Boconcept

MR.ROHS Restaurant

Albatros Travel

Jyske Bank

Dancon

Ubrique by Carlsson

Unioptica

Scan Dental

HolaBank

Runway

Los Robles de León

BioNatura

Zafo Law

Da Bruno

Advokatspanien.dk

European Life- and Pension Services

Scan Transport

Nykredit

Private investment

Caixa Bank

Helle Hollis car rental

Arctic Group

Kiropraktisk klinik

Rincón Rent

Alarma Universal

Casa Danesa

Autocares Diego Moral

Evergreen Eléctrica

Vitafakta Health Clinic

Simzar Estates

i-charge

Intercargo Scandinavia A/S

Danelca

SolarVenti

OmegaZen

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Al-Thani skaber uro

1

Den udstødte Charles knækkede Malaga

 SponsorBanner1

Ikke færre end 24.753 tilskuere på lægterne, skønt de største fangrupper boykottede kampen i protest mod det sene kamptidspunkt denne mandag aften den 21. august.
Rammerne var således perfekte for det nye Malaga-team med fem debutanter i Roberto, Baysse, Gonzalez Adrian og Borja Baston og come back til Kuzmanovic, men jublen stod en tidligere Malaga-spiller for, den 33-årige forward Charles. Udstødt af truppen efter to sæsoner i Malaga CF, som han satte stor pris på, tog han til Eibar og blev sit nye holds matchvinder med kampens enlige mål til 1-0 til den lille baskerklub.
Charles var Malagas topscorer i forrige sæson, men ramt af skader stod han i sidste i skyggen af Sandro, der nu spiller i Everton. Han kunne have været brugt helt fremme for Malaga i træner Michels defensive 5-4-1-formation:
Roberto – Rosales, Luis Hernandez, Baysse, Gonzalez (Jony 60. min.) og Juan Carlos – Juanpi (Ontiveros 65. min.), Kuzmanovic, Recio (En Nesyri 83. min.) og Adrian – Borja Baston.

2

På bænken uden at komme I kamp:
Andreas Prieto (3. målmand), Chory Castro, Cifu, Jose Carlos og Mula.
Skadede: Ricca, Torres, Cecchine, Luis Munoz og Penaranda.
Ikke udtaget: Kone.
Et mandskab, der kunne have været stærkere, men klubejer, sheik Al-Thani, skabte uro i ugen op til kampen ved at forhindre ankomst af den stærke forsvarsspiller Javi Garcia, tidligere Real Madrid, Benfica, Manchester City og Zenith i Skt. Petersborg, og forwarden Adrian Lopez, der sidst sæson rykkede ud for Villarreal. I stedet repræsenterede de i weekenden henholdsvis Betis og Deportivo La Coruna. En underkendelse af sportsdirektør Arnau og træner Michel, som de må have svært ved at leve med.
Mod Eibar spillede Malaga tydeligvis for ikke at tabe hårdt ramt af de mange dårlige resultat i testkampe. Først efter Charles mål gik holdet for alvor i offensiven uden at kunne tilslutte sig de helt store chancer.
Således en skuffende start på sæsonen 2017-18.

3Anfører Recio i aktion med hovedet.

Øverst Al-Thani, der skaber uro i sin klub.

I midten jubler Charles over sit mål på hans tidligere hjemmebane, Estadio La Rosaleda.