Muebles Piramides Puerto

BoConcept

Simplysun

Casa Danesa

Scan Transport

HolaBank

Rincón Rent

Los Robles de León

Loft Roomers

Intercargo Scandinavia A/S

SolarVenti

SelectedHomes

Caixa Bank

Albatros Travel

Kaarsberg Real Estate

Jyske Bank

Bikestardo

Kiropraktisk klinik

Energynordic

Vitafakta Health Clinic

Nykredit

DaniaCare

AR-CO

Vikingos

BioNatura

Centro Sanum

Solaga

Private investment

Clinica Dental

Ubrique by Carlsson

Advokat Mona Davidsen

Da Bruno

Blacktower

Designa

Kaas & Kirkemann

Unioptica

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Seleznov skuffer

1

Men La Rosaleda overgiver sig ikke

 SponsorBanner3

Han blev hyret i transfervinduet i januar for at forstærke Malaga CF helt fremme som forward nu når det kneb for den hidtidige topscorer, argentineren Blanco, at forsætte hans målstime.
Men den 33-årige ukrainer Seleznov med de mange mål for storklubber i Ukraine og nationens landshold skuffer, hver eneste gang træner Muñiz sætter ham ind, når det kniber efter pausen. Han er ganske enkelte ikke i form til at gøre en forskel og slå Malaga CF på sejrskurs.
Således heller ikke i halvmånens skær på den lækre grønsvær på Estadio La Rosaleda, da et fantastisk hjemmepublikum på ikke færre end 22.178 måtte se Osasuna fra Pamplona sejre 2-1 i topmatchen mod Malaga CF – begge mandskaber før kick off ubesejret i syv opgør.
Efter at have spillet den bedste første halvleg i sæsonen med en 1-0 føring ved pausen klattede Malaga desværre det hele væk i de sidste 45. minutter med klare svigt i det offensivt anlagte forsvar. Og det kunne have gået værre, hvis ikke keeper Munir sædvanen tro havde præsteret nogle pragtredninger.

2

Men tilhængerne på La Rosaleda overgiver sig aldrig. De vil have Malaga CF ført til oprykning til La Liga. Det var fjerde gang i sæsonen, at tilskuertallet lød på over 20.000.
Mange La Liga-klubber misunder Malaga CF denne enorme og vedvarende opbakning.
Men med nederlaget kom hjemmeholdet et væsentligt skridt fra de to første pladser i 2. division, der giver direkte oprykning. Nu seks point op her til, men på en position, der giver play off-opgør om den tredje oprykningsplads. Meget kan dog nå at ændre sig i den lange og hårde turnering, hvor 13 spillerunder resterer.
Malaga CF stillede med følgende spillere mod Osasuna:
Munir – Ivan Rodriquez, Luis Hernandez, Pau og Ricca – Keidi Barre (Mula 78. min.) – Renato Santos (Seleznov 78. min.), N’Diaye, Andrian og Ontiveros (Harper 79. min.) – Blanco.
På bænken uden at komme i kamp: Kieszin (målmand), Cifu, Erin Morän og Diego Gonzalez.
Skadede: Juan Carlos, Lacen, Torres, Pacheco, Kone og Alejo.
Ikke udtaget: Werner (målmand), Lombän, Brezancic, Boulahroud og Hicham (2. holdet).
Med scoringen til 1-0 for Malaga CF er Adrian nu syv holds topscorer med syv fuldtræffere.
Nu venter der Malaga CF to udekampe på stribe mod Numancia og Gimnastic – hold, der begge blev besejret 2-0 på Estadio La Rosaleda i første halvdel af turneringen.

3 Klubejer Al-Thani og to af hans børn – begge bestyrelsesmedlemmer i klubben – for en sjælden gang blandt et publikum, der aldrig overgiver sig.

Øverst sættes Seleznov på banen uden at gøre en forskel.

I midten målscorer Adrian, der nu er Malaga CFs bedste skytte.