Dancon

Autocares Diego Moral

Holbæk Caranvancenter

Muebles Piramides Puerto

Doctor Reinhard

M21

Kaas & Kirkemann

Hello Sun

Villa Paradiso

Unik Care

Energynordic

Advokatspanien.dk

Helle Hollis Parking

La Cuenta Vinos

Caixa Bank

Helle Hollis car rental

Viking IPTV

Arctic Group

Nordic Muebles

Vitafakta Health Clinic

Rincón Rent

HolaBank

Hotel El Puerto

Blacktower

Advokat Mona Davidsen

BioNatura

Unioptica

Nykredit

Clinica Dental

Kaarsberg Real Estate

Malaga Holiday Homes

Vikingos City

Albatros Travel

Simzar Estates

Designa

BoConcept

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Speeder nu op

1

Men savner kram - og frygter skader

Blacktower boconcept

caixa

casadanesa cayet centro sanum

Mens Malaga-provinsen først mandag går i genoplukningens fase 1 er spillerne i Malaga CF i sportslig henseende klar til fase 2. La Liga-forbundet meddelte søndag, at de to bedste rækker nu kan speede lidt op.
Hermed kan holdene træne i grupper med maksimalt 10 spillere med de anbefalede to meters afstand. Hidtil har træningssessionerne på Estadio La Rosaleda og annexet haft individuel karakter under ledelse af cheftræner Sergio Pellicer og hans team.
Men fortsat under strenge sikkerhedsmæssige krav udstukket af sundhedsmyndighederne, hvor alt på stadion stort set ned til det mindste græsstrå dagligt behandles med desinfektionsmidler.
Spillerne er lykkelige for den nye udvikling til træningen hen mod turneringsstarten midt i juni. Nok har de individuelt kunne udføre træningsøvelser med bolden, men fodbold er jo et holdspil, hvor teamarbejdet er vigtigt. Formationer kan på ny indøves.

2

La Liga har endvidere lige fra første dag i den knap to måneders lange corona-karantæne med træning hjemme bestemt, at spillerne i de enkelte klubber skulle kommunikerer med deres fans og hele omverdenen. Signalere fortsat aktivitet og optimisme. En proces, der i Malaga CF på fortrinligvis har været styret af presseafdelingen. Normalt er det sådan, at klubben ved de daglige træninger om formiddagen udpeger en spiller til at stå til rådighed for pressen.
Hvad spillere i den forløbne uge gav udtryk for er, at de savner nærvær med krus og kram fra medspillerne – og det må de stadig undvære. Nok også når kampprogrammet på ny genoptages for lukkede døre.
”Vi har jo alle et særdeles godt forhold til hinanden, men mangler den tætte atmosfære, der er så vigtig for et fodboldhold”, udtaler den albanske midtbane-dynamo Keidi Bare.
Og hans landsmand på Malaga-teamet, topscorer Sadiku, fortsætter:
”Det er lidt mærkeligt at spillere, når krammere ikke er tilladt. Men vi må jo respektere reglerne. Men til gengæld glæder jeg mig til, at de individuelle øvelser nu afløses af holdarbejde.”
En glæde og tilfredsstillelse, der deles af træner Pellicer. Processen glider positivt frem, men han og lægestaben har en bekymring:
Mange skader efter kampausen på tre måneder. Holdlægen Perez Frias, der har arbejdet for klubben i tre årtier, kan få særdeles travlt.

3Holdlæge Perez Frias kan få en travl tid, når turneringen genoptages i juni.

Øverst topscorer Sadiku, der er fit for fight, når muligheden byder sig.

I midten Keidi Bare, der savner den tætte atmosfære på holdet.