M21

Dancon

Centro Sanum

Helle Hollis car rental

Simplysun

Helle Hollis Parking

Simzar Estates

Advokat Mona Davidsen

Blacktower

BoConcept

Casa Danesa

Da Bruno Mijas Restaurant

Albatros Travel

Arctic Group

Kaas & Kirkemann

DaniaCare

Bikestardo

Cayet

Kaarsberg Real Estate

Nordic Muebles

Clinica Dental

AR-CO

Solaga

Kiropraktisk klinik

BioNatura

Autocares Diego Moral

Vitafakta Health Clinic

Unioptica

Victoria

Caixa Bank

Loft Roomers

FHC-BOXTV

Vikingos

Los Robles de León

SelectedHomes

Designa

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Sheiken svigter

1

Men et point på Tenerife og ny spiller

 SponsorBanner4

Ejeren af Malaga Club de Futbol, sheik Al-Thani fra Qatar, er kendt for ikke at agere ret hensigtsmæssigt i transfervinduerne. Således heller ikke i dette i januar, der slutter på torsdag.
Først sagde han nej til 2 mio. euro fra La Liga-klubben Alaves i Victoria for angriberen Jony og så nølede han så meget med at give sin sportsdirektør Caminero et ok for at leje den hurtige venezuelandske fløjspiller Machis i den italienske serie A-klub Udinese at ”fuglen” fløj til 2. divisions-konkurrenten Cadiz!
Jony ejes af Malaga CF, men er lejet ud til Alaves efter et par mindre succesrige sæsoner i klubben. Alaves ønsker nu at købe ham og 2 mio. kunne være rare penge for Malaga til forstærkninger. Blandt andet af en midtbaneprofil.
Her er navnet Erik Morãn fra græske AEK Athen. Den 27-årige spanier har tidligere repræsenteret Athletic Bilbao, Zaragoza og Leganes. Hans agent, Inaki Ibanez, var i den forløbne uge i den græske hovedstad for at få et lejemål på plads. Morãn ankom til Malaga lørdag og gennemgik det obligatoriske lægetjek. I Championes League har han været med i to kampe for AEK!

2

Som wing i stedet for Machis er den 23-årige Ivan Alejo fra Getafe et høj prioriteret emne. Alejo gjorde det i en sæson godt i Eibar. Også han lejes, da Malaga CF med Al Thanis beslutning ikke henter penge ved spillerhandler.
Lørdag aften blev det 0-0 på Tenerife for Malaga CF. Hvert hold bestred deres halvleg – et aggressivt Malaga-hold den 1. og Tenerife den 2. Vanen tro et par super-redningen af Malaga-keeperen Munir.
Med det ene point ligger Malaga CF fortsat helt i top i 2. division.
Malaga-teamet på Tenerife:
Munir – Cifu, Diego Gonzalez, Pau og Ricca – Bare, N’Diaye, Adrian og Pacheco (Ontiveros 68. min.) – Harper og Blanco (Seleznov 82. min.).
På bænken uden at komme i kamp: Kieszek (målmand), Ivan Rodriquez, Lombãn, Lacen og Juanpi.
Skadede: Luis Hernandez, Juan Carlos, Kone og Hugo.
Ikke udtaget: Prieto (målmand),Torres, Boulahroud, Mula, Renato Santos og Hicham (2. holdet).
Næste dyst er fredag hjemme på Estadio La Rosaleda mod Almeria, der lørdag eftermiddag tabte 0-1 til Osasuna, der nu for alvor blander sig i topstriden i 2. division.
I den duel har Malaga-forwarden Harper karantæne efter på Tenerife at have pådraget sig sin 5. advarsel i sæsonen.

3 Harper fik sin 5. advarsel i sæsonen på Tenerife og kan ikke være med mod Almeria på fredag.

Øverst Erik Morãn, der nu skifter AEK Athens spilledragt ud med Malaga CFs.

I midten sheik Al-Thani, ejeren af Malaga CF.