Malaga Holiday Homes

Clinica Dental

Viking IPTV

Albatros Travel

Advice Spain

Blacktower

Caixa Bank

Doctor Reinhard

Villa Paradiso

Vikingos City

Dancon

BioNatura

Advokat Mona Davidsen

Arctic Group

Hotel El Puerto

Private investment

Muebles Piramides Puerto

La Cuenta Vinos

Helle Hollis car rental

M21

Kaarsberg Real Estate

FHC-BOXTV

Victoria

Nordic Muebles

Simzar Estates

Kaas & Kirkemann

Advokatspanien.dk

Nykredit

Cayet

Rincón Rent

Hello Sun

Autocares Diego Moral

Holbæk Caranvancenter

Da Bruno Mijas Restaurant

Los Robles de León

Cafe La Vida

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Pellicer dømte pause

1

Turneringsstart den 12., 19. eller 21 juni

advikatspanien advikat mona davidsen

Albatros

arctic group autocares BioNatura

Den 46-årige Malaga-træner Sergio Pellicer beordrede sine fodbold-hungrende spillere til hviledag her onsdag. Efter fire træningssamlinger under streng corona-disciplin på Estadio La Rosaleda og annexet.
Han frygter for skader ved overbelastninger.
”Jeg måtte dæmpe på iveren hos nogle af mine spillere”, har han fortalt Radio Marca. ”Jeg har været meget tilfreds med starten under de specielle sundhedsmæssige sikkerhedskrav med afstand for spillerne og øvelser i små 5-6 mandsgrupper.
Vi har været glade for at mødes igen efter de mange ugers adskillelse. Spillerne er lykkelige for, at de nu kan udføre deres erhverv. Træde på grønsværen, røre bolden, udføre øvelser og i det hele taget akklimatisere sig individuelt. Og vigtigt, at alle er raske. Ingen er noteret COVID 19-positive”
Træningen tirsdag blev gennemført i regnvejr.

2

Efter den sagde anfører Adrian:
”Det har været vidunderligt på ny at møde sine holdkammerater og dem, der arbejdet med os i klubben. Og så mærke den friske luft på stadion.
Turneringsprogrammet genoptages i en atypisk situation. Vi skal være godt forberedte, for der bliver tale om mange kampe på kort tid. Så vi får brug for alle spillere i vor bruttotrup. Også fordi vi grundet kamppausen skal regne med flere skader end vanligt.
Samtidig med, at vi skal bringes i form på ny, skal vi passe godt på os selv. Lidt af en balance”.
La Liga har tre datoer klar for genoptagelse af turneringen, hvor kampene afvikles for lukkede døre. Den 12., 19. eller 26 juni. Der resterer 11 spillerunder i 2. division og play off-kampe om oprykning til La Liga skal også afvikles inden sæsonen 2020-21 sættes i gang. Her plejer starten at falde i slutningen af august, men den kan blive skudt. Tilbage vil også stå spillerne normale 21 dages ferie.
Pellicer overtog cheftrænerjobbet midt i januar efter den fyrede Victor. I hans ni opgør i spidsen for Malaga CF-mandskabet er det blevet til 14 point.

3Estadio La Rosaleda, hvor seks hjemmekampe uden publikum venter Malaga-spillerne.

Øverst træner Sergio Pellicer, der med succes trådte til i januar.

I midten anfører Adrian under træning i tirsdagens regnvejr.