Muebles Piramides Puerto

AR-CO

Albatros Travel

Simplysun

Nykredit

BioNatura

Kiropraktisk klinik

Doctor Reinhard

Kaarsberg Real Estate

Private investment

Intercargo Scandinavia A/S

Centro Sanum

Loft Roomers

Bikestardo

Rincón Rent

BoConcept

Advokatspanien.dk

HolaBank

Caixa Bank

SolarVenti

Hotel Tamisa Golf

Vitafakta Health Clinic

SelectedHomes

Helle Hollis car rental

Cayet

Blacktower

Carpe Diem Spain

Advokat Mona Davidsen

Clinica Dental

Ubrique by Carlsson

Solaga

Da Bruno

Autocares Diego Moral

Los Robles de León

M21

Unioptica

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Michels mareridt

1

Ledige Javi Gracia kan tage over som coach

 SponsorBanner2

Da den 54-årige tidligere Real Madrid-spiller Michel kom til i marts hos kriseramte Malaga CF som træner i stedet for den fyrede Romero skabte han begestring og flotte resulater. Men med et farvel til fire af Malagas bedste spillere i sommerpausen uden afløsere på samme niveau er Michel åbenlyst ved at køre træt – ikke mindst fordi klubejer, Sheik Al-Thani, ikke hentede de forstærkninger, han ønskede. Michel blev underkendt i de for ham rette nyerhvervelser.
Med et sviende 0-5 nederlag på Estadio Mestalla i Valencia, hvor Malaga CF aldrig har vundet (4 uafgjort og nu 13 nederlag) ligger Malaga CF efter fem runde sidst i La Liga med 0 point og en målscorer på 1-11!
Michel har gang på gang sagt, at han har tillid til spillerne og de til ham, men den går nok ikke mere. Den uregerlige Al-Thani kan igennem hans sædvanlige kommunikationsmiddel Twitter fra hans domicil i Doha i Qatar fyrer ham – eller Michel vælge at tage sit gode tøj og forlade den synkende skude.

2

En populær kending af Malaga CF, den 47-årige basker Javi Gracia er ledige på markedet efter i gensidig forståelse at have forladt russiske Rubin Kazan efter blot en sæson her med en skuffende 9. plads. Han fungerede i Malaga CF med succes i perioden 2014-16 og skulle efer sigende opholde sig på Costa del Sol i denne tid.
I går blev han bragt ind i billedet hos Alaves, der fyrede sin træner, Zubeldia, efter fire nederlag på stribe til Alaves. Altså lige så miserabel en sæsonstart som i Malaga CF.
I Valencia startede Malaga-spillerne fint med optimisme og energi og kun to feberredninger af hjemmeholdets keeper, Neto, forhindrede scoring af den nylejede Rolan, der fik sin første hele match, og Mula.
Men total sammenbrud i Malaga-forsvaret efter pausen, hvor Valencias 16 miollioners indkøb fra italienske Juventus Zaza scorede hat-trick.
Michel havde valgt at stille med dette hold
Roberto –Cifu – startdebut), Luis Hernandez, Diego Gonzales (Baysse 70. min.) og Ricca – Rolon (Ontiveros 61. min.) Recio, Kuzmanovic, Mula (Juanpi 61. min.) og Jony – Rolan.
På bænken uden at komme i kamp:
Andreas Pierto (målmand), Rosales og Adrian
Skadede:
Cengo (målmand),Tores, Juan Carlos, Cecchini, Chory Castro og En Nesyri.
Lørdag gæster Athletic Bilbao Estadio la Rosaleda i Malaga. Hvem mon der da står i spidsen for Malaga CF?

3Italienske Zaza scorer et af sine tre mål. Malagas målmand Roberto var sagesløs ved dem alle.

Øverst Michel – træneren, der nu er ved at tegne sig for en fiasko i Malaga.

I midten Javi Gracia, der er ledig på træner-markedet.