Cayet

Vikingos

Intercargo Scandinavia A/S

Rincón Rent

Nordic Muebles

Da Bruno

Kaas & Kirkemann

Helle Hollis Parking

Caixa Bank

Doctor Reinhard

Dancon

Casa Danesa

SolarVenti

Loft Roomers

Muebles Piramides Puerto

Blacktower

Simzar Estates

Centro Sanum

Scan Transport

M21

Los Robles de León

Unioptica

BioNatura

Victoria

Advokat Mona Davidsen

Carpe Diem Spain

Kiropraktisk klinik

SelectedHomes

Energynordic

Albatros Travel

DaniaCare

Jyske Bank

Bikestardo

Ubrique by Carlsson

Simplysun

BoConcept

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Brud med Gamez

1

Og Malaga-farvel til Copa del Rey

 SponsorBanner4

Det var ventet, at den nu 33-årige Jesus Gamez fra Fuengirola efter kontraktudløb i engelske Newcastle skulle vende tilbage til Malaga CF i denne sæson – endog som anfører. I perioden 2005 – 2014 opnåede den stoute højre back ikke færre end 266 kampe for klubben og var med til den overraskende kvalifikation til Champions League. Han nævnes i ny og næ i de lokale medier, men ingen forklaring på, hvorfor hans come-back lader vente på sig. Heller ikke den mest sandsynlige: For løntung.
Gamez er nu medejer af restauranter i Fuengirola og La Cala de Mijas, men holder sig ved daglig træning i form. Men træner Muñiz har ham ikke i tankerne. Forbindelsen er afbrudt.

2

Højre back-pladsen hos Malaga var ellers vacant med Rosales afgang til Espanyol, men overraskende gør den 28-årige Cifu med knold i nakken det godt på pladsen. Han kunne ikke bruges sidste sæson og et lejemål til Albacete faldt ikke godt ud. Han skulle på ny have været skippet af sted, men gør det ganske godt nu Muñiz er træner i Malaga. Muñiz også begejstret for den unge Gonzalez.
Muñiz eksperimenterede ved at bruge en del af de yngre marginal-spillere i pokal-kampen i Copa del Rey, hvor holdet på en elendig 2. halvleg tabte 2-1 til Almeria på Estadio La Rosaleda. Gæsterne kom først for alvor i gang efter at have udlignet til 1-1 på en ripost på et straffespark Malaga-keeperen Kieszik havde klaret.
Malaga CFs ekperiment-team:
Kieszik – Ivan Rodriquez (Blanco 83. min.), Abgar (Ivan Jaim 83. min.), Diego Gonzales og Juan Carlos – Boulahroud, Juanpi (Ontiveros 69. min.) og Hicham – Hector Hernandez og Kone.
På bænken uden at komme i kamp:
Prieto (målmand), Luiz Hernandez, Harper og Santos.
Ikke udtaget:
Munir (målmand), Pau, Cifu, Ricca, Torres og Adrian – alle på nær Torres normale startere i 2. division.
Skadede:
Pancheco og Mula
Landsholdsoptaget for Senegal: N’Diary
Søndag spiller Malaga CF – eneste hold med maksimum-point i 2. division – hjemme på La Rosaleda lokalopgør mod Cordoba, der er kommet skidt fra start.

3 Denne kamps Malaga-anfører Lacen springer over en tacklende Almeria-spiller.

Øverst kamp om bolden ved Almerias baglinje.

I midten Jesus Gamez, der åbenbart ikke indlemmes i Malaga-truppen.