Advokat Mona Davidsen

FHC-BOXTV

Caixa Bank

Hotel Tamisa Golf

Nordic Muebles

Los Robles de León

Da Bruno

Casa Danesa

Centro Sanum

Kaas & Kirkemann

Energynordic

Designa

Nykredit

Vitafakta Health Clinic

Intercargo Scandinavia A/S

DaniaCare

SelectedHomes

Autocares Diego Moral

Helle Hollis Parking

Unioptica

Jyske Bank

Loft Roomers

Clinica Dental

Blacktower

Dancon

Kiropraktisk klinik

Vikingos

Muebles Piramides Puerto

BioNatura

Bikestardo

Advokatspanien.dk

Albatros Travel

Simplysun

Simzar Estates

Rincón Rent

Doctor Reinhard

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Paus stolte forældre

1

Knægten dominerende hos Malaga

 SponsorBanner4

Uden den marokkanske landsholds-keeper Munir kom Malaga CF på ny på top-sporet i 2. division. Med Granadas uafgjorte resultat mod Las Palmas på ferie-øen og 2-0 sejr på Estadio La Rosaleda over bundproppen Gimnastik fra Tarragona i Catalonien er 1. pladsen i 2. division på ny erobret.
På lægterne sad den 21-årige lejesvend Pau Torres forældre for første gang i sæsonen. Stolte af at overvære deres søn succes som den eneste spiller på Malaga-holdet med samtlige spilleminutter i denne sæson – og endog fra sin tilbagetrukne position i centerforsvaret med en scoring i Pamplona mod Osasuna.
Pau er lejet i La Liga-klubben Villarreal for en sæson og skønt hans ubestridte talent blev det i 2017 blot til en La Liga-dyst. Nu skal han udvikles og hærdes i Malaga CF inden sin hjemvenden til sommer til Villareal.

2

Også benærkelses-værdigt, at Malaga CFs polske reverkeeper, den 34-årige Kieszik for tredje gang afløste Munir i målet med succes. Munir kåret som den bedste spiller i 2. division i september var kaldt hjem for at spille Afrika Cup-kvalifikation for Marokko mod Cameroun i Casablanca.
Kieszik vogtede også målet i de sejrsrige opgør på La Rosaleda mod Tenerige (1-0) og Albacete (2-1), så han der nu den eneste ubesejrede Malaga-spiller!
Et tydeligt defensivt Gimnastic-mandskab kom til La Rosaleda i håb om et point og var med 10 mand som oftest i forsvaret vanskelige at lirke op. Men det gjorde topscorer Blanco ved to fortræffelig oplæg til scoringer for Kone (hovedstød) og Adrian (tværpasning).
Mest oplagt i matchen fremstod den unge Ontiveros og det fantastiske publikum.
Efter pausen debut til svenske Lead Haksabanovic – U-landsholdspiller for Montenegro, hvorfra hans forældre stammer. Erstattede en skadet Kone.
Malaga-mandskabet:
Kieszik – Ivan Rodriquez, Diego Gonzales, Pau og Ricca – Renate Santos (Hicham 74. min.) N’Diaye, Adrian og Ontiveros (Lacen 90. min.) – Blanco og Kone (Haksabanovic 46. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Prieto (målmand), Cifu, Lombãn, Juanpi og Pacheco.
Skadede: Luis Hernandez, Juan Carlos, Mula, og Harper.
Ikke udtaget: Juanpi.
Optaget af landshold: Munir, Marokko.
Næste match for Malaga-holdet søndag den 25. november ude mod nyoprykker Extramadura.

3 Malaga CFs svenske debutant, Lead Haksabanovic gjorde det glimrende, da han fik chancen i 2. halvleg.

Øverst jubler anfører Ricca på ryggen af en klump af holdkammerater.

I midten Pau, der nu med succes rykker ud for Malaga.