Hotel El Puerto

Caixa Bank

Da Bruno Mijas Restaurant

Dancon

Victoria

Arctic Group

Hello Sun

Helle Hollis car rental

Silkeborg Flytteforretning

Energynordic

Unik Care

Nordic Muebles

Centro Sanum

Designa

Doctor Reinhard

Loft Roomers

Albatros Travel

Advokat Mona Davidsen

Kaas & Kirkemann

Simzar Estates

La Cuenta Vinos

Unioptica

SelectedHomes

Vikingos

BioNatura

Blacktower

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Clinica Dental

M21

Vitafakta Health Clinic

Los Robles de León

Vikingos City

Advice Spain

Kaarsberg Real Estate

Helle Hollis Parking

Viking IPTV

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Ontiveros skal sælges

1

N’Diaye kan indgå i Villarreal-handel

 SponsorBanner3

Sportsdirektøren i Malaga CF, Caminero, er stort set lammet. Ikke at han ikke foretager sig noget. Det gør han i allerhøjeste grad med mange daglige samtaler med spilleragenter.
Men han kan ikke købe - endsige leje - spillere til succes-træner Victor Sanchez del Amos mandskab før han har solgt. De ti tilbagevendte spillere, der i sidste sæson var lejet ud, er vendt tilbage og samlet så løntunge, at der ikke er rum til flere lønudgifter.
Derfor er et væsentligt spillersalg her og nu påkrævet.
Her står stortalentet Javi Ontiveros fra Marbella lige for. Den dynamiske wing med kanonskuddet, der blomstrede ved træner Victors ankomst i april, er på blokken i fire klubber, de tre engelske Crystal Palace, Sheffied United og Norwich City, samt Villarreal fra den spanske La Liga.

2

Sidstnævnte, som Malaga CF har et særdeles godt forhold til, synes mest åbenlys. Klubben har tidligere købt unge talenter i Malaga, videreudviklet dem og solgt videre. Bedst huskes Samu Castellejo, U-landsholdsspiller, sammen med Samuel Garcia, i 2015 for pakkeprisen 16. mio., og Pablo Fornals i 2017 for 11. mio.
Castellejo spiller nu for italienske Milan og Fornals, der her i sommer tørnede ud for det spanske U 21-landshold, der vandt EM, er netop røget videre til engelske West Ham for 24 mio. euro – et salg, der indbringer Malaga CF 700.000, da klubben har opfostret ham på sit akademi.
Ontiverois salgsklausul lyder på 15. mio., men Malaga CF skulle været parat til at gå længere ned for at for den senegalske midtbanespiller N’Diaye med i en handel med Villareal.
Afrikaneren var i den forgangne sæson lejet af Malaga netop i Villarreal.
Med salg af Ontiveros har Malaga CF også råd til at sikre sig forwarden Blanco.
Ontiveros vil givetvis befinde sig bedre i spansk end i engelske fodbold. Allerhelst vil han blive i Malaga. Han er lidt af en tryghedsnarkoman og har i Victor fundet en træner, der stimulerer ham og hans åbenlyse talent. Den sæson, han var lejet ud til Valladolid, følte han sig ikke særlig tilpas i de fremmede omgivelser.
Han er noteret for 5 U-landskampe for Spanien.
En af de spillere træner Victor mod sin forventning ikke fik i sin stald for den kommende sæson er Pape Diamanka fra Senegal, som ved kontraktudløb i Numacia var fri på markedet fra den 30. juni. Ham snuppede Girona – en af nedrykkerne til 2. division, hvor Malaga CF jo befinder sig for endnu en sæson – på en 3-årig kontrakt.
Nu skal der til at ske noget i Malaga CF!

3 Diamanka fra Senegal gik Victors næse forbi.

Øverst Ontiveris, der nu skal sælges.

I midten N’Diaye, som kan indgå i en handel med Villarreal.