Blacktower

Hotel El Puerto

Vikingos City

Cayet

Private investment

Helle Hollis car rental

Clinica Dental

Muebles Piramides Puerto

Victoria

Advokat Mona Davidsen

Advokatspanien.dk

SelectedHomes

Nykredit

Albatros Travel

M21

Kaarsberg Real Estate

Villa Paradiso

Simzar Estates

Silkeborg Flytteforretning

BoConcept

Doctor Reinhard

Los Robles de León

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Designa

Vikingos

Unioptica

Casa Danesa

Da Bruno Mijas Restaurant

Energynordic

Rincón Rent

Caixa Bank

Unik Care

HolaBank

Autocares Diego Moral

Advice Spain

Centro Sanum

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Pellicer dømte pause

1

Turneringsstart den 12., 19. eller 21 juni

advikatspanien advikat mona davidsen

Albatros

arctic group autocares BioNatura

Den 46-årige Malaga-træner Sergio Pellicer beordrede sine fodbold-hungrende spillere til hviledag her onsdag. Efter fire træningssamlinger under streng corona-disciplin på Estadio La Rosaleda og annexet.
Han frygter for skader ved overbelastninger.
”Jeg måtte dæmpe på iveren hos nogle af mine spillere”, har han fortalt Radio Marca. ”Jeg har været meget tilfreds med starten under de specielle sundhedsmæssige sikkerhedskrav med afstand for spillerne og øvelser i små 5-6 mandsgrupper.
Vi har været glade for at mødes igen efter de mange ugers adskillelse. Spillerne er lykkelige for, at de nu kan udføre deres erhverv. Træde på grønsværen, røre bolden, udføre øvelser og i det hele taget akklimatisere sig individuelt. Og vigtigt, at alle er raske. Ingen er noteret COVID 19-positive”
Træningen tirsdag blev gennemført i regnvejr.

2

Efter den sagde anfører Adrian:
”Det har været vidunderligt på ny at møde sine holdkammerater og dem, der arbejdet med os i klubben. Og så mærke den friske luft på stadion.
Turneringsprogrammet genoptages i en atypisk situation. Vi skal være godt forberedte, for der bliver tale om mange kampe på kort tid. Så vi får brug for alle spillere i vor bruttotrup. Også fordi vi grundet kamppausen skal regne med flere skader end vanligt.
Samtidig med, at vi skal bringes i form på ny, skal vi passe godt på os selv. Lidt af en balance”.
La Liga har tre datoer klar for genoptagelse af turneringen, hvor kampene afvikles for lukkede døre. Den 12., 19. eller 26 juni. Der resterer 11 spillerunder i 2. division og play off-kampe om oprykning til La Liga skal også afvikles inden sæsonen 2020-21 sættes i gang. Her plejer starten at falde i slutningen af august, men den kan blive skudt. Tilbage vil også stå spillerne normale 21 dages ferie.
Pellicer overtog cheftrænerjobbet midt i januar efter den fyrede Victor. I hans ni opgør i spidsen for Malaga CF-mandskabet er det blevet til 14 point.

3Estadio La Rosaleda, hvor seks hjemmekampe uden publikum venter Malaga-spillerne.

Øverst træner Sergio Pellicer, der med succes trådte til i januar.

I midten anfører Adrian under træning i tirsdagens regnvejr.