SelectedHomes

Malaga Holiday Homes

Kaas & Kirkemann

Advokat Mona Davidsen

Hotel El Puerto

Helle Hollis car rental

Centro Sanum

Unik Care

Silkeborg Flytteforretning

Designa

HolaBank

Holbæk Caranvancenter

Helle Hollis Parking

Advice Spain

M21

Los Robles de León

Arctic Group

Autocares Diego Moral

Vikingos

Loft Roomers

Private investment

Kaarsberg Real Estate

Caixa Bank

Casa Danesa

Vikingos City

BioNatura

Viking IPTV

Victoria

Dancon

Villa Paradiso

Nordic Muebles

Rincón Rent

Energynordic

BoConcept

Vitafakta Health Clinic

La Cuenta Vinos

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Straf til Malaga by

11

Mens spillerne startede træningen

victoria vikingos

Vikingos City

Viking IPTV Villa Paradiso vitafakta

Lørdag morgen kl. 08.30 mødte den første trup af Malaga-spillere op til træning på Estadio La Rosaleda efter corona-karantænen. Sessioner i stuer, altaner og haver hjemme er nu afløst at det rette element, grønsværen. Trup nr.2 var indkaldt til over middag til en træningsform i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes direktiver.
Individuelle øvelser og bold på afstand af hinanden – såvel på stadion som på annexet.
Samlingerne skal intensiveres med henblik på genstart af 2. division om fem uger (for lukkede døre). Men hele tiden efter myndighedernes in put for de ydre rammer.
Efter den lange corona-karantæne var spillerne i godt humør og trippede efter at komme i gang igen. Der går 48 timer før resultat af deres test foreligger. Er testene negative kan de indledende træninger på henholdsvis La Rosaleda og stadion-annexet gå i gang. Det bliver i meget små grupper med afstand mellem den enkelte spillere. Genopretningen af den fysiske form efter den lange pause har 1. prioritet for træner Sergio Pellicer.

2

Han har indkaldt 30 spillere til hans brutto-trup til de 11 afsluttende og afgørende kampe i 2. division, hvor Malaga CF ligger tre point fra en nedrykningsplads og ni fra play off-kampe om oprykningen til La Liga. Der er tale om 18 på kontrakt og 12 ungdomsspillere fra Akademiet. Det er følgende:
Målmænd:
Munir, Gonzalo, Kellyan og Daniel Strindholm (svensk U 18-landsholdsspiller, der får sin debut i truppen).

Denne træningsstart faldt sammen med, at det blev oplyst, at Malaga by og alle byer i provinsen ikke kommer med i oplukningsfase 1 fra mandag. Her skulle  bl.a. udendørsrestauranter kunne åbne med 30 % af deres kapacitet, kirker lukke op og små butikker byde sine kunder indenfor. Malaga og Granada får som de eneste byer i Andalusien ikke lov til denne åbning på lige fod med Madrid og Catalonien. Og det skønt gode smittetal i Malaga, men befolkning har simpelthen udført for dristig en adfærd, da fase 0 trådte i kraft i mandags. Lemfældig afstand mellem folk og en udbredt negligering af sundhedsvæsenets indtrængende opfordring til at bruge mundmasker. Og ikke som ofte set i bybilledet i Malaga at skubbe dem op i ansigtet bedste solbrillestil!
De fleste Malaga-spillere an kom til et ny plejet La Rosaleda med masker, men trænede uden. Alle testet negativ i onsdags for COVID-19.
Brutto-truppen er på 30 spillere som til de enkelte af de 11 resterende kampe i juni og juli skæres ned til 24 på kampkortet mod normalt 18. Der bliver lov til fem udskiftninger fremfor som normalt tre udskiftninger. Bestemmelser med baggrund i sommerheden i de to turneringsmåneder.
Det er endvidere besluttet, at alle professionelle rækker skal i gang. Udover La Liga og 2. division altså også de mange 3. divisioner og de to bedste kvinderækker. Malaga CFs andethold spiller i 3. division og klubbens kvinder i 2. division.
Senest Malaga CFs 2. divisionsmandskab var i kamp ligger tilbage til søndags den 8.marts, hvor Zaragoza ikke helt fortjent vandt 1-0 på Estadio La Rosaleda i overværelse af 22.600 tilskuere!
”Nu er vi snart spilleklar igen. Vi glæder os”, bebudede topscorer Sadiku lørdag.

33To betjente med masker overvågende det tætte byliv i Malaga.

Øverst den albanske landsholdsspiller Keidi Bare, midtbane-dynamo, nød at kunne jonglere med bolden i frihed.

I midten spurter Diego Gonzalez, tilbage efter sit kamp-eksil i sin hjemby ved Cadiz, afsted på Estadio La Rosaleda.