Victoria

M21

Villa Paradiso

Cafe La Vida

Sanum Physiotherapy

Vikingos City

Dancon

HolaBank

Arctic Group

Vitafakta Health Clinic

Nordic Muebles

Advokatspanien.dk

Nykredit

Energynordic

Caixa Bank

Viking IPTV

Los Robles de León

Rincón Rent

Kaarsberg Real Estate

Simzar Estates

BoConcept

Blacktower

Helle Hollis Parking

Muebles Piramides Puerto

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

FHC-BOXTV

Unik Care

BioNatura

Cayet

Advice Spain

Malaga Holiday Homes

Kaas & Kirkemann

Silkeborg Flytteforretning

Hello Sun

Private investment

Advokat Mona Davidsen

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Stramt greb om Al-Thani

1

Mens spillerne nu  får det friere og friere

FHC hellehollis

Hello Sun

hola bank Hotel El Puerto Kaas Kirkemann

For tredje gang siden træningsstarten bliver Malaga-spillerne nu COVID-19 testet. De er under fuld kontrol for corona-virussen med henblik på større og friere samvær under træningen på Estadio La Rosaleda, hvor første opgør efter en tre måneders pause afvikles mod Huesca.
Datoen er endnu ikke fastsat, men offentliggøres snart af La Liga-organisationen. Samtidig strammes det juridiske greb om klub-præsident sheik Al-Thani, som retten i Malaga har sat fra bestillingen som chef for Malaga Club de Futbol. Med begrundelsen bedrageri overfor klubben og hvidvaskning af penge.
Retssagen, hvortil han og hans børn, som sad i bestyrelsen, var indkaldt til i april blev på grund af coronaens lammelse af samfundet udskudt til snarlig afvikling.

2

Men grebet strammes om sheiken og hans klan. Retten beder nu Al-Thani om at fremsende en plan for tilbagebetaling af de forfaldne lån på 5.4 mio. euro, han selvbestaltet har foretaget i klubben. Hans advokater har fået fem dage til at fremkomme med en sådan plan. De påstår, at Al-Thani er ramt af et komplot, hvor bystyret i Malaga har allieret sig mod domstolene for at få Qatar-sheiken ud af vagten.
Retten i Malaga har bedt La Liga om de økonomiske parametre for Malaga CFs licens til 2. division i næste sæson.
Den har endvidere efterlyst Al-Thani-datteren Hamyan, der ledede akadamiet og kvindefodbolden i Malaga CF. Hun menes at opholde sig i en af sheiken lejet villa i Benahavis, hvor hendes hunde er blevet observeret, Hun hev under sit virke i klubben 80.000 ud af den.
Politiet er blevet sat til at undersøge om hun er i Spanien eller ej.
Siden den 20. februar har ledelsen af Malaga CF været lagt i hænderne på en juridisk administrator Jose Maria Munoz Jiminez, erhvervsadvokat i Malaga, der er af retten er sat til at rydde op i det økonomiske morads i klubben. Han aflægger rapport hver måned og skal givetvis fortsætte indtil en ny ejer eller ejerkreds af Malaga CF er fundet. Her er hotelkæden BlueBay meget aktiv.

3Spillerne får mere og mere frihed til træningsaktiviter.

Øverst Al-Thani sammen med hans søn Nasser.

I midten Hamyan, der nu er efterlyst.