Helle Hollis car rental

Advokatspanien.dk

Nordic Muebles

Holbæk Caranvancenter

Unik Care

Viking IPTV

Rincón Rent

Cafe La Vida

Da Bruno Mijas Restaurant

Albatros Travel

M21

Muebles Piramides Puerto

FHC-BOXTV

Nykredit

BioNatura

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Vitafakta Health Clinic

Unioptica

Helle Hollis Parking

Cayet

Clinica Dental

Advice Spain

Autocares Diego Moral

Dancon

Blacktower

La Cuenta Vinos

Designa

Casa Danesa

Simzar Estates

Arctic Group

Vikingos City

Victoria

Kaarsberg Real Estate

Malaga Holiday Homes

Doctor Reinhard

Kaas & Kirkemann

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Kaptajnens deroute

1

Nu to skæbnekampe på Estadio La Rosaleda

La Cuenta Vinos Llull Goldschmidt

los robles leon

m21 Malaga Holiday Homes mogens dahl

Kaptajnen på Malaga CFs 2. divisionshold, den 32-årige Adrian – søn af den tidligere holdkammerat til Michael Laudrup i Real Madrid og ex-træner for Malaga CF, Michel, der nu står i spidsen for Club Universidad Nacional i Mexico – har haft svært ved at finde støvlefæste efter corona-pausen. Træner Pellicer valgte således at sætte ham på udskiftningsbænken for to spillerunder siden i Lugo (0 -0), men han kom på banen efter pausen, da hans afløser, marokkaneren Bouhlahroud, var blevet såret. Og i søndags mod Girona satte han et ben så forkert, at det blev til en eftertackling som forårsagede udvisning. Derfor var han mod Rayo Vallecano i Madrid i karanræne sammen med topscorer Sadiku (13 fuldtræffere), der pådrog sig turneringens femte advarsel mod Girona, hvor Malaga overraskende sejrede 2-0.
Så tillige med seks spillere på skadeslisten løb Malaga-holdet stærkt svækket ind på Estadio Vallecas i den nordvestlige del af den spanske hovedstad mod en play off-hungrende modstander.
0-0 et stærkt resultat i en tæt fight med et enormt løbepensum hos alle Malaga-spillerne, der var trængt i bund i det sidste kvarter.

2

Helt i front som Sadikus afløser Buenacasa, lejet i Mallorca, for resten af sæsonen, med et par gode forsøg.
Træner Pellicer sendte følgende spillere på Estadio Vallecas:
Munir – Cifu (Ismael 87. min.), Juande, Lombãn, Diego Gonzalez og Juan Carlos (Christo 82. min.) – Keidi Bare (Rolon 82. min.) og Ramon (Benkhemassa 46. min.) -Renato Santos (Juanpi 57. min.), Buenacasa og Tete Morente.
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand), Mikel Villanueva, Ivan Jaime, Quintana, Larubia Camacho og Mini – alle på nær Mikel akademi-spillere!
Skadede: Luiz Hernandez, Luis Munoz, Bouhlahroud, Aaron Niguez, Hicham og Pacheco (sidstnævnte ryger nu på operationsbordet efter i et halvt år at have døjet med den ene hæl).
I karantæne: Adrian og Sadiku.
Nu venter to skæbnekampe for Malaga CF i den nedrykningstruende del af divisionen. Begge hjemme på Estadio La Rosaleda. Søndag mod Albacete og onsdag mod Deportivo La Coruna – begge ligger lige under Malaga i tabellen.
Fire af de fem seneste Malaga- opgør er sluttet uafgjort.

STILLINGEN I 2. DIVISION EFTER DENNE MATCH.

3 Keidi Bare i kamp mod Trejo.

Øverst ser Adrian på fra sidelinjen på Estadio Vallecas.

I midten Buenacasa, der afløste Sadiku i front – uden at score.