Villa Paradiso

Unik Care

Hotel El Puerto

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

BoConcept

Dancon

Advice Spain

Centro Sanum

Cayet

Advokatspanien.dk

Helle Hollis Parking

Vikingos

Unioptica

Clinica Dental

Caixa Bank

SelectedHomes

Nykredit

Private investment

La Cuenta Vinos

Los Robles de León

Arctic Group

Energynordic

Albatros Travel

Hello Sun

Designa

Casa Danesa

Victoria

Malaga Holiday Homes

Silkeborg Flytteforretning

Autocares Diego Moral

Da Bruno Mijas Restaurant

Simzar Estates

Viking IPTV

Vitafakta Health Clinic

Helle Hollis car rental

HolaBank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Okazaki ny striker

1

Men Al-Thani lagt for had i graffiti og råb

 SponsorBanner7

For første gang i fodboldens 115 årige historie i Malaga kommer en spillere fra Asien nu til at spille for byens hold.
Malaga CF har tegnet en 1-årig lejeaftale med et af denne verdensdels største navne, den 33-årige striker Shinji Okazaki med ikke færre end 50 fuldtræffere i 119 landskampe for Japan. Han ankom for knap en uge siden fra Leicester i England, hvor han spillede på hold med den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel – bl.a. i sæsonen, hvor Leicester City sensationel blev engelsk mester (2015-16) med italienske Claudio Ranier som træner og Vardy og Okazaki som en farlig forward-duo. I de to seneste sæsoner har japaneren ikke været fast mand på Leceister-mandskabet.
Okazaki har repræsenteret Japan ved tre VM-slutrunder – Sydafrika 2010, Brasilien 2014 og Rusland 2018 – og i 2011, da hans land vandt den asiasiske cup-titel i Qatar.
Han blev præsenteret i Malaga CF ved et pressemøde onsdag i presserummet ”Juan Cortes” på Estadio La Rosaleda.

2

I dagene forinden markerede utilfredse Malaga-fan sig endnu en gang mod klubejer Sheik Abdullah Al-Thani. De lagde ham for had med graffiti-tekster ved billetlugen på stadion, hvor der nu er solgt 16.000 sæsonkort, med teksten ”Vete Ya” - Al-Thani gå nu! – ” Fuera de Malaga” Al-Thani ud af byen!
Teksterne blev dog hurtigt fjernet af klubben, men tirsdag aften råbt på stadion i Coin, hvor 800 tilskuere overværede Malaga CF spille 1-1 mod det nedrykkede 3. divisionshold fra Cordoba.
Utilfredsheden ikke rettet mod erhvervelsen af Okazaki – tværtimod, ham jubler fansene over – men over, at AL-Thanis ellers ikke giver OK for de handler sportsdirektør Caminero bebuder. Nogle af dem er således gået i vasken på grund af sheikens sendrægtighed.
Okazaki var en her-og-nu-sag, da transfervinduet i England lukker allerede den 8. august - dagen før sæsonstarten i England.
Malaga CFs sportsdirektør, Jose Luis Perez Caminero, der sjældent udtaler sig offentligt tog ordet på pressemødet.
I klare vendinger undskyldte han overfor Okazaki og hans agent den lange ventetid i Malaga for at afslutte operationen. Han havde på et tidspunkt været bekymret for at kontrakt-underskrivelsen ville gå i vasken.
”Det er ikke normalt, at en spiller af Okazakis kvalitet og karriere skal vente så længe. Han har vist en fantastisk tålmodighed. Okazaki er en dejlig godbid for Malaga.”
Camineros kritik var rettet mod Al-Thani, men han nævnte ham ikke med et ord.
Ikke siden spanieren Sandro Ramirez huserede som forward i Malaga CF i sæsonen 2016-17 har klubben haft en målscorer af format. Han tegnede sig for 14 fuldtræffere i 30 opgør.
Nu håber alle på Okazaki!

3 I den ugelange ventetid kom Okazaki i kamp for Malaga i testdysten mod Cordoba i Coin. Her ses han i aktivitet.

Øverst den japanske stjerne ved kontrakt-underskrivelse med Caminero.

I midten består Okazaki lægetjekket straks ved hans ankomst til Malaga.