Bikestardo

Advokat Mona Davidsen

HolaBank

Private investment

BoConcept

SolarVenti

Kaas & Kirkemann

Energynordic

Jyske Bank

Blacktower

Nordic Muebles

DaniaCare

Nykredit

Simplysun

Loft Roomers

Vikingos

Albatros Travel

Clinica Dental

Dancon

Autocares Diego Moral

BioNatura

Solaga

Centro Sanum

AR-CO

Carpe Diem Spain

Intercargo Scandinavia A/S

Los Robles de León

Kiropraktisk klinik

Muebles Piramides Puerto

Doctor Reinhard

Hotel Tamisa Golf

M21

Kaarsberg Real Estate

Caixa Bank

Advokatspanien.dk

Rincón Rent

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Dani hjem til Malaga

1

Og En-Nesyri overføres til Leganes i Madrid

 SponsorBanner2

Den 9. signing er på plads i Malaga CF.
Sportsdirektør Caminero smuttede her i weekenden til Madrid for at fuldføre to aftaler:
Sikre sig den 27-årige offensive midtbanespiller Daniel ”Dani” Pacheco i Getafe på en 3-årig kontrakt og afsætte Malaga CFs 21-årige marokkanske forward En-Nesyri til en anden Madrid-klub i La Liga, Leganes, der gennem længere tid har vist interesse for ham.
Efter mange års ønske vender Dani hermed hjem til Malaga, hvor han er født - i Pizarra. Hans ungdomskarriere udfoldede sig her og i storklubberne FC Barcelona og Liverpool i England. Som senior opnåede han fem kampe for Liverpool, men blev herfra lånt ud til Norwich City, Atletico Madrid, Rayo Vallecano og Huesca for herefter at få faste kontraktlige tilhørsforhold til de spanske klubber Alcorcon og Betis samt nu senest i Getafe (52 kampe på to sæsoner med tre scoringer).

2

Pacheco er noteret for ikke færre end 33 U-16, U-17, U-18, U-19, U-20 og U-21 landskampe for Spanien blandt andet sammen med Malaga-spillerne Isco og Recio.
Han præsenteres i Malaga CF i den kommende uge.
Afgangen En-Nesyri tørnede ud for Marokko ved VM i Rusland og scorede mod Spanien, men fik aldrig sit gennembrud for Malaga i La Liga. Med sin højde og akavede stil vanskelig at få med i kombinationsspillet. Prisen på ham 6 mio. euro – lidt lavere, hvis Getafes Mamadou Kone fra Elfensbenskysten ryger med i handelen. Han er forward og var i sidste sæson lejet ud til den belgiske klub KAS Eupen.
Malaga-truppen har nu afsluttet sine testkampe. De to sidste med 0-0 mod såvel Gordoba samt Granada, begge kommende rivaler i 2. division. Dog skulle der findes en afgørelse i Granada, hvor der blev spillet om Ciudad de Granada-trofæet. I straffesparkskonkurrence sejrede Malaga CF med 4-3.
Af ti testkampe har Malaga med meget skiftende holdopstillinger blot tabt en!
Før sidste sæson helt omvendt. Da blev det kun til en sejr.
Spændende med Malaga CFs første kamp i 2. division på lørdag i Lugo. Nok blot 4-5 spillere fra sidste sæsons nedrykningsmandskab vil finde indpas i træner Muñiz start-formation.

3Daniel Pacheco som U-landsholdsspiller flankeret af den tidligere Malaga-stjerne Isco(tv) og Recio, der i sidste sæson var anfører for Malaga CF.

Øverst Dani i kamp-aktivitet.

I midten En-Nesyri, der overføres til Madrid-klubben Leganes i La Liga.