Da Bruno

Energynordic

Rincón Rent

Albatros Travel

Dancon

Autocares Diego Moral

moneycorp

OmegaZen

Bikestardo

Boconcept

Advokatspanien.dk

i-charge

Ubrique by Carlsson

Los Robles de León

Scan Dental

SolarVenti

Intercargo Scandinavia A/S

Hotel Tamisa Golf

Arctic Group

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Team Nordic

Pulzrejser

Private investment

DaniaCare

Simzar Estates

Caixa Bank

HolaBank

Loft Roomers

RSB Golf

Casa Danesa

M21

Vitafakta Health Clinic

Kaas & Kirkemann

Cayet

Nykredit

BioNatura

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Amrabat nu i spil

1

Malaga tabte på et off-site mål i Girona

 SponsorBanner1

Malaga CFs sportsdirektør Arnau får travlt inden transfervinduet smækkes i midnat den 31. august. Væsentlige forstærkninger af La Liga-mandskabet er påkrævet, hvad der tydeligt fremgik af matchen i catalonske Girona.
Nok skulle oprykkernes sejrsmål til 1-0 have været annulleret for off-side, men sejren alligevel fortjent for Malaga havde ikke spillemæssigt meget at byde på – og har nu blot scoret tre mål i de seneste 11 opgør (testkampe plus to i La Liga)!
Flere navne er i spil, men det mest interessante den offensive midtbanespiller/forward Nordin Amrabat, marokaner født i Holland med en særdeles populær fortid i Malaga CF i perioden 2014-16. Herefter solgtes han til Premier League klubben Watfort.
Her blev han i aftes skiftet ud i 0-0 matchen mod Brighton.

2 1

I Malaga blev det for ham til 59 kampe med otte scoringer. Amrabat, nu 30 år, vil med sin ihærdighed og uortokse stil kunne blive en nyttig frontfigur. Men besværlige forhandlinger forestår. Selv vil han elske at vende tilbage til Malaga.
Girona med kapital og spillere fra mægtige Manchester City stillede op med løbestærke og kampivrige spillere mod et Malaga-hold, der med de mange nye aktører endnu ikke har fundet stilen. Kun i de sidste hektiske minutter opstod der nogle scoringesmuligheder for holdet.
En nyttig kamppause inden næste match mod Las Palmas den 11. september på La Rosaleda står nu for døren. De sidste nyindkøb skal på plads.
Træner Michels 4-2-3-1 opstilling i Girona:
Roberto – Rosales (En-Nesyri 81. min.), Hernandez, Baysse og Juan Carlos – Kuzmanovic (Ontiveros 53. min.) og Recio – Juanpi (Jony 46. min.), Adrian og Mula (20-årig debutant) – Borja.
På bænken uden at komme I kamp:
Cenk, Diego Gonzales, Cifu og Cecchini.
Skadede: Ricca, Torres, Keko og Penanranda.
Ikke udtaget:
Chory Castro og Rolön – sidstnævnte ankom først til Malaga fredag.
Udlejet: Kone ( 29 år) til Strassbourg i den bedste franske række, Muniz (20 år) til den spanske 2. divisionsklub Lugo og Villanueva (23 år) til den spanske 3. divisionsklub Cadiz.
Girona opnåede i øvrigt i første La Liga-runde flot 2-2 mod Atletico Madrid.

3Den 20-årige Mula fik sin La Liga-debut for Malaga CF i Girona.

Øverst Amrabat, der kan være på vej tilbage fra Watford på et lejemål.

I midten Malagas nye forward Borja kan ikke få gang i målscoringen.