moneycorp

Runway

Da Bruno

HolaBank

OmegaZen

M21

Hotel Tamisa Golf

Kaas & Kirkemann

Muebles Piramides Puerto

Casa Danesa

Pulzrejser

Bikestardo

Energynordic

Los Robles de León

Ubrique by Carlsson

SolarVenti

Loft Roomers

Scan Transport

Boconcept

Private investment

Clinica Dental

RSB Golf

Autocares Diego Moral

Scan Dental

Cayet

Intercargo Scandinavia A/S

Nykredit

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Kiropraktisk klinik

Team Nordic

Albatros Travel

Vitafakta Health Clinic

Caixa Bank

BioNatura

Arctic Group

Unioptica

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Kræver Al-Thani ud

1

Jeg bliver, siger træner Michel efter ny bet

 SponsorBanner

”Al-Thani gå nu” – Al-Thani gå nu”.
Lød det højlydt og takfast fra de knap 23.000 tilskuere på Estadio La Rosaleda, da Las Palmas scorede til 3-1 og definitivt skød Malaga CF i sænk. Hermed tre nederlag på stribe i starten på denne La Liga-sæson og Las Palmas første gevinst i Malaga nogensinde.
Kravet er åbenlyst rigtigt. Klubejer, sheik Abdullah Al-Thani, har totalt svigtet sin klub i denne sæson. Ikke været til stede på noget tidspunkt i Malaga CF siden sidste sæson, men fra sin domicil i Doha I Qatar gjort sig bemærket ved at underkende spillerhandler sportsdirektør Fransecs Arnau og den respekterede træner Michel ønskede. I matchen mod Las Palmas var ikke en eneste af hans børn, som udgør resten af bestyrelsen i klubben, til stede på La Rosaleda. Den 26-årige datter Hamyan Al-Thani er således den ene, som har været i klubben på det seneste, men hun var ogs tager til Doha – af private årsager!
Et totalt svigt, som også bemærkes af spillerne.

2

De fightede godt og optimistiske i 1. halvleg og fik straks efter pausen udlignet ø-holdets pause-føring, men faldt sammen efter gæsternes scoring til 2-1. Alle Las Plamas mål faldt i øvrigt efter forsvarsfejl og havde Roberto ikke været en stærk ankermand kunne det have været gået værre for Malaga i dette bundopgør.
Vi lader Michel berette:
”Jeg er bekymret, men jeg har tillid til mine spillere. De kan meget mere”.
Om fansenes krav om Al-Thanis afgang, sagde han:
”Det er en mærkelig situation. Men jeg bliver. Spillerene og jeg er nødt til at arbejde endnu hårdere nu resultaterne udebliver”.
Malaga CFs taberhold:
Roberto – Rosales (Cifu 72. min), Luis Hernandez, Gonzalez og Ricca – Kuzmanovic og Recio – Keko (Ontiveros 59. min.), Adrian (En Nesyri 72. min.) og Mula – Borja Baston.
På bænken uden at komme I kamp:
Cenk, Rolon, og Chory Castro.
Skadede:
Torres, Jony, Juan Carlos, Chccini, Baysse, Penaranda, Juanpi og Rolan.
Næste uhyre vanskelige match lørdag ude mod Atletico Madrid på det nye stadion Wanda Metropolitano med plads til 68.000 tilskuere – nu det 3. største i Spanien . 200 Malaga-fans har meldt deres ankomst.

3Adrian i fortvivlelse over en Las Palmas-scoring.

Træner Michel i diskussion med dommer Fernandez.

I midten klubejer Al-Thani – fans forlanger nu at han forlader klubben.