Arctic Group

Energynordic

Caixa Bank

Villa Paradiso

Albatros Travel

Blacktower

Cafe La Vida

Vikingos City

Kaarsberg Real Estate

BioNatura

Advokatspanien.dk

Dancon

Hotel El Puerto

BoConcept

Nordic Muebles

Rincón Rent

HolaBank

Unioptica

Helle Hollis car rental

Nykredit

Casa Danesa

Simzar Estates

Victoria

Clinica Dental

Holbæk Caranvancenter

Vitafakta Health Clinic

La Cuenta Vinos

Doctor Reinhard

Private investment

Malaga Holiday Homes

Advice Spain

Autocares Diego Moral

FHC-BOXTV

M21

Designa

Kaas & Kirkemann

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Her er et dilemma

1

Salg – eller en ny chance hos Malaga

 SponsorBanner5

Der er nok ikke så forfærdelig mange, der husker navnede Esteban Rolõn, 24 år og fra Argentina, og Michael Santos, 26 år og fra Uruguay.
Kasseret i Malaga CF under en turbulent tid i klubben med ex-keeperen Arnau som sportsdirektør og Juande Ramos og Marcelo Romero som trænere og sendt videre til klubber, hvor de fik succes. Forwarden Santos med 5 U og 2 A-landskampe for Uruguay blev lejet ud til Sporting Gijon, hvor han i sæsonen 2017-18 blev sit holds topscorer med 17 fuldtræffere i 36 opgør og hermed den 5. mest nettende i 2. division. Midtbanemanden Rolõn blev udlånt til den italienske serie A-klub Genova, hvor han opnåede 19 kampe i sidste sæson.
Rolõn som hans landsmand Cecchini noteret som klub-præsident Al-Thanis opfindelser – hyret udenom Arnau.
I kontrast til sæsonen i Sporting Gijon scorede Santos blot tre gange for Malaga CF i 14 kampe sæsonen før. Han trivedes ikke.

2

Måske han kan det under klubbens nuværende coach, den motiverende Victor, men for ham som Rolõn er dilemmaet for Malaga CF, at de har kontraktudløb henholdsvis i 2020 og 2021. Så skal klubben have noget for dem skal de skippes nu - eller skal man satse på dem som forstærkninger i den kommende sæson?
Ingen i klubben ved, hvad Al-Thani har tænkt sig. Foreløbig har han blokeret for tre spillersalg, mens sportsdirektør Caminero går rundt i vildrede i træningslejren i La Quienta ved Marbella Fottball Center, hvor Victor engageret og højlydt indprenter sine spillere bolderobring og angrebslyst. Han herser med ikke færre end 27 spillere og fik fredag besøg af den italienske berømthed Fabio Capello - træner for Real Madrid, da Victor spillede på kongeklubbens La Liga-mandskab. De har bevaret forbindelsen siden.
På forward-pladsen synes Malaga CF i øvrigt også at råde over den tidligere ukrainske landsholdsspiller Seleznov, der ankom i januars vintertransfervindue, men aldrig nåede at komme i form. Tilsyneladende siger hans lejekontrakt en sæson mere.
Derimod er det mod forventning glippet med lejemål på denne position af Mallorcas Stoichkov. Forhåndsaftale var lavet af Caminero med ø-klubben. Men intet ok fra Al-Thani, og så røg Stoichkov til 2. divisions-konkurrenten Alcorcon i Madrid.
Antallet af testkampe for Malaga-spillerne inden sæsonstarten den 17. august ude med Racing Santander er nu blevet til fire:
26. jui: Algeciras (3. division) – Malaga CF (2. division) i Algeciras kl. 20.30.
30. juli: Malaga CF (2. division) – Cordoba (3. division) på La Quinta Football Center kl. 19.30.
1. august: Malaga CF (2. division) – Mallorca (La Liga) på Marbella Foottball Center kl. 20.00.
10. august: Cadiz (2. division) – Malaga CF (2. division) på Ramon de Caparranza i Cadiz.

3 Hård træning i sandet på La Quinta Fóotball Center.

Øverst Rolõn og Santos på hotellet i Estepona, hvorfra træningslejren udgår.

I midten træner Victor under træningen.