Hotel Tamisa Golf

Helle Hollis Parking

Solaga

Casa Danesa

Caixa Bank

Simzar Estates

AR-CO

HolaBank

Arctic Group

Albatros Travel

Vikingos

Helle Hollis car rental

Ubrique by Carlsson

Private investment

Da Bruno

Unioptica

Kaarsberg Real Estate

DaniaCare

Muebles Piramides Puerto

Autocares Diego Moral

Rincón Rent

Kaas & Kirkemann

Advokatspanien.dk

Designa

Energynordic

Loft Roomers

M21

Jyske Bank

Victoria

Cayet

Bikestardo

Simplysun

Centro Sanum

Vitafakta Health Clinic

Clinica Dental

Blacktower

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Sheiken svigter

1

Men et point på Tenerife og ny spiller

 SponsorBanner4

Ejeren af Malaga Club de Futbol, sheik Al-Thani fra Qatar, er kendt for ikke at agere ret hensigtsmæssigt i transfervinduerne. Således heller ikke i dette i januar, der slutter på torsdag.
Først sagde han nej til 2 mio. euro fra La Liga-klubben Alaves i Victoria for angriberen Jony og så nølede han så meget med at give sin sportsdirektør Caminero et ok for at leje den hurtige venezuelandske fløjspiller Machis i den italienske serie A-klub Udinese at ”fuglen” fløj til 2. divisions-konkurrenten Cadiz!
Jony ejes af Malaga CF, men er lejet ud til Alaves efter et par mindre succesrige sæsoner i klubben. Alaves ønsker nu at købe ham og 2 mio. kunne være rare penge for Malaga til forstærkninger. Blandt andet af en midtbaneprofil.
Her er navnet Erik Morãn fra græske AEK Athen. Den 27-årige spanier har tidligere repræsenteret Athletic Bilbao, Zaragoza og Leganes. Hans agent, Inaki Ibanez, var i den forløbne uge i den græske hovedstad for at få et lejemål på plads. Morãn ankom til Malaga lørdag og gennemgik det obligatoriske lægetjek. I Championes League har han været med i to kampe for AEK!

2

Som wing i stedet for Machis er den 23-årige Ivan Alejo fra Getafe et høj prioriteret emne. Alejo gjorde det i en sæson godt i Eibar. Også han lejes, da Malaga CF med Al Thanis beslutning ikke henter penge ved spillerhandler.
Lørdag aften blev det 0-0 på Tenerife for Malaga CF. Hvert hold bestred deres halvleg – et aggressivt Malaga-hold den 1. og Tenerife den 2. Vanen tro et par super-redningen af Malaga-keeperen Munir.
Med det ene point ligger Malaga CF fortsat helt i top i 2. division.
Malaga-teamet på Tenerife:
Munir – Cifu, Diego Gonzalez, Pau og Ricca – Bare, N’Diaye, Adrian og Pacheco (Ontiveros 68. min.) – Harper og Blanco (Seleznov 82. min.).
På bænken uden at komme i kamp: Kieszek (målmand), Ivan Rodriquez, Lombãn, Lacen og Juanpi.
Skadede: Luis Hernandez, Juan Carlos, Kone og Hugo.
Ikke udtaget: Prieto (målmand),Torres, Boulahroud, Mula, Renato Santos og Hicham (2. holdet).
Næste dyst er fredag hjemme på Estadio La Rosaleda mod Almeria, der lørdag eftermiddag tabte 0-1 til Osasuna, der nu for alvor blander sig i topstriden i 2. division.
I den duel har Malaga-forwarden Harper karantæne efter på Tenerife at have pådraget sig sin 5. advarsel i sæsonen.

3 Harper fik sin 5. advarsel i sæsonen på Tenerife og kan ikke være med mod Almeria på fredag.

Øverst Erik Morãn, der nu skifter AEK Athens spilledragt ud med Malaga CFs.

I midten sheik Al-Thani, ejeren af Malaga CF.