Autocares Diego Moral

DaniaCare

Da Bruno

Muebles Piramides Puerto

Helle Hollis Parking

Unioptica

Vitafakta Health Clinic

Kiropraktisk klinik

Casa Danesa

Clinica Dental

Dancon

Albatros Travel

Helle Hollis car rental

Kaas & Kirkemann

Vikingos

BoConcept

Energynordic

Los Robles de León

HolaBank

SelectedHomes

Caixa Bank

Designa

Ubrique by Carlsson

SolarVenti

BioNatura

AR-CO

Hotel Tamisa Golf

Simplysun

Carpe Diem Spain

Advokatspanien.dk

Bikestardo

Jyske Bank

Scan Transport

Solaga

Loft Roomers

Private investment

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Paus stolte forældre

1

Knægten dominerende hos Malaga

 SponsorBanner4

Uden den marokkanske landsholds-keeper Munir kom Malaga CF på ny på top-sporet i 2. division. Med Granadas uafgjorte resultat mod Las Palmas på ferie-øen og 2-0 sejr på Estadio La Rosaleda over bundproppen Gimnastik fra Tarragona i Catalonien er 1. pladsen i 2. division på ny erobret.
På lægterne sad den 21-årige lejesvend Pau Torres forældre for første gang i sæsonen. Stolte af at overvære deres søn succes som den eneste spiller på Malaga-holdet med samtlige spilleminutter i denne sæson – og endog fra sin tilbagetrukne position i centerforsvaret med en scoring i Pamplona mod Osasuna.
Pau er lejet i La Liga-klubben Villarreal for en sæson og skønt hans ubestridte talent blev det i 2017 blot til en La Liga-dyst. Nu skal han udvikles og hærdes i Malaga CF inden sin hjemvenden til sommer til Villareal.

2

Også benærkelses-værdigt, at Malaga CFs polske reverkeeper, den 34-årige Kieszik for tredje gang afløste Munir i målet med succes. Munir kåret som den bedste spiller i 2. division i september var kaldt hjem for at spille Afrika Cup-kvalifikation for Marokko mod Cameroun i Casablanca.
Kieszik vogtede også målet i de sejrsrige opgør på La Rosaleda mod Tenerige (1-0) og Albacete (2-1), så han der nu den eneste ubesejrede Malaga-spiller!
Et tydeligt defensivt Gimnastic-mandskab kom til La Rosaleda i håb om et point og var med 10 mand som oftest i forsvaret vanskelige at lirke op. Men det gjorde topscorer Blanco ved to fortræffelig oplæg til scoringer for Kone (hovedstød) og Adrian (tværpasning).
Mest oplagt i matchen fremstod den unge Ontiveros og det fantastiske publikum.
Efter pausen debut til svenske Lead Haksabanovic – U-landsholdspiller for Montenegro, hvorfra hans forældre stammer. Erstattede en skadet Kone.
Malaga-mandskabet:
Kieszik – Ivan Rodriquez, Diego Gonzales, Pau og Ricca – Renate Santos (Hicham 74. min.) N’Diaye, Adrian og Ontiveros (Lacen 90. min.) – Blanco og Kone (Haksabanovic 46. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Prieto (målmand), Cifu, Lombãn, Juanpi og Pacheco.
Skadede: Luis Hernandez, Juan Carlos, Mula, og Harper.
Ikke udtaget: Juanpi.
Optaget af landshold: Munir, Marokko.
Næste match for Malaga-holdet søndag den 25. november ude mod nyoprykker Extramadura.

3 Malaga CFs svenske debutant, Lead Haksabanovic gjorde det glimrende, da han fik chancen i 2. halvleg.

Øverst jubler anfører Ricca på ryggen af en klump af holdkammerater.

I midten Pau, der nu med succes rykker ud for Malaga.