Sanum Physiotherapy

BoConcept

Clinica Dental

Helle Hollis Parking

Dancon

Kaas & Kirkemann

Energynordic

Cayet

Hotel El Puerto

Advokatspanien.dk

Hello Sun

Designa

Unik Care

Holbæk Caranvancenter

Rincón Rent

Vikingos City

Simzar Estates

Vitafakta Health Clinic

Viking IPTV

Unioptica

Victoria

Advice Spain

Kaarsberg Real Estate

BioNatura

CC Ejendomme

FHC-BOXTV

Arctic Group

Silkeborg Flytteforretning

Malaga Holiday Homes

Autocares Diego Moral

La Cuenta Vinos

Private investment

Cafe La Vida

Doctor Reinhard

M21

Nordic Muebles

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Græd af glæde

1

Malaga reddet af dyr og billig spiller

BioNatura Blacktower

boconcept

caixa casadanesa cayet

Et makabert Reality Show har dagbladet Malaga Hoy kaldt denne sæsons 2. division. Med et usædvanlig tæt oprykningsfelt – vigende runde for runde – og en storgyser i den nedre region i kamp om at undgå nedrykning. I sidste felt befandt Malaga CF sig inden den afgørende 2-0 gevinst mod Alcorcon på Estadio La Rosaleda. I en lidet misundelsesværdig sæson for Malaga-spillerne, der på tættest hold har kunnet følge en umulig og kriminel ejer i sheik Abdulla Al-Thani og en truende økonomi som lønbasis, sikrede de hermed Malaga CF endnu en sæson i 2. division.
Og Malaga CFs anfører, den 32-årige midtbanespiller Adrian, kunne ikke holde tårerne tilbage, da dommer Pulido Santana fra Las Palmas fløjtede af.

2

Alcorcon fra Madrid, der tog til Estadio La Rosaleda som det bedste udehold i samtlige europæiske divisionsrækker med blot et nederlag på fremmed græs, kom mod velspillende Malaga til kort, da henholdsvis den dyreste og billigste spiller nettede for hjemmeholdet. 26-årige Juanpi, landholdsspiller fra Venezuela med en årsløn på knap 2 mio. euro, og Tete Morente fra La Linea i Spanien med 80.000 euro i gage, rev sig begge elegant løs af modstander-forsvaret og blev målheltene. Men en helstøbt og indædt fight af hele Malaga-holdet.
Mandskabet mod Alcorcon, som sikrede Malaga CF endnu en sæson i 2. division med La Liga-oprykning for klubben for øje:
Munir – Cifu, Juande (Diego Gonzalez 77. min.), Lombãn, Luis Munoz og Juan Carlos – Juanpi (Hicham 77. min.), Keidi Bare, Adrian (Benkhemassa 90. min.) og Tete Morente – Sadiku (Buenacasa 63. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand), Luis Hernandez, Cristo, Ismael, Mikel Villanueva, Rolon, Ivan Jaime og Renato Santos.
Skadede: Boulahroud, Pacheco og Julio.
Malaga CFs statistik for sæsonen 2019-20 siger nu 11 sejre, 19 uafgjort og 11 nederlag med det bedste forsvar i divisionen. Og to trænere i henholdsvis den fyrede Victor og nu Pellicer.
Den sidste og afsluttende kamp i La Liga spilles mandag, hvor Malaga CF ude tørner ud mod oprykningskandidaten Almeria. Første match mellem de to på La Rosaleda sluttede tilbage i september 2019 med en 1-0 sejr til Almeria.

STILLINGEN I 2. DIVISION EFTER DENNE MATCH.

3 Hele truppen, der har lidt så meget i denne sæson.

Øverst glædestårer hos anfører Adrian over at Malaga CF har klaret frisag. Ved hans side træner Pellicer.

I midten målmand Munir, der gennem hele sæsonen har spillet fremragende.