Los Robles de León

Simplysun

Kaarsberg Real Estate

Nykredit

Hotel Tamisa Golf

Centro Sanum

Vikingos

Unioptica

SolarVenti

Muebles Piramides Puerto

Carpe Diem Spain

Victoria

Kaas & Kirkemann

HolaBank

BoConcept

BioNatura

Advokat Mona Davidsen

Blacktower

Clinica Dental

Kiropraktisk klinik

Private investment

M21

Jyske Bank

Energynordic

AR-CO

SelectedHomes

Albatros Travel

Doctor Reinhard

Dancon

Casa Danesa

DaniaCare

Intercargo Scandinavia A/S

Cayet

Loft Roomers

Caixa Bank

Ubrique by Carlsson

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Dani hjem til Malaga

1

Og En-Nesyri overføres til Leganes i Madrid

 SponsorBanner2

Den 9. signing er på plads i Malaga CF.
Sportsdirektør Caminero smuttede her i weekenden til Madrid for at fuldføre to aftaler:
Sikre sig den 27-årige offensive midtbanespiller Daniel ”Dani” Pacheco i Getafe på en 3-årig kontrakt og afsætte Malaga CFs 21-årige marokkanske forward En-Nesyri til en anden Madrid-klub i La Liga, Leganes, der gennem længere tid har vist interesse for ham.
Efter mange års ønske vender Dani hermed hjem til Malaga, hvor han er født - i Pizarra. Hans ungdomskarriere udfoldede sig her og i storklubberne FC Barcelona og Liverpool i England. Som senior opnåede han fem kampe for Liverpool, men blev herfra lånt ud til Norwich City, Atletico Madrid, Rayo Vallecano og Huesca for herefter at få faste kontraktlige tilhørsforhold til de spanske klubber Alcorcon og Betis samt nu senest i Getafe (52 kampe på to sæsoner med tre scoringer).

2

Pacheco er noteret for ikke færre end 33 U-16, U-17, U-18, U-19, U-20 og U-21 landskampe for Spanien blandt andet sammen med Malaga-spillerne Isco og Recio.
Han præsenteres i Malaga CF i den kommende uge.
Afgangen En-Nesyri tørnede ud for Marokko ved VM i Rusland og scorede mod Spanien, men fik aldrig sit gennembrud for Malaga i La Liga. Med sin højde og akavede stil vanskelig at få med i kombinationsspillet. Prisen på ham 6 mio. euro – lidt lavere, hvis Getafes Mamadou Kone fra Elfensbenskysten ryger med i handelen. Han er forward og var i sidste sæson lejet ud til den belgiske klub KAS Eupen.
Malaga-truppen har nu afsluttet sine testkampe. De to sidste med 0-0 mod såvel Gordoba samt Granada, begge kommende rivaler i 2. division. Dog skulle der findes en afgørelse i Granada, hvor der blev spillet om Ciudad de Granada-trofæet. I straffesparkskonkurrence sejrede Malaga CF med 4-3.
Af ti testkampe har Malaga med meget skiftende holdopstillinger blot tabt en!
Før sidste sæson helt omvendt. Da blev det kun til en sejr.
Spændende med Malaga CFs første kamp i 2. division på lørdag i Lugo. Nok blot 4-5 spillere fra sidste sæsons nedrykningsmandskab vil finde indpas i træner Muñiz start-formation.

3Daniel Pacheco som U-landsholdsspiller flankeret af den tidligere Malaga-stjerne Isco(tv) og Recio, der i sidste sæson var anfører for Malaga CF.

Øverst Dani i kamp-aktivitet.

I midten En-Nesyri, der overføres til Madrid-klubben Leganes i La Liga.