Villa Paradiso

Holbæk Caranvancenter

Muebles Piramides Puerto

Clinica Dental

Unioptica

Rincón Rent

Da Bruno Mijas Restaurant

Vikingos City

Loft Roomers

Advokatspanien.dk

Helle Hollis Parking

Simzar Estates

Helle Hollis car rental

Unik Care

Hello Sun

Dancon

Caixa Bank

Vitafakta Health Clinic

Casa Danesa

La Cuenta Vinos

Cayet

M21

Private investment

Los Robles de León

Kaas & Kirkemann

BioNatura

Nykredit

Hotel El Puerto

Doctor Reinhard

Nordic Muebles

Malaga Holiday Homes

Victoria

HolaBank

Designa

Centro Sanum

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

La Liga tryg ved Malaga

1

Trods stort underskud og sanktioner

m21 Malaga Holiday Homes

mogens dahl

Muebles Piramides Puerto nordic muebles nykredit

Det er nu to måneder siden, at retten i Malaga indsatte den kendte erhvervsadvokat Jose Maria Munoz Jimenez til at styre Malaga CF som juridisk administrator efter afsættelse af sheik Al-Thani og hele hans bestyrelse bestående af sønnerne Nasser, Nayef og Rakan. Han aflægger løbende rapport til retten om de økonomiske forhold i klubben i takt med, han kommer til bunds i alle dokumenter og forretningsgange. Den seneste rapport fortæller om et overraskende stort underskud på mere end 10 mio. euro, som kan vokse til 14-15 mio. inden sæsonen er færdigspillet – ikke mindst på grund af kampe for lukkede døre her under corona-krisen. Jose Maria Munoz bringer med hård, fair og fornuftig hånd udgifterne nede. Men sanktioner fra La Liga for ikke at overholde bestemmelserne for financial fair  play venter også.
Al-Thani klanens tre store lejede villaer er kontraktligt opsagt, deres tre luksusbiler solgt og tidligere løbende udbetalinger til dem stoppet. Divisionsholdet træningsseancer flyttes fra Ciudad de Malaga i byens vestlige udkant til Annexet ved Estadio La Rosaleda eller til stadion, hvorved 500.000 euro spares årligt.

2

Endvidere har de store fan-klubber Bokeron Front, Fondo Sur 1904 og Malaka Hinchas sammen medklubbens småaktionærer samlet i foreningen APA foreslået at afgive deres tilgodehavende på deres sæsonkort, da seks hjemmekampe nu bliver spillet uden tilskuere på grund af smittefare på lægterne. Når samtlige knap 20.000 sæsonkortholdere i solidaritetens navn frasiger sig denne tilbagebetaling bliver det for Malaga CF en besparelse på ca. 1 mio. euro.
Og sportsdirektør Manola Gaspar skal nu til at forhandle løn-nedgang med spillerne samtidig med, at han og hans scouts, Martin Viberti og Francisco Lupiañez ”Capoto”, forbereder sig på næste sæson. Seks spilleres kontrakter udløber ved sæsonafslutningen.
Med Jose Maria Munoz i spidsen for Malaga CF er La Liga, den professionelle fodboldorganisation i Spanien, ikke så bekymret for de økonomiske forhold i klubben. La Liga-præsident Javier Tebas udtrykker nærmest tryghed. Han siger:
”Jeg er mindre bekymret over Malaga CF end for andre klubber. Malaga har virkelig fået ry for alvor og seriøsitet under den retslige administrator. Med nye ejerforhold i klubben er jeg sikker på, at alt bliver løst”.
Tebas udtrykker derimod sin store bekymringer for vise klubber i den bedste spanske række, La Liga.
Han forudser træning vil starte i de enkelte klubber i begyndelse af maj med de sundhedsmæssige foranstaltninger myndighederne kræver. Alle i klubberne skal således COVID 19-testes.
La Liga regner med turneringsstart i midten eller slutningen af maj.
Malaga CF mangler 11 kampe – plus eventuelt play off om oprykning til La Liga.

3Store fangrupper foreslår nu, at Malaga CF ikke skal tilbagebetale på sæsonkort.

Øverst sportsdirektør Manolo Gaspar (th) og scout Martin Viberti arbejdene på at planlægge næste sæon.

I midten Javier Tebas, der trods alt ser med fortrøstning på situationen i Malaga CF.