Doctor Reinhard

Los Robles de León

Caixa Bank

Kaas & Kirkemann

Helle Hollis car rental

Cayet

Arctic Group

Victoria

Sanum Physiotherapy

Muebles Piramides Puerto

Advokat Mona Davidsen

Clinica Dental

Vitafakta Health Clinic

Dancon

Kaarsberg Real Estate

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Viking IPTV

Hotel El Puerto

Albatros Travel

Hello Sun

Rincón Rent

Vikingos City

Nordic Muebles

Designa

Silkeborg Flytteforretning

BioNatura

La Cuenta Vinos

Unik Care

Simzar Estates

BoConcept

HolaBank

Private investment

Advice Spain

FHC-BOXTV

CC Ejendomme

Advokatspanien.dk

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Anfører ned i løn

1

Malaga-spiller i COVID-19-karantæne

energynordic FHC

hellehollis

helle Hollis Parking Hello Sun hola bank

Malaga-spillerne er efter en udmarvende og enerverende sæsonafslutning i 2. division, hvor de med nød og næppe klarede frisag fra degradering, gået i sommerhi. Mandag den 10. august er de kaldt til træningsstart med henblik på sæsonen 2020-21, hvor første dommerfløjt lyder i weekenden den 12./13.september.
Men en del af dem kan vente telefonopkald fra sportsdirektør Manolo Gaspar – klubbens for tiden travleste mand. Han skal få en lønkabale til at gå op med en forventning om, at La Liga sætter klubbens lønbudget ned med 10 mio. euro. Flere af dem har en gage som om Malaga CF spiller i La Liga. Det var i den tid de signerede med klubben, men sheik Al-Thani har med sin kriminelle ledelse af klubben bragt den et helt andet sted hen. Blot for en kort stund forhåbentlig.
Gaspars dilemma er, at Malaga CF først vil blive tilført ny ejer/investor-kapital, når retten definitivt har dømt Al-Thani ude og dermed en inddragelse af hans aktier. Det skulle være sket i sidste måned, men på grund af corona lock down blev retssagen udskudt til nu i august, men dato foreligger endnu ikke.

2

Først, når den er overstået træder småaktionærerne og den nye store økonomiske spiller, hotelkæden BlueBay, sammen for at styrke likviteterne for næste sæson. Men Gaspar bliver nødt til at sikre sig spillere og aftale deres lønreduktion – om muligt – ud fra de nuværende forhold. Og så med plads til nogle forstærkninger senere.
Deadline for spillerhandler er skudt til 1. oktober af La Liga-organisationen. Så meget kan ske.
Seks spillere havde kontraktudløb med Malaga CF efter den netop afsluttede sæson og er væk. Spillere med dyre kontrakter fra La Liga-tiden er Juanpi, landsholdsspiller fra Venezuela, Luis Hernandez, tidligere Leicester, Juan Carlos, Diego Gonzalez, Cifu og de to argentinske fejlkøb Rolon og Cecchini – sidstnævnte lejet ud – samt den 32-årige anfører Adrian. Kontrakter af forskellig størrelse.
Sidstnævnte siger:
”Jeg har endnu ikke hørt fra Gaspar, men er villig til en lønnedsættelse. Jeg har altid ønsket at blive i Malaga, hvor jeg og min familie føler os hjemme”.
Adrian kom til klubben fra La Liga-teamet Eibar og har netop rundet kamp nr. 100 for Malaga CF. Han har kontrakt udløb i 2021.
Tilbage til klubben kommer endvidere de tre spillere, den måtte lejes ud, da de ikke kunne få licens på grund af lønloftet. Ivan Rodriguez kommer hjem fra Ponferradina og Mula og det internationale es, forsvarsklippen Jose Rodriguez, fra Fuenlabrada. Sidstnævnte, der tidligere har spillet for klubber som Real Madrid, Deportivo La Coruna, Galatasaray i Tyrkiet, Mainz i Tyskland, Maccabi Tel Aviv i Israel og Foruna Sittard i Holland, er i disse dage i COVID-19-karantæne på hotel NH Finisterre i La Coruna. Her skulle han sammen med sine holdkammerater fra Fuenlabrada have spillet sidste turneringsrunde mod Deportivo, men kampen blev afblæst, da otte af hans holdkammerater blev testet positive. Siden kom flere til.
28-årige Rodriguez, født i Alicante, kan blive en væsentlig figur for Malaga CF.

3 Der er kaldt til træning til ny sæson mandag den 10. august.

Øverst Adrian (i midten) fejrer sammen med holdkammerater scoring og sejr mod Alcorcon. Kampen, hvor Malaga CF sikrede sin forbliven i 2. division.

I midten Jose Rodriguez i karantæne på hotel i La Coruna i Galicien.