Rincón Rent

Advokat Mona Davidsen

BoConcept

Victoria

Simzar Estates

Villa Paradiso

Blacktower

Helle Hollis car rental

HolaBank

Unik Care

Doctor Reinhard

Silkeborg Flytteforretning

Unioptica

Vikingos

Advokatspanien.dk

Dancon

Hello Sun

Kaarsberg Real Estate

Vikingos City

BioNatura

Cayet

Los Robles de León

Viking IPTV

Nordic Muebles

Da Bruno Mijas Restaurant

Energynordic

Kaas & Kirkemann

Nykredit

La Cuenta Vinos

Vitafakta Health Clinic

Centro Sanum

Arctic Group

Private investment

M21

Casa Danesa

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Her er et dilemma

1

Salg – eller en ny chance hos Malaga

 SponsorBanner5

Der er nok ikke så forfærdelig mange, der husker navnede Esteban Rolõn, 24 år og fra Argentina, og Michael Santos, 26 år og fra Uruguay.
Kasseret i Malaga CF under en turbulent tid i klubben med ex-keeperen Arnau som sportsdirektør og Juande Ramos og Marcelo Romero som trænere og sendt videre til klubber, hvor de fik succes. Forwarden Santos med 5 U og 2 A-landskampe for Uruguay blev lejet ud til Sporting Gijon, hvor han i sæsonen 2017-18 blev sit holds topscorer med 17 fuldtræffere i 36 opgør og hermed den 5. mest nettende i 2. division. Midtbanemanden Rolõn blev udlånt til den italienske serie A-klub Genova, hvor han opnåede 19 kampe i sidste sæson.
Rolõn som hans landsmand Cecchini noteret som klub-præsident Al-Thanis opfindelser – hyret udenom Arnau.
I kontrast til sæsonen i Sporting Gijon scorede Santos blot tre gange for Malaga CF i 14 kampe sæsonen før. Han trivedes ikke.

2

Måske han kan det under klubbens nuværende coach, den motiverende Victor, men for ham som Rolõn er dilemmaet for Malaga CF, at de har kontraktudløb henholdsvis i 2020 og 2021. Så skal klubben have noget for dem skal de skippes nu - eller skal man satse på dem som forstærkninger i den kommende sæson?
Ingen i klubben ved, hvad Al-Thani har tænkt sig. Foreløbig har han blokeret for tre spillersalg, mens sportsdirektør Caminero går rundt i vildrede i træningslejren i La Quienta ved Marbella Fottball Center, hvor Victor engageret og højlydt indprenter sine spillere bolderobring og angrebslyst. Han herser med ikke færre end 27 spillere og fik fredag besøg af den italienske berømthed Fabio Capello - træner for Real Madrid, da Victor spillede på kongeklubbens La Liga-mandskab. De har bevaret forbindelsen siden.
På forward-pladsen synes Malaga CF i øvrigt også at råde over den tidligere ukrainske landsholdsspiller Seleznov, der ankom i januars vintertransfervindue, men aldrig nåede at komme i form. Tilsyneladende siger hans lejekontrakt en sæson mere.
Derimod er det mod forventning glippet med lejemål på denne position af Mallorcas Stoichkov. Forhåndsaftale var lavet af Caminero med ø-klubben. Men intet ok fra Al-Thani, og så røg Stoichkov til 2. divisions-konkurrenten Alcorcon i Madrid.
Antallet af testkampe for Malaga-spillerne inden sæsonstarten den 17. august ude med Racing Santander er nu blevet til fire:
26. jui: Algeciras (3. division) – Malaga CF (2. division) i Algeciras kl. 20.30.
30. juli: Malaga CF (2. division) – Cordoba (3. division) på La Quinta Football Center kl. 19.30.
1. august: Malaga CF (2. division) – Mallorca (La Liga) på Marbella Foottball Center kl. 20.00.
10. august: Cadiz (2. division) – Malaga CF (2. division) på Ramon de Caparranza i Cadiz.

3 Hård træning i sandet på La Quinta Fóotball Center.

Øverst Rolõn og Santos på hotellet i Estepona, hvorfra træningslejren udgår.

I midten træner Victor under træningen.