Rincón Rent

Advokat Mona Davidsen

Caixa Bank

Nykredit

DaniaCare

Energynordic

Victoria

Kiropraktisk klinik

Kaas & Kirkemann

Clinica Dental

Jyske Bank

Autocares Diego Moral

Private investment

Cayet

Doctor Reinhard

BioNatura

Scan Transport

Vitafakta Health Clinic

Albatros Travel

HolaBank

Hotel Tamisa Golf

AR-CO

Designa

Arctic Group

Carpe Diem Spain

Los Robles de León

Blacktower

Intercargo Scandinavia A/S

Da Bruno

Simzar Estates

Loft Roomers

Helle Hollis Parking

Ubrique by Carlsson

Advokatspanien.dk

Centro Sanum

Unioptica

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Kameni vil tilbage

1

Så Malaga CF skuffe for rekord-publikum

 SponsorBanner1

Malaga CF kunne have bragt sig i spidsen for 2. division med sejr over en af top-rivalerne Deportivo La Coruna. Med i overværelse af et fantastisk rekord-publikum på knap 23.000 på Estadio La Rosaleda blev det skuffende til blot 0-0 – det tredje uafgjorte resultat i træk på eget græs.
På lægterne prominente folk som klub-præsident, Sheik Al-Thani – i byen for en retssag om ejerskabet af Malaga CF – og den tidligere top-keeper Carlos Kameni, der efter fem år i klubben (2012 – 2017) solgtes til den tyrkiske storklub Fenerbahce. Her har et trænerskifte sendt ham ud på tilskuerpladserne.
Kameni, der opnåede 113 kampe for Malaga med den ene pragtpræstation efter den anden, bedyrer at han vil væk fra Tyrkiet og tilbage til Spanien.

2

Dog råder Malaga nu over en super-keeper i Munir, ankermand for det marokkanske landshold. Med to flotte redninger holdt han Malaga inde i kampen mod Deportivo mod hvem, der kunne have være dømt et par straffespark!
Målscoringen er fortsat Malagas store udfordring, men svært med en defensiv orienteret træner i Muñiz, der ikke vover at spille med to forwards helt fremme.
Hans mandskab i denne 0-0-match:
Munir – Ivan Rodriquez, Diego Gonzalez, Pau og Ricca – Alejo (Harper 84. min.), Keidi Bare, N’Diaye, Adrian og Pacheco (Renato Santos 79. min.) – og Blanco.
På bænken uden at komme i kamp: Kieszek (målmand), Luis Hernandez, Cifu og Erik Morãn.
Skadede: Juan Carlos, Torres, Lacen, Kone og Hugo.
Ikke udtaget: Werner (målmand), Lombãn, Bouhlaroud, Breznancic, Ontiveros, Mula og Hicham (2. holdet).
Diego Gonzalez pådrog sig sin 5. advarsel i sæsonen og er i karantæne, når Malaga CF i den kommende weekend møder Cordoba ude.
Holdet ligger nu nr. 4 i 2. division blot to point efter førerholdet Osasuna fra Pamplona, som gæster La Rosaleda mandag den 11. marts.

3 Al-Thani viste sig for en sjælden gang på La Rosaleda.

Øverst Blanco, der efter pausen misbrugte en kæmpechance.

I midten Kameni, der nu vil tilbage til Spanien.