SelectedHomes

Jyske Bank

Autocares Diego Moral

Advokat Mona Davidsen

Da Bruno

Private investment

Doctor Reinhard

Caixa Bank

Kiropraktisk klinik

Solaga

Helle Hollis car rental

Vikingos

Bikestardo

Rincón Rent

Kaas & Kirkemann

Loft Roomers

Kaarsberg Real Estate

Advokatspanien.dk

Helle Hollis Parking

Dancon

BioNatura

Unioptica

Clinica Dental

Blacktower

Cayet

Energynordic

Simplysun

Casa Danesa

Designa

BoConcept

Los Robles de León

Arctic Group

Albatros Travel

Intercargo Scandinavia A/S

HolaBank

Carpe Diem Spain

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Lyn-debut til Kieszek

1

Moms-målmanden med i ny Malaga-sejr

 SponsorBanner3

Han blev den sidste ankomne til Malaga CF i de sidste dages transfervirvar i Malaga CF, den 34-årige polske målmand Pawel Kieszek - ankommet fra Cordoba, der måtte skille sig af med spillere, klubben ikke længere kunne lønne.
Da Malaga CF sikrede sig den fjerde sejr i træk med 1-0 over Tenerife på Estadio La Rosaleda fik han sin debut i fravær af 29-årige Munir, der have stået fabelagtigt i Malaga CFs succesfulde tre første kampe i 2. division. Munir var forhindret af sin landskamps-pligt for hans hjemland, Marokko, ligesom midtbane-gevinsten N’Diay tørnede ud for Senegal.

2

Keiszek er en munter fyr med megen rutine erhvervet i klubber i Polen, Holland og Portugal. Da han mødte pressen midtuges sagde han således om sin alder: 25 plus moms! Og så håbede han, at kunne få flere sæsoner for Malaga CF.
Han præsterede en upåklagelig kamp med et rent mål, selvom ø-gæsterne 10 minutter før tid var tæt på udligning med et stolpeskud.
Det nye Malaga-team er lovende med de store præstationer i denne match af Adrian, den fyrige og temperamentsfulde Ontiveros og matchvinder Blanco, der hidtil er den eneste Malaga-spiller, der har scoret på La Rosaleda i denne sæson. Også bag 1-0-gevinsten mod Alcorcon for to uger siden
Træner Muñiz valgte disse spillere mod Tenerife:
Kieszek – Cifu, Luis Hernandez, Pau og Ricca – Lacen (Boulahroud 80. min.) og Adrian - Mula (Hicham 82. min.) Harper og Ontiveros (Juan Carlos 55. min.) – Blanco.
På bænken uden at komme i kamp: Prieto (målmand). Diego Gonzalez, Kone, Ivan, Hector Hernandez og Renato Santos.
Skadet: Pacheco.
Ikke udtaget: Torres og Juanpi.
Ontiveros udgik med et skadet bentøj.
Kraftige regnbyger før kampen bragte tilskuertallet ned på 15.408. 20.000 var forventet. Dem, der blev væk, gik glip af den mest formfuldendte Malaga-præstation i denne sæson.
Nu kommer Almeria på besøg tirsdag i Copa del Rey og næste lørdag det andalusisk lokalbrag mod Cordoba på La Rosaleda - med Malaga CF på førstepaldsen i 2. division.

3 Malaga-spillerne jubler over sejren.

Øverst springer Harper op på ryggen og hylder Blanco for Malagas sejrsmål på en pasning fra Ontiveros.

I midten har den debuterende målmand Kieszek sikret sig bolden.