Cayet

Private investment

Hotel Tamisa Golf

BioNatura

Energynordic

Danelca

i-charge

Helle Hollis car rental

Albatros Travel

Autocares Diego Moral

Scan Dental

Jyske Bank

Zafo Law

SolarVenti

Arctic Group

HolaBank

Unioptica

Runway

Evergreen Eléctrica

European Life- and Pension Services

Caixa Bank

Kaas & Kirkemann

Rincón Rent

Pulzrejser

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Dancon

OmegaZen

Los Robles de León

Da Bruno

Clinica Dental

Ubrique by Carlsson

Simzar Estates

Kiropraktisk klinik

DaniaCare

Bikestardo

Advokatspanien.dk

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Kræver Al-Thani ud

1

Jeg bliver, siger træner Michel efter ny bet

 SponsorBanner

”Al-Thani gå nu” – Al-Thani gå nu”.
Lød det højlydt og takfast fra de knap 23.000 tilskuere på Estadio La Rosaleda, da Las Palmas scorede til 3-1 og definitivt skød Malaga CF i sænk. Hermed tre nederlag på stribe i starten på denne La Liga-sæson og Las Palmas første gevinst i Malaga nogensinde.
Kravet er åbenlyst rigtigt. Klubejer, sheik Abdullah Al-Thani, har totalt svigtet sin klub i denne sæson. Ikke været til stede på noget tidspunkt i Malaga CF siden sidste sæson, men fra sin domicil i Doha I Qatar gjort sig bemærket ved at underkende spillerhandler sportsdirektør Fransecs Arnau og den respekterede træner Michel ønskede. I matchen mod Las Palmas var ikke en eneste af hans børn, som udgør resten af bestyrelsen i klubben, til stede på La Rosaleda. Den 26-årige datter Hamyan Al-Thani er således den ene, som har været i klubben på det seneste, men hun var ogs tager til Doha – af private årsager!
Et totalt svigt, som også bemærkes af spillerne.

2

De fightede godt og optimistiske i 1. halvleg og fik straks efter pausen udlignet ø-holdets pause-føring, men faldt sammen efter gæsternes scoring til 2-1. Alle Las Plamas mål faldt i øvrigt efter forsvarsfejl og havde Roberto ikke været en stærk ankermand kunne det have været gået værre for Malaga i dette bundopgør.
Vi lader Michel berette:
”Jeg er bekymret, men jeg har tillid til mine spillere. De kan meget mere”.
Om fansenes krav om Al-Thanis afgang, sagde han:
”Det er en mærkelig situation. Men jeg bliver. Spillerene og jeg er nødt til at arbejde endnu hårdere nu resultaterne udebliver”.
Malaga CFs taberhold:
Roberto – Rosales (Cifu 72. min), Luis Hernandez, Gonzalez og Ricca – Kuzmanovic og Recio – Keko (Ontiveros 59. min.), Adrian (En Nesyri 72. min.) og Mula – Borja Baston.
På bænken uden at komme I kamp:
Cenk, Rolon, og Chory Castro.
Skadede:
Torres, Jony, Juan Carlos, Chccini, Baysse, Penaranda, Juanpi og Rolan.
Næste uhyre vanskelige match lørdag ude mod Atletico Madrid på det nye stadion Wanda Metropolitano med plads til 68.000 tilskuere – nu det 3. største i Spanien . 200 Malaga-fans har meldt deres ankomst.

3Adrian i fortvivlelse over en Las Palmas-scoring.

Træner Michel i diskussion med dommer Fernandez.

I midten klubejer Al-Thani – fans forlanger nu at han forlader klubben.