Los Robles de León

Designa

Unioptica

Advokatspanien.dk

Nordic Muebles

Centro Sanum

Da Bruno Mijas Restaurant

Hotel El Puerto

Holbæk Caranvancenter

FHC-BOXTV

BioNatura

Energynordic

Rincón Rent

Cayet

La Cuenta Vinos

SelectedHomes

Advice Spain

Helle Hollis car rental

Dancon

Vikingos

Arctic Group

Kaas & Kirkemann

HolaBank

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Victoria

Casa Danesa

Nykredit

Blacktower

Clinica Dental

Doctor Reinhard

M21

Vitafakta Health Clinic

BoConcept

Villa Paradiso

Vikingos City

Autocares Diego Moral

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Josemis vigtige job

1

Cifu blev sendt hjem – nu tilbage igen

clinica dental Dancon

Da Bruno

designa Dr Reinhard energynordic

Han er en rutineret og respekteret herre i fodboldbranchen den 41-årige Josemi fra Torremolinos. Hans fulde navn er Jose Miguel Gonzalez Rey og nu på tredje sæson holdleder for divisionsspillerne i Malaga CF -  med nu en ekstra byrde langt på hans bredde skuldre.
Josemi er ansvarlig for, at alle sundheds- og sikkerhedsmæssige COVID 19-protokoller overholdes af spillere og staben omkring dem ved træningssamlingerne på Estadio La Rosaleda. Overvåget af en repræsentant fra det spanske professionelle forbund La Liga.
Ugen, der nu er gået, bød for første gang under corona-krisen på holdtræning, hvor den 29-årige højre wingback Cifu vendte tilbage efter at have været sendt hjem til en forebyggende karantæne, da den medicinske lægestab i klubben var nervøs for hans immunforsvar. Nye PCR-test blev foretaget på Cufu.

2

”Jeg er glad for at være tilbage hos holdkammeraterne og nyde gruppetræningen”, sagde han. ”For mig er det tydeligt, at vi skal være meget forsigtige i denne corona-tid og passe ekstra på. Tilbagefald er en risiko. Jeg er glad for at alle mine test er negative”.
En uge, der også bød på, at Malaga CFs anfører, 31-årige Adrian, foreslog at La Liga, tillader en større kvote af akademi-spillere på holdene, når La Liga og 2. division går i gang igen i juni.
”Her ligger fremtiden for alle klubber”, begrundede han. ”Og Malaga CF er jo ikke den eneste klub med en smal trup af professionelle spillere”.
Josemi, der har fået betegnelsen beskyttelsesengel, kontrollerer at spillerne ankommer til stadion med masker og handsker og anvender sprit på hænderne, samt holder afstand under træningen. Han ser optimistisk på Malaga-spillernes genstart af turneringen.
”Starter vi med et par sejre er vi helt fremme i toppen af 2. division. Da turneringen ramtes af corona-pausen havde vi resultat-mæssigt en opadgående kurve og et godt sportsligt image”.
Som aktiv spillere Josemi i forsvaret med en spændende karriere, da han i 1998 forlod Malaga CF til fordel for den engelske storklub Liverpool. Herfra gik turen tilbage til Spanien til Villarreal og Mallorca med Iraktis i Grækenland som næste stop. Retur til Spanien til klubben Cartegena og på ny til Grækenland til klubberne Levadiakos Skoda og Xanthi for at slutte karrieren i indiske Atletico Kolkata.
Nu en betroet medarbejder i Malaga CF, der ordner mange praktiske ting for spillerne.
Også når der ikke er corona-epidemi.

3Cifu er tilbage til træningen.

Øverst anfører Adrian på vej på vej til stadion.

I midten holdleder Josemi.