Helle Hollis Parking

Rincón Rent

BoConcept

Simzar Estates

Hotel El Puerto

CC Ejendomme

Sanum Physiotherapy

Victoria

Dancon

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

BioNatura

Viking IPTV

Silkeborg Flytteforretning

Kaarsberg Real Estate

Advice Spain

HolaBank

La Cuenta Vinos

Vikingos City

Autocares Diego Moral

Malaga Holiday Homes

Helle Hollis car rental

Caixa Bank

Hello Sun

Arctic Group

Cafe La Vida

Muebles Piramides Puerto

Nordic Muebles

Private investment

Los Robles de León

Advokatspanien.dk

Clinica Dental

Unik Care

Cayet

Doctor Reinhard

Albatros Travel

Vitafakta Health Clinic

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Kameni tilbage?

1

Forwarden Jack Harper tilbyder sig nu

Hotel El Puerto Kaas Kirkemann

kb

La Cuenta Vinos Llull Goldschmidt los robles leon

Manolo Gaspar, manden med ansvar for spillerkontrakter i Malaga CF, har alle sine kabaler klar til den kommende turnering i 2. division. Han og hans scout-team synes at kende markedet ud og ind. Også det, der svarer til Malaga CFs budget. En pengesum, som kan forbedres, når ny investor er klar.
Her og nu forhandler Gaspar reduktion af gage for nogle dyre spillere i den eksisterende trup samtidig med, at han ser på gode muligheder udefra.

2

Målmand Munir fra Marokko, der var den ankermand, som lukkede det færreste antal mål ind i den forgangne turnering, er en af de spillere, der skal have mindre sat ind på bankbogen. Det har han forståelse for, men kommer han, hans agent og Manolo ikke til enighed, er den afrikanske fantomkeeper Carlos Kameni klar. Han spillede for Malaga CF 113 kampe i perioden 2012-17 med opgør bl.a. mod Real Madrid og FC Barcelona, som er gået over i historien for et rekordantal mirakelredninger. I 2019 tog Kameni, der er noteret for knap 100 landskampe for Cameroun, til Fenerbahce i Tyrkiet uden succes.
Han og hans familie – kone og to døtre – bor i villa på Costa del Sol og han tilbyder sig til en beskeden gage.
Kameni har passeret de 36 somre, men det er jo ingen alder for en topkeeper.
Helt fremme som forward skal en erstatning for albaneren Sadiku, der nu er tilbage i Levante i Valencia, findes. Her har den 24-årige skotte Jack Harper tilbudt sig. Malaga CF solgte ham i forsommeren 2019 til La Liga-klubben Getafe i Madrid for 1 ½ mio. euro. Getafe lejede ham straks ud til Alcorcon, ligeledes fra Madrid, hvor det blot blev til 13 kampe og en scoring, da han var en del skadesramt. Jack Harpes mor og far bor i Fuengirola og han fik sin fodboldopdragelse i Los Boliches.
En lejekontrakt kunne blive sandsynlig.
Malaga CFs cheftræner, Sergio Pellicer, har kaldt til spillersamling efter ferien den 10. august. Træningslejren med testkampe er henlagt til banerne ved det eksklusive hotel Alhaurin Golf Hotel i Alhaurin El Grande.

3 Træner Sergio Pellicer har kaldt til samling den 10. august.

Forover keeper Kameni i en superredning på forsøg fra Neymar.

I midten Jack Harper, der gerne vil tilbage til Malaga.