Helle Hollis Parking

Nordic Muebles

Viking IPTV

HolaBank

FHC-BOXTV

Unioptica

Simzar Estates

Holbæk Caranvancenter

Sanum Physiotherapy

Designa

Albatros Travel

Kaas & Kirkemann

Cayet

Hotel El Puerto

BoConcept

Muebles Piramides Puerto

Dancon

Casa Danesa

Unik Care

M21

Rincón Rent

Cafe La Vida

Autocares Diego Moral

Malaga Holiday Homes

Victoria

Clinica Dental

Vitafakta Health Clinic

Caixa Bank

Advice Spain

Advokat Mona Davidsen

Advokatspanien.dk

Hello Sun

Doctor Reinhard

La Cuenta Vinos

Los Robles de León

Vikingos City

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Satser på Jairo

1

Og ung venezuelaner – 8 mere nu ude!

FHC2 hellehollis

helle Hollis Parking

Hello Sun hola bank Hotel El Puerto

Det rykker voldsomt på spillerfronten i Malaga CF – klubben med de store indre udfordringer. Ingen klub i spansk fodbold skiller sig af med så mange spillere og ingen erhverver så mange nye. De senest to nye særdeles spændende. Ikke mindst den 27-årige fløj Jairo Samperio, en teknisk velfunderet og tempofyldt spiller med erfaring fra Europa League i hans tid i Sevilla i sæsonen 2013-2014. Med senere spillesteder i tysk fodbold i klubberne Mainz 05 og Hamburg SV. Hans kontrakt bliver lidt større end discount-budgettet I denne sæson i Malaga CF – og den lyder på to sæsoner. En spiller klubben satser på.
Jairo fik i 2011 som 18-årig La Liga-debut for Racing Santander i en 0-0 dyst mod Real Madrid. Og han opnåede 6 U-landskampe for Spanien i hans Sevilla-optræden.

2

På plads som wing-back ankommer den 23-årige Josua Mejias med 11 U-landskampe for Venezuela på bagen. Han ejes af Leganes i Madrid med de seneste to sæsoner lejet ud til Gimnastic, Cartagena og Atletico Madrid B. I Madrid skulle han have haft en forrygende sæson.
Malaga CF har manglet at skille sig af med otte spillere. Enten ved frivillig afgang, som nogle allerede har foretaget med kontrakt i andre gode klubber, eller ved en såkaldt ERE-ordning med fratrædelseskompensation. Det drejer sig om Diego Gonzalez, Luis Hernandez, Boulahroud, Rolon, Juanpi, Pacheco, Renato Santos og Cecchini – sidstnævnte spiller pt. i argentinsk fodbold. De accepterede tirsdag aften en ERE.
Når de er afviklet har Malaga CF stillet klubbens mest talentfulde spiller, den 23-årige Luiz Munoz, en kontrakt i udsigt. Han er født i Malaga og noteret for ni U-landskampe for Spanien. Han er ombejlet, men vil næsten for enhver god pris blive i sin fødeby. På midtbanen fremstod den 1.80 meter høje midtbanespiller som en af de dominerende kræfter, da Malaga CF i sidste sæson bevarede sin status som 2. divisionsklub.
Han er elsket af fansene, der hungrer efter på ny at komme på Estadio La Rosaleda.

3Munoz jubler med sine holdkammerater efter en scoring i sidste sæn.

Øverst Jairo, der kort rykkede ud for Las Palmas i 2018.

I midten Mejias, der også har ønsket at komme til Malaga.