Viking IPTV

BoConcept

Muebles Piramides Puerto

FHC-BOXTV

Los Robles de León

Villa Paradiso

HolaBank

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Kaas & Kirkemann

Hotel El Puerto

Blacktower

Loft Roomers

Nordic Muebles

Arctic Group

Cayet

SelectedHomes

Vikingos City

Private investment

Unik Care

Albatros Travel

La Cuenta Vinos

Da Bruno Mijas Restaurant

Vitafakta Health Clinic

Centro Sanum

Nykredit

Doctor Reinhard

Advice Spain

Dancon

Rincón Rent

Unioptica

Hello Sun

Advokat Mona Davidsen

Simzar Estates

Clinica Dental

Energynordic

Vikingos

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Rosado på La Rosaleda

1

Test-læge åbnede for La Liga og spillerne

private investment rinconrent

Selected Homes

Silkeborg Flytteforretning Unik Care unioptica

Efter at have været lukket siden Zaragoza-dysten den 8. marts er portene til Estadio La Rosaleda på Martiricos i Malaga på ny åbnet. I går, tirsdag, for La Liga-organisationen, så den kunne tjekke, at de af sundhedsmyndigheder udstukket sikkerhedsforanstaltninger var på plads.
Det var de.
Og i dag fra kl. 09.00 ankom spillerne enkeltvis med afpassede tidsintervaller for at blive COVID 19-testet. Det var Malaga-lægen Daniel Rosado, medicinsk manager, der tog imod såvel en inspektør fra La Liga som spillerne, træner-staben, holdleder Josemi, og andre tilknyttet 2. divisions-holdet samt den retslige administrator af Malaga CF, erhvervsadvokaten Jose Maria Muñoz Jimenez.

2

Efter den lange corona-karantæne var spillerne i godt humør og trippede efter at komme i gang igen. Der går 48 timer før resultat af deres test foreligger. Er testene negative kan de indledende træninger på henholdsvis La Rosaleda og stadion-annexet gå i gang. Det bliver i meget små grupper med afstand mellem den enkelte spillere. Genopretningen af den fysiske form efter den lange pause har 1. prioritet for træner Sergio Pellicer.
Han har indkaldt 30 spillere til hans brutto-trup til de 11 afsluttende og afgørende kampe i 2. division, hvor Malaga CF ligger tre point fra en nedrykningsplads og ni fra play off-kampe om oprykningen til La Liga. Der er tale om 18 på kontrakt og 12 ungdomsspillere fra Akademiet. Det er følgende:
Målmænd:
Munir, Gonzalo, Kellyan og Daniel Strindholm (svensk U 18-landsholdsspiller, der får sin debut i truppen).
Forsvarer:
Cifu, Ismael Casas, Luis Hernandez, David Lombãn, Diego Gonzalez, Juande, Mikel Villanueva og Juan Carlos.
Midtbanespillere:
Keidi Bare, Luis Muñoz, Adrian, Boulahroud, Benkhemassa, Rolon, Juanpi, Pacheco, Tete Morente, Hicgam, Aaron Niguez, Renato Santos, Ramon Enriquez, Quitana og Ivan Jaime.
Forwards:
Sadiku, Buenacasa og Julio.
2. division forventes at blive fløjtet i gang i slutningen af maj eller begyndelse af juni. Der vil blive tale om hyppige kampe med indtil flere indlagte pauser i hver halvdel på grund af varmen. Og nok også max. fem udskiftninger mod nornalt tre i en kamp.
Opgørene bliver afviklet for lukkede døre – altså helt uden publikum.

3Den retslige administrator Jose Maria Muñoz Jimenez ankom i bil til La Rosaleda.

Øverst træner Sergio Pellicer på vej ind til hans test.

I midten den travle læge Daniel Rosado.