Nykredit

Helle Hollis Parking

HolaBank

Private investment

Advokatspanien.dk

Viking IPTV

Villa Paradiso

Hello Sun

FHC-BOXTV

Nordic Muebles

Loft Roomers

BoConcept

Cayet

Centro Sanum

Autocares Diego Moral

Unik Care

Hotel El Puerto

La Cuenta Vinos

Silkeborg Flytteforretning

Holbæk Caranvancenter

SelectedHomes

Helle Hollis car rental

Malaga Holiday Homes

BioNatura

Muebles Piramides Puerto

Clinica Dental

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Casa Danesa

Advice Spain

Energynordic

Victoria

Arctic Group

Rincón Rent

Blacktower

Vikingos City

Caixa Bank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

BlueBay er klar

1

Kapital-tilførelse og nyt stadion for Malaga CF

Kaas Kirkemann kb

La Cuenta Vinos

Llull Goldschmidt loft roomers los robles leon

Jo mere den retslige administrator af Malaga CF, advokat Jose Maria Munõz Jimenez, kommer til bunds i de økonomiske forhold i klubben, jo værre tegner det sig for den. Dokumenter og bilag endevendes løbende. Munõz rapporterer til retten, så der kan dannes et fuldgyldigt billede af den finansielle situation i Malaga CF inden næste sæson starter. En start, der kan skydes ved at turneringen 2019-20 først afsluttes i sommermånederne på grund af corona-pausen, der nu har varet en måned. Og den trækker yderligere ud. Retten har endvidere anmodet om en rapport fra La Liga om, hvordan denne organisation ser på bæredygtigheden i Malaga CF og kontrollerer, at den er i besiddelse af alt relevant materiale for professionel licens for Malaga CF.
Der er ingen tvivl om, at kapital-tilførelse er nødvendig og her står hotelkæden BlueBay, som ved en retslig afgørelse tidligere i år erhvervede 49 % af sheik Al-Thanis aktiekapital på 51, klar. Ligesom nye amerikanske investorer er på scenen.

2

Retten, der ved en kendelse for nylig, fratog Al-Thani retten til at lede klubben, skal have afhørt ham og hans sønner som tidligere bestyrelses-medlemmer om deres medvirken til bedrageri mod Malaga CF og hvidvaskning af penge. De udeblev første gang og nyt retsmøde var fastsat til 15. april, men det blev udskudt til Spanien igen åbner.
Møder de ikke op afgives arrestordre.
Her tripper BlueBay for at komme til, men et aktiefif Al-Thani nåede at lave skal først underkendes af retten før hotelkæden kan indtage den scene i Malaga CF, den nu i syv år har kæmpet for. BlueBay har bl.a. tegninger i skuffen til et imponerende nyt stadion hvor La Rosaleda i dag er placeret og et projekt for nyt akademi.
Præsidenten for BlueBay, Jamal Satli Iglesias, siger:
”Malaga Club de Futbol fortjener en seriøs ledelse med evne til at planlægge og skabe gennemsigtig og engagement med oprykning til La Liga som det klare mål. Også de fantastiske fans skal skabes tro på det kan lykkes.
”BlueBay vil meget gerne deltage for at korrigere klubbens retning, som vi gjorde i en tidligere fase i en anden ekstrem vanskelig situation i Malaga CF – uden at have ejerskab. Desværre fortsætter Al-Thani med at bruge juridiske tricks til at forsinke en realitet, som retten allerede har bestemt, eller blokeret for enhver ændring af ledelsen”.
Fra sidelinjen følger også Malaga-spillerne spændt med. Og venter nu på at komme i kamp igen.

3 Al-Thani i retten flankeret af hans to advokater.

Øverst topfolk fra hotelkæden BlueBay på vej til et retsmøde. Det er den administrerende direktør Gonzalo Hervas (tv) og præsident Jamal Satli Iglesias.

I midten anføreren for Malaga CFs divisionshold, Adrian, der nu som hans holdkammerater glæder sig til på ny at komme i kamp.