Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Designa

Casa Danesa

Hello Sun

Vikingos City

Da Bruno Mijas Restaurant

La Cuenta Vinos

Kaas & Kirkemann

Cafe La Vida

Arctic Group

Viking IPTV

Sanum Physiotherapy

Unioptica

Los Robles de León

BoConcept

Advice Spain

Unik Care

BioNatura

Private investment

HolaBank

Advokat Mona Davidsen

Clinica Dental

Helle Hollis Parking

Advokatspanien.dk

Hotel El Puerto

Nordic Muebles

Energynordic

Cayet

Silkeborg Flytteforretning

CC Ejendomme

Autocares Diego Moral

Vitafakta Health Clinic

FHC-BOXTV

Caixa Bank

Helle Hollis car rental

Rincón Rent

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Massakre – og håb!

1

Fasen med nye kontrakter er nu startet

m21 Malaga Holiday Homes

mogens dahl

Muebles Piramides Puerto nykredit private investment

Siden den retslige administrator, erhvervsadvokaten Jose Maria Munoz Jiminez, tog over ledelsen af Malaga Club de Futbol for nu snart et halvt år siden, er klubben på alle leder og kanter blevet trimmet. Helt ind til benet er økonomien skåret til, så Malaga CF står bedst muligt rustet til den kommende sæson med en helt ny start med ny ejer efter den skandaleramte sheik Al-Thani, en ny præsident og et næsten nyt hold i 2. division. Senest har en massakre blandt de lidt over 100 medarbejder fundet sted. Halvdelen af dem er blevet fyret. Meget smertefuldt for den enkelte og det fine sammenhold mellem dem i familien Malaga CF. Men klubben stod som den 2. divisionsklub med klart de flest ansatte. Et ”levn” fra de glade dage i La Liga.

2

Og den kommende uge giver håb om, at en økonomisk saltvandsindsprøjtning kan iværksættes. Embargoen mod Al-Thani på 5.4 mio. euro realiseres af retten. De eneste aktiver sheiken har i Spanien er 51 % af aktierne i klubben samt nogle luksusbiler. Hans forslag om at afdrage hans gæld over 15 år med sikkerhed i en ejendom i hans hjemby i Qatar, Doha er blevet fejet af bordet af retten.
Herefter kan aktionærerne – et hold der nu består af den nye investor BlueBay, international hotelkæde med hovedkvarter i Marbella, og sammenslutningen af småaktionærer, Association of Small Shareholders, vedtæfsmæssigt holde generalforsamling med en måneds varsel. Så midt september kan en kapital tilførelse komme på plads. Et vendepunkt i klubbens økonomi med nye likvide midler.
Advokaten for småaktionærerne, Francisco Valverde, mener endog at retten skal kræve 11.7 mio. euro af Al-Thani, med henvisning til den politirapport, der blev udarbejdet efter ransagningen af klubben først på året. Heraf fremgik det, at sheiken og hans sønner i bestyrelsen havde modtaget ubevilgede lønninger. Beløb, der ikke er medregnet i de 5.4 mio.
Alt imens sportsdirektør Manolo Gaspar arbejder i døgndrift med at sammensætte et slagkraftigt mandskab til næste sæson. Lønninger skal forhandles ned med nuværende kontraktspillere og nye skal tilføjes. Den 21-årige Juan de Rios Rivas Juande er netop kommet til. Han er fra Malaga CFs utømmelige, talentfulde akademi med divisionsdebut den 14. januar mod SD Ponferradina på Estadio La Rosaleda. Midtforsvareren nåede i den forgangne sæson 810 spilleminutter i ni kampe.
Unge Juande er et symbol på fremtiden i Malaga CF.

3 Juande ved kontraktunderskrivelse med Manolo Gasper. Den lyder på tre sæsoner.

Øverst advokat Jose Maria Munoz Jiminez til kamp på Estadio La Rosaleda sammen med Malaga-borgmesteren Francisco de la Torre.

I midten advokat Francisco Valverde, som mener kravet mod Al-Thani skal forhøjes til 11.7 mio. euro.