Victoria

Helle Hollis Parking

Cayet

Simplysun

Centro Sanum

Jyske Bank

Rincón Rent

M21

SelectedHomes

Simzar Estates

Da Bruno

Blacktower

Nykredit

Caixa Bank

Ubrique by Carlsson

Vitafakta Health Clinic

Helle Hollis car rental

Unioptica

Carpe Diem Spain

SolarVenti

Advokatspanien.dk

Loft Roomers

Hotel Tamisa Golf

BoConcept

Solaga

Energynordic

AR-CO

Intercargo Scandinavia A/S

Advokat Mona Davidsen

Kiropraktisk klinik

Nordic Muebles

Scan Transport

Kaarsberg Real Estate

Muebles Piramides Puerto

BioNatura

HolaBank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Top uden esser

1

Og svenske Haksabanovic er rejst hjem

 SponsorBanner2

Malaga CF topper 2. division – og skansen skal holdes efter sejren i Almeria, der havde sin træner, Fran Hernandez, bortvist fra udskiftningsbænken til tilskuerpladserne på grund af udvisning i det seneste opgør mod Tenerife.
Ø-holdet, som Malaga netop møder i næste match lørdag på Estadio La Rosaleda – uden to af sine esser, målmand Munir og midtbanegeneralen N’Diaye. De er begge optaget af landskampe i Africa Cup for deres respektive nationer, Marokko og Senegal.
Og Malaga er også uden en anden spiller, det 19-årige svenske talent Sead Haksabanovic, landsholdsspiller fra Montenegro og lejet i West Ham. Han er rejst tilbage til Sverige med begrundelsen personlige årsager – og kommer ikke tilbage.

2

500 fans fra Malaga havde taget turen til Almeria og de så på en regntung grønsvær Malaga CF sejre også i sin tredje match i 2. division: 1-0 på scoring af Harper med skotsk blod i årerne.
Men det holdt hårdt i 2. halvleg med et stort Almeria-pres, hvor en talstærk Malaga-defensiv holdt stand med ypperligt målmandsspil af Munir.
Træner Muñiz havde seks nye spillere med i sin brutto-trup i forhold til sidst og gav debut til marokkaneren Boulahroud og den hjemvendte Pacheco efter hans lange fodboldrejse til klubber som Liverpool, Norwich, Betis og Getafe.
Muñiz mandskabet på Estadio Mediterraneos i Almeria:
Munir – Cifu, Luis Hernandez, Pau Torres og Ricca – N’Diaye og Adrian – Santos (Mula 88. min.), Harper og Pacheco (Hicham 77. min.) – Blanco (Boulahroud 69. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Kieszek (målmand), Diego Gonzalez, Ivan, Kone og Hector.
Ikke udtaget: Prieto (målmand), Torres, Lacen, Hector og Juanpi.
Skadet: Juan Carlos.
Karantæne: Ontiveros
Lørdagens modstander, Tenerife, uden såvel sejr som nederlag i de tre første turnerings-opgør. Alle kampe er sluttet uafgjort. Malaga CF er det eneste hold med maksimum-point i rækken!
Mon ikke 20.000 tilskuere møder op på lægterne?

3500 Malaga-supportere havde taget vejen til Almeria.

Øverst jubler Adrian sammen med Harper over sidstnævntes scoring.

I midten Haksabanovic, der er taget hjem til Sverige. Begrundelsen er personlige årsager. Han nåede nogle få sessioner i Malaga-dresset.