Unik Care

Vikingos City

Autocares Diego Moral

Victoria

Advice Spain

La Cuenta Vinos

Kaarsberg Real Estate

Cayet

Arctic Group

Nordic Muebles

Blacktower

Casa Danesa

Designa

HolaBank

Caixa Bank

Advokat Mona Davidsen

Vitafakta Health Clinic

Doctor Reinhard

Clinica Dental

Villa Paradiso

Helle Hollis Parking

Hello Sun

Albatros Travel

FHC-BOXTV

Los Robles de León

Dancon

Energynordic

Da Bruno Mijas Restaurant

Nykredit

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Rincón Rent

Muebles Piramides Puerto

Silkeborg Flytteforretning

Unioptica

Holbæk Caranvancenter

Helle Hollis car rental

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Protesten hjalp

1

Mirakel-målmand Munir reddede Malaga

Albatros arctic group

autocares

BioNatura Blacktower boconcept

Det er ikke kun spillerne, der har travlt i det sammenpressede corona-program. Det har Det Kongelige Spanske Fodboldforbund RFEFs konkurrenceudvalg også. Det behandler mellem opgørene alle anker over dommerkendelser. Således op til kampen Tenerife – Malaga CF mandag aften på ferie-øen en protest fra Malaga CF.
Klubben protesterede over, at den 29-årige dommer Alvaro Moreno Aragon fra Madrid udviste Malagas 32-årige midterforsvarer David Lombân i det 58. min., da Malaga CF fredag blev besejret af SD Huesca med 3-1 på Estadio La Rosaleda. Dommerindberetningen lød på en hård eftertackling på Rafa Mir, men videooptagelse viste, at Lombân end ikke rørte Huesca-spilleren. Derfor blev udvisnings-karantæne til Lombân mod Tenerife annulleret
I det centrale forsvar måtte Malaga på Tenerife på ny se bort fra den 31-årige tidligere Leicester-spiller Luis Hernandez, der er en af de bærende kræfter på holdet. Skadet som Pacheco, Aaron Niguez, Benkhemassa og Ramon Enriquez.

2

Under de omstændigheder og med en ny udvisning til Malaga – denne gang af den albanske midtbaneslider Keidi Bare efter to advarsler – et godt 0-0 resultat. Men uden seks feberredninger af mirakel-målmand Munir, 31 år og ankermand for Marokko ved det seneste VM, var det ikke blevet til dette hårdt tiltrængte point til Malaga på ferie-øen. Men han skyldte efterhånden også sin klub og holdkammerater en pragtkamp.
Med ti mand i hele 2. halvleg var Malaga trængt i bund.
Holdet på Estadio Heliodoro Rodriquez på Tenerife:
Munir – Ismael, Mikel Villanueva (Diego Gonzalez 46. min.), Lombãn og Juan Carlos  - Luis Munoz – Tete Morente (Renato Santos 70. min.), Keidi Bare (udvist 44. min.), Adrian (Rolon 87. min) og Juanpi  (Boulahroud 46. min.) – Sadiku (Buenacasa 61. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand), Cifu, Juande, Hicham, Ivan Jaime Julio og Quintana – de sidste fem og målmand Gonzalo alle akademi-spillere.
Næste mach for Malaga CF lørdag aften hjemme på Estadio La Rosaleda mod Extremadura. Første opgør mellem de to mandskaber i december 2019 sluttede 0-0.

3 Mirakel-målmand Munir griber ind.

Øverst Lombãn, der slap for karantæne.

I midten har Luiz Munoz erobret bolden.