Kaarsberg Real Estate

Caixa Bank

Advokatspanien.dk

La Cuenta Vinos

Arctic Group

BioNatura

Designa

Simzar Estates

Hotel El Puerto

SelectedHomes

Nordic Muebles

Hello Sun

Kaas & Kirkemann

Nykredit

Centro Sanum

Vitafakta Health Clinic

Villa Paradiso

Helle Hollis car rental

Albatros Travel

Casa Danesa

Silkeborg Flytteforretning

Helle Hollis Parking

Da Bruno Mijas Restaurant

Los Robles de León

Doctor Reinhard

HolaBank

Advice Spain

Muebles Piramides Puerto

Cayet

Autocares Diego Moral

Viking IPTV

Rincón Rent

Unioptica

M21

FHC-BOXTV

Dancon

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Oprør mod Al-Thani

1

Ønskes ud af byen – BlueBay må vente

 SponsorBanner2

Fredag bliver den helt store demonstrationsdag ved Estadio La Rosaleda. Alle i og omkring Malaga CF er i oprør over klubejer og præsident, sheik Abdullah Al-Thani, der ved passivitet har sat tranfermarkedet helt i stå for hans klub.
Vel vidende, at noget skal ske med et lønbudget på 20 mio. euro mindre end sidste sæson.
Selv Malagas borgmester, De la Torre, har været på banen og udtrykke sin utilfredshed med Al-Thani. Med en vending om, at sheiken viser disrespekt for Malaga CF og Malaga by.
Alle ønsker Al-Thani og hans familie ud af byen. Jo før jo bedre. Og den sportslige ledelsen er så småt begyndte at handle uden ham. Herom er La Liga-organisationen i Madrid orienteret.

2

I går traf den beslutning om, at sende et af de tidligere fejlkøb, argentineren Cecchini, til Seattle Sounders i den amerikanske Liga på en lejekontrakt med forkøbsklausul. Med den senere fyrede sportsdirektør Francesc Arnau i spidsen købte Malaga CF ham i juli 2017 for 4. mio.(!) euro på en 4-årig kontrakt.
Cecchinis blot 96 officielle spilleminutter for Malaga CF fortæller om hans totale fiasko. Sidste sæson var han lejet ud til mexicansk fodbold.
Ved gårsdagens træning var endvidere ukraineren Seleznov fraværende. Ham pønser sportsdirektør Caminero også på at få skibet ud af døren.
Hovedaktører ved demonstration fredag er de to store supporterklubber Malaka og Front Bokerone samt Federation af Malaguista Peñas – sammenslutningen af supporterklubber i Malaga CF.
De siger i en fælles erklæring:
”Det er på tide for os at gå på gaden og forsvare, hvad der er vores: Malaga CF”.
”Med Al-Thanis katastrofale ledelse nærmer vi os forlis. Enten omfavner vi alle eller også synker vi helt”.
Det professionelle spanske fodbold studerer nøje økonomien i alle professionelle fodboldklubber i Spanien og har således også fastsat lønrammen i Malaga CF. Men er ikke foruroliget, da klubben hverken skylder det offentlige eller spillerne noget.
Men nogle af dem kan komme til at stå uden spillerlicens, hvis f.eks. Ontiveros ikke sælges til Villarreal for de aftalte 7.5 mio. euro.
Hotelkæden BlueBay, der tidligere i år ved rettens afgørelse sikrede sig 49 % af Al-Thanis aktiekapital på 97, venter fortsat på om sheiken appelerer. Manglende dokument i provinsretten afventes og så kan det i værste fald tage endnu et år før endelig dom afsiges.
Mon sheikens passivitet skal ses som den totale obstruktion?

3 Efter to ugers træningslejr i Estepona og Marbella er Malaga-spillerne tilbage i Malaga for den sidste afpudsning inden turneringsstart den 17. august – ude mod Racing Santander. Her ses fra venstre Santos, tilbage efter lejemål i Sporting Gijon og Leganes, Ontiveros, som Villarreal ønsker, Rolon, tilbage efter lejemål i italienske Genoa, Bare og Cifu.

Øverst klubejer Al-Thani, hvis seneste besøg i Malaga var retssagen fra BlueBay mod ham.

I midten Cecchini, der nu er sendt til USA.