Vitafakta Health Clinic

Pulzrejser

Jyske Bank

Dancon

European Life- and Pension Services

Arctic Group

Nykredit

OmegaZen

BioNatura

Albatros Travel

Boconcept

Evergreen Eléctrica

Runway

Los Robles de León

Danelca

Autocares Diego Moral

RSB Golf

moneycorp

Ubrique by Carlsson

i-charge

Casa Danesa

Clinica Dental

Private investment

Kaas & Kirkemann

Rincón Rent

Simzar Estates

Muebles Piramides Puerto

Unioptica

Intercargo Scandinavia A/S

Scan Dental

Scan Transport

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Advokatspanien.dk

Hotel Tamisa Golf

Da Bruno

Caixa Bank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Rolân ny bomber

1

Landsholdsspilleren kom med en skade

 SponsorBanner6

Det blev ikke den tidligere så populære Malaga-spiller Amrabat, nu Watford, eller eller italienske Gabiol fra Inter – begge højt rangeret på Malaga CFs ønskeliste – der dukkede op som ny forward på Estadio La Rosaleda.
Det gjorde i stedet den 24-årige Diego Rolân fra den franske Ligue 1-klub Girondins Bordeaux, landsholdsspiller fra Uruguay, nu lejet af Malaga CF for en sæson. Med et mål: Mål!
Han skal være bomberen.

2

Rolân ankom med en lettere muskelskade, hvorfor han har meldt afbud til Uruguyas to forestående VM-kvalifikationskampe. Han regner dog med hurtigt at være klar for Malaga CF, der jo har fået en elendig start i La Liga med to o-1 nederlag på stribe. Sydamerikaneren er udset til at ligge helt i front sammen med Borja – eller måske alene i front. I 121 kampe for Bordeaux siden 2013 har han tegnet sig for 33 mål. Se nogle af hans scoringer på google.
Rolân er 1,76 meter og fodrap og positionsdygtig.
Sidst Malaga CF bød på en forward fra Uruguay var i perioden 1999- 2003 ved den populære Dario Silva, som nettede 36 gange i 100 kampe. Hans makker helt fremme var Dely Valdez fra Panama, der nu fungerer som ungdomstræner i Malaga. Dobbelt D blev betegnelsen for dette succesrige makkerpar.
Kan Borja og Rolân gøre deres bedrifter efter er lykken gjort for Malaga CF.
På et pressemøde i klubben opfordrede sportsdirektør Arnau – tidligere La Liga-keeper for Malaga – til sammenhold. Det skete på baggrund af skærmyslerne mellem klubejer, sheik Al-Thani, og træner Michel, og den dårlige sæsonstart.
”Nu skal alle gode kræfter forenes”, sagde han. ”Vi skal alle stå sammen og focuserer på holdet. Vi har en god træner. Det viste han i sidste sæson og det vil han vise på ny”.

3Sportsdirektør Arnau maner til sammenhold.

Øverst Rolân, der besigtiger Estadio la Rosaleda

I midten Rolân i kamp for Bordeaux.