Kaas & Kirkemann

Advokat Mona Davidsen

Energynordic

Albatros Travel

Unik Care

Dancon

FHC-BOXTV

Advice Spain

Private investment

Nordic Muebles

Villa Paradiso

Da Bruno Mijas Restaurant

Casa Danesa

Designa

Vikingos City

Victoria

M21

Kaarsberg Real Estate

Caixa Bank

Doctor Reinhard

Clinica Dental

Los Robles de León

Vitafakta Health Clinic

Nykredit

Malaga Holiday Homes

BoConcept

Cafe La Vida

Rincón Rent

Autocares Diego Moral

Cayet

La Cuenta Vinos

Viking IPTV

Blacktower

Muebles Piramides Puerto

BioNatura

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Topchefer fyret

1

Amerikanske Shaheen ny stærk mand

 SponsorBanner5
Ugen er startet med et par dramatiske døgn i Malaga CF.
Klubejer og præsident, sheik Abdullah Al-Thani, har på ny appelleret den retskendelse, der giver hotelkæden BlueBay adgang til 49 % af hans aktiekapital på 97. For herefter at fyre to topchefer!
Mandag røg sportsdirektør Jose Luis Peres Caminero, tidligere spansk landsholdsspiller, med blot to år i klubben. Tirsdag blev advokat og juridisk rådgiver Joaquin Jofre sendt ud efter syv års virke – til sidste med ansvar for den daglige drift.
Og onsdag strøg Al-Thanis amerikanske rådgiver Richard Shaheen til tops. Det ventes at han officielt udnævnes som generaldirektør efter at have stået for denne udrensning. Han har her og nu fået til opgave at få styr på økonomien i klubben. Med andre ord skaffe de 5 mio. euro, Caminero manglede at få solgt spillere for.
For at overholde financial fair-bestemmelserne har han frist til Nytår, ifølge den professionelle spanske fodboldforbund.

2

Richard Shaheen har de seneste par uger været rundt i alle kroge i Malaga CF. Sheikens nye stærke mand er uddannet ved flere universiteter i USA – og supplerede i 1998 med en bank- og finandsuddannelse ved Bucknell University i Lewisburg i Pennsylvania. Afsluttende med en Master i Business Administration (MBA) fra University of Maryland.
Han betegner sig selv som international leder indenfor teknologivirksomheder med mere end 15 års erfaring.
Med base i Washington har Shaheen arbejdet i lande som Singapore, De Forenede Arabiske Emirater, Frankrig og Qatar. Han har gennemført et projekt med Nationalbanken i Qatar, hvor han fik kontakt til Al-Thani og emir-familien. Senest har han arbejdet for Booz Allan.
Camineros og Jofres seneste optræden var da de kort inde i denne fodboldsæsoner sammen forklarede sig om Malaga CFs betrængte situation på et pressemøde, hvilket omgående fik AL-Thani til at reagere på twitter med, at de var fulde af løgn.
Herefter forekom deres dage i Malaga CF talte.
Det profesionelle spanske fodbodboldforforbund har heller ikke været tilfreds med de økonomiske udredninger om forholdene i Malaga CF Jofre har fremlagt på møder.
Fremtiden i klubben ligger nu i Shaheens hænder.

3Richardt Shaheen ses her sammen med holdlederen for Malaga CFs 2. divisionshold, Josemi, der tidligere har spillet for Liverpool.

Øverst Caminero og Jofre på deres sidste pressemøde. De er nu fortid i Malaga CF.

I midten Al-Thani, der har sat en ny stærk mand ind i ledelsen af klubben.