Kaarsberg Real Estate

Energynordic

Cayet

Arctic Group

Vitafakta Health Clinic

La Cuenta Vinos

M21

Casa Danesa

Nordic Muebles

Helle Hollis car rental

Rincón Rent

Designa

Malaga Holiday Homes

Cafe La Vida

Albatros Travel

Advokat Mona Davidsen

Sanum Physiotherapy

Dancon

Viking IPTV

Victoria

FHC-BOXTV

Unioptica

Blacktower

Caixa Bank

Silkeborg Flytteforretning

Doctor Reinhard

BoConcept

Autocares Diego Moral

Vikingos City

Clinica Dental

Da Bruno Mijas Restaurant

Hotel El Puerto

Advokatspanien.dk

Simzar Estates

Private investment

BioNatura

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Blev aldrig klar

fotos Sporting Gijon Malaga CF 1482462413 123748694 1011x569

Boheme ikke med i Malaga CFs redningsaktion

vitafakta advikatspanien

advikat mona davidsen

Albatros arctic group autocares

Eventyret i den malaysiske Super Cup-klub Johor var en fiasko. Derfor blev den 31-årige Aaron Niguez, tidligere med kampe i Champions League for Valencia, lykkelig, da Malaga CF kaldte på ham i februar efter klubbens salg af stortalentet Antonin til Granada i La Liga.
Karrieren skulle på sporet igen med en ambition om at være en del af det team, der reddede Malaga CF fra nedrykning fra 2. division. Denne fodbold-boheme havde endvidere spillet for Iraklis i Grækenland, Glasgow Rangers i Skotland, Elche og Tenerife, så Malaga havde også en forventning om at Aaron, en bror til Saul i Atletico Madrid, blev en gevinst.

Aaron Niguez entrenamiento alarma 1463264040 121186299 667x375

Men langtidsskadet  hurtigt efter sin ankomst til Malaga CF i februar, når han slet ikke at komme i kamp og var således heller ikke med, da Malaga tabte 2-1 til et velspillende Sporting Gijon-mandskab, der i 1. halvleg trængte gæsterne fra Costa del Sol i knæ. Sporting hermed sikret endnu en sæson i 2. divsion, hvorimod Malaga med dette det første nederlag i otte kampe fortsat er i nedrykningsfare.
To spillere i karantæne såvel i kampen mod Albacete (0-0) som mod Deportivo La Coruna, men nu i stærkeste opstilling – og altså ikke nok i denne match.
Sådan stillede Malaga CF op på Estadio El Molinon i Gijon:
Munir – Cifu, Ismael (Diego Gonzales 87. min.), Juande, Lombãn og Juan Carlos (Adrian 46. min.)  – Juanpi, Benkhemassa (Tete Morente 46. min.) Luis Munoz (Keidi Bare 54. min.), og Hicham (Buenacasa 62. min.)  – Sadiku.
På bænken uden at komme i kamp:  Gonzalez (målmand), Luis Hernandez (tilbage efter en måneds skadespause), Mikel Villanueva, Ivan Jaime, Rolon, Ramon og Renato Santos.
Skadede: Pacheco, Aaron Niguez og Julio.
Næste kamp – den andensidste i turneringen – fredag aften hjemme på Estadio La Rosaleda mod Madrid-klubben Alcorcon. Her skal Malaga CFs forbliven i rækken sikres!
”En finale”, siger træner Pellicer.
Inden da afgjort i 2. division at Cadiz rykker op i La Liga efter 14 års fravær og at Racing Santander og Extremadura rykker ned i 3. division.

STILLINGEN I 2. DIVISION EFTER DENNE MATCH.

fotos Sporting Gijon Malaga CF 1482462412 123748647 1011x569 Juande, Diego Gonzalez, Benkhemassa og Lombãn forlader skuffede banen på El Molino i Gijon.

Øverst Malaga-backen Cifu i voldsom kamp om bolden.

I midten Aaron Niguez, der ikke nåede at få debut for Malaga CF. Han har været ude med en knæskade.