villareal i Cadiz). Besværlighederne fortsætter uformindsket – og skal de fortrænges for en stund behøves La Liga-sejr søndag aften på Estadio la Rosaleda mod danskeklubben Celta Vigo.
Holdet, der smed alt væk på Estadio Los Pajaritos i Numancia:
Prieto – Cifu, Luis Hernandez, Baysse og Alex Robles – Cecchini Rolon 68. min.), Recio og Adrian – Ontiveros (Rosales 84. min. , Borja Baston og Jony (Mula 75. Min.)
På bænken uden at komme i kamp:
Cengo (målmand), En-Nesyri, Roll, Pino og Penaranda.
Skadede:
Roberto ( målmand), Ricca, Juan Carlos, Gonzales, Kuzmanovic, Torres og Rolan.
Ikke udtaget:
Juanpi, Keko og Chory Castro.
Returopgør i Copa del Rey mellem Numancia og Malaga CF spilles i Malaga den 29. november. I de seneste sæsoner er Malaga CF blev elimineret af andre 2. divisionshold, Mirandes og Cordoba.
Lad det ikke ske igen!

3Malaga CFs nye argentiner Cecchini i kamp.

Øverst hyldes Recio for hans scoring af holdkammerater.

I midten klubejer Al-Thani, der på ny har udtrykt sig mod de spanske dommere.